Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έκανε… καλαμπούρι ο Λεβαντόφσκι στην πρώτη του σεζόν στην Μπαρτσελόνα
Μπαρτσελόνα

Έκανε… καλαμπούρι ο Λεβαντόφσκι στην πρώτη του σεζόν στην Μπαρτσελόνα

Πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα στην πρώτη του αγωνιστική περίοδο με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Όχι κι άσχημα για τον Λεβαντόφσκι...

05.06.2023 | 15:07

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δεν χρειάστηκε πολύ χρόνο προσαρμογής στη La Liga με τη Μπαρτσελόνα. Ήδη στην πρώτη του αγωνιστική περίοδο στην Ισπανία, ο Πολωνός διεθνής επιθετικός έδειξε τις ικανότητές του και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Με 23 γκολ με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα», ο Λεβαντόφσκι πήρε τη θέση του Καρίμ Μπενζεμά και απέσπασε τον τίτλο της Χρυσής Μπάλας για το 2022. Ο Γάλλος στράικερ, που αποχώρησε από τη Ρεάλ Μαδρίτης, βρέθηκε στη δεύτερη θέση με 19 γκολ.

Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Χοσέλου της Εσπανιόλ με 16 γκολ, ο οποίος φημολογείται ως πιθανή μεταγραφή της Ρεάλ στο τέλος της σεζόν. Ακολούθησαν οι Αντουάν Γκριεζμάν της Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Μπόρχα Ιγκλέσιας της Μπέτις και ο Βεντάτ Μουρίκι της Μαγιόρκα, οι οποίοι είχαν από 15 γκολ ο καθένας τους.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version