Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Καρίμ Μπενζεμά: Ώρα… μηδέν για τη μεγαλύτερη απόφαση της καριέρας του!
Ρεάλ Μαδρίτης

Καρίμ Μπενζεμά: Ώρα… μηδέν για τη μεγαλύτερη απόφαση της καριέρας του!

O Καρίμ Μπενζεμά σκέφτεται πολύ σοβαρά αν το μέλλον του είναι μαζί ή χώρια από τη Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ.

30.05.2023 | 22:56

Ο Καρίμ Μπενζεμά είναι εδώ και χρόνια ένας σύγχρονος μύθος για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ένας παίκτης που έχει αφήσει το δικό του στίγμα στην ισπανική ομάδα. Ειδικά τις τελευταίες σεζόν ο Γάλλος στράικερ κάνει… όργια με τη φανέλα των Μαδριλένων σε όλες τις διοργανώσεις. Γι’ αυτό και κατέκτησε την πιο πρόσφατη «Χρυσή Μπάλα».

Αυτά έχουν να κάνουν με το παρελθόν, αλλά και το παρόν. Για το μέλλον; Τι μπορεί να αλλάξει; Που μπορεί να τον βρει η επόμενη αγωνιστική χρονιά τον έμπειρο στράικερ; Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, αλλά και με πολλά ΜΜΕ από την Ισπανία ο σούπερ σταρ της «βασίλισσας» έχει δεχτεί μία… βαρβάτη πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι κοντά σε ακόμη ένα μεγάλο ρεκόρ με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας! 

Ο Καρίμ Μπενζεμά είχε δηλώσει ξεκάθαρα στο πρόσφατο παρελθόν ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Και γιατί όχι να μην κλείσει εκεί την καριέρα του. Αλλά καμία από τις δύο πλευρές δεν είχε κάνει τις απαραίτητες κινήσεις, ώστε να πέσουν οι υπογραφές και να ανανεωθεί η μεταξύ τους συνεργασία.

Γι’ αυτό τον λόγο και ο «Μπένζι», αφού πρώτα μίλησε με τους οικείους του, ενημέρωσε τους «μερένχες» για την πρόταση που έχει στα χέρια του και ότι την σκέφτεται σοβαρά. Η απάντηση της Ρεάλ ήταν ότι αν και εφόσον το επιθυμεί ο ίδιος τα έγγραφα είναι και λείπει μόνο η υπογραφή του για το νέο του συμβόλαιο μαζί της. Ωστόσο, για την ώρα τίποτα δεν είναι σίγουρο ή δεδομένο για το τι θα διαλέξει να πράξει.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version