ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ligue 1

Ούτε… αντίο δεν κατάφερε να πει στον Μέσι η Παρί: Ντροπιάστηκε από την Κλερμόν! (vid)

Η Παρί Σεν Ζερμέν γνώρισε την εντός έδρας ήττα με σκορ 3-2 (και μάλιστα με ανατροπή) από την Κλερμόν στην τελευταία εμφάνιση του Μέσι με τους Γάλλους.

Ούτε… αντίο δεν κατάφερε να πει στον Μέσι η Παρί: Ντροπιάστηκε από την Κλερμόν! (vid)

Ο Λιονέλ Μέσι φεύγει και επίσημα από την Παρί Σεν Ζερμέν. Η γαλλική ομάδα πριν το εντός έδρας ματς με την Κλερμόν στο πλαίσιο της 38ης αγωνιστικής ανακοίνωσε ότι ο κύκλος του Αργεντινού στον σύλλογο, μετά από δύο χρόνια έκλεισε και επίσημα. Παρόλα αυτά το αντίο στον Πρωταθλητή Κόσμου μόνο ανάλογο της κλάσης του δεν ήταν.

Και αυτό γιατί οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0. Ωστόσο, η 8η ομάδα της βαθμολογίας όχι μόνο αντέδρασε. Αλλά κατάφερε να φέρει τα πάνω- κάτω και να πάρει την πρώτη νίκη της ever στο «Παρκ ντε Πρενς» με 3-2!

TO MATΣ:

Από την αρχή της αναμέτρησης ήταν γνωστό ότι ο Μέσι θα αποχωρούσε από την Παρί Σεν Ζερμέν και επίσημα στο τέλος της σεζόν. Κάτι που λίγο ως πολύ οι περισσότεροι το ήξεραν πριν το εντός έδρας παιχνίδι των πρωταθλητών Γαλλίας κόντρα στην Κλερμόν. Παρόλα αυτά όλοι ήθελαν να τον αποχαιρετίσουν με ακόμη μία νίκη.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους. Μιας και στο 16′ ο Ράμος έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Δεν πέρασε πολλή ώρα όταν ο Μπαπέ από το σημείο του πέναλτι στο 21′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0. Όλα έδειχναν ως εκείνο το σημείο ότι όλα θα πήγαιναν σύμφωνα με το… σενάριο.

Ωστόσο, η Κλερμόν και οι παίκτες της είχαν άλλη γνώμη. Έτσι, πίεσαν, έγιναν πιο επιθετικοί και εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την χαλαρότητα των γηπεδούχων. Το 2-1 έγινε από τον Γκαστιέν στο 24′ με τον Ζεφάν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους να φέρνει το ματς στα ίσα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Γκαλτιέ δεν έδειξαν να έχουν ιδιαίτερη όρεξη. Οι φάσεις δεν ερχόντουσαν για τους Παριζιάνους που είδαν την Κλερμόν να κάνει την απόλυτη ανατροπή στο 63΄με τον Κι. Με αυτό το τέρμα έτσι… ισοφάρισε το γεγονός ότι ήταν άστοχος από το σημείο του πέναλτι στο 37′. Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι απλά είχαν μία ανούσια υπεροχή και δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποια περαιτέρω φάση στα αντίπαλα καρέ.

Το 3-2 υπέρ της Κλερμόν έμεινε ως το τέλος με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν μία μεγάλη και ιστορική νίκη απέναντι στην αδιάφορη και γεμάτη προβλήματα Παρί Σεν Ζερμέν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ