ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Με μεγάλη επιστροφή η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν!
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
Αρχισκόρερ (με συγκάτοικο) ο Παυλίδης στην Eredivisie με ασύλληπτο γκολ! (vid)
Στο Λονδίνο κουμάντο κάνει μόνο η Άρσεναλ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δευτέρα 12/6)

Αυτές είναι οι σημερινές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δευτέρα 12/6)

Ανάλυση και Προγνωστικά 
 
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ (19:00): Σε περίοδο rebuilding είναι η Γερμανία. Αναζητά τον τρόπο να ξαναμπεί σε ρόλο πρωταγωνιστή, καθώς τα τελευταία χρόνια έχασε τον δρόμο της. Μετά από μάλλον κακή παρουσία στο Nations League, ήρθε και το σοκ του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Όταν αποκλείστηκε στη φάση των ομίλων και ολοκλήρωσε άδοξα την παρουσία της στα γήπεδα του Κατάρ. Ακολούθησαν τα δύο φιλικά του Μαρτίου. Επικράτησε 2-0 του Περού, ωστόσο ηττήθηκε 2-3 από το Βέλγιο. Παραδοσιακή δύναμη σε επίπεδο εθνικών ομάδων, εντούτοις διανύει μια περίοδο αβεβαιότητας. Οι παίκτες με προσωπικότητα ολοένα και λιγοστεύουν ωστόσο. Θα είναι δεδομένα στο Euro του 2024 ως διοργανώτρια και ως τέτοια θέλει να εμφανιστεί ξανά σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο.

Stoiximan Αξιολόγηση – Μάθε τα πάντα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ (19:00): Η Ουκρανία είναι μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση, καθώς ζει μια ποδοσφαιρική πραγματικότητα μέσα από τη δίνη του πολέμου. Δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο για τα Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, καθώς αποκλείστηκε στα μπαράζ από την Ουαλία. Είχε καλή παρουσία ωστόσο στο Nations League, καθώς τερμάτισε δεύτερη στον όμιλο, πίσω από τη Σκωτία. Δύσκολα θα διεκδικήσει κάτι στα προκριματικά του Euro 2024, όπου Αγγλία και Ιταλία είναι τα φαβορί για το 1-2 του Group C. Στην πρεμιέρα του ομίλου ηττήθηκε 2-0 από τα «τρία λιοντάρια», καθώς δεν βρήκε τρόπο να είναι ανταγωνιστική. Στις 16/6 αντιμετωπίζει τη Β. Μακεδονία για την 2η αγωνιστική και το φιλικό με τη Γερμανία είναι ένα πολύ δυνατό τεστ.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΑΡΟΚΟ – ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙ (22:00): Ένα καλό τεστ πριν το παιχνίδι με τη Νότιο Αφρική (17/6) για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής δίνει το Μαρόκο και κατεβαίνει με όλα τα «βαριά χαρτιά». Άλλωστε, στην αποστολή βρίσκονται κανονικά οι Εν Νεσίρι, Ζίγιες, Χακίμι, Μπόνο, Μπουφάλ, Αγκέρ. Θέλει να δείξει πράγματα, λίγους μήνες μετά την εκπληκτική του παρουσία και πορεία στο Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ, όπου είχε καταλάβει την 4η θέση (έχασε στον μικρό τελικό 2-1 από την Κροατία). Στα τελευταία του φιλικά, τον περασμένο Μάρτιο, πρώτα νίκησε 2-1 την Βραζιλία και μετά έμεινε στο 0-0 με το Περού. Στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, παίζει στον 11ο όμιλο και έχει μπει με 2/2 ως τώρα σε όμιλο με Νότιο Αφρική (2-1 εντός) και Λιβερία (2-0 εκτός), κάνοντας σημαντικό βήμα πρόκρισης στην τελική φάση. Στον όμιλο υπήρχε και η Ζιμπάμπουε, αλλά αποβλήθηκε λόγω «πολιτικών παρεμβάσεων».

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΑΡΟΚΟ – ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙ (22:00): Το ίδιο ισχύει και για το Πράσινο Ακρωτήρι που παίζει στον 2ο όμιλο των Προκριματικών του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής με Μπουρκίνα Φάσο (10), Σουαζιλάνη (2), Τόγκο (2). Είναι στη 2η θέση με 7 βαθμούς και έχει ένα καλό προβάδισμα για την πρόκριση στην τελική φάση. Μάλιστα, την τελευταία φορά που είχε
αγωνιστική δράση, τον περασμένο Μάρτιο, έδωσε τα δύο παιχνίδια με τη Σουαζιλάνδη. Εντός έδρας, αν και ήταν ανώτερο, έμεινε στο 0-0, ενώ εκτός έδρας, αν και δέχτηκε μεγάλη πίεση ανά διαστήματα, κατάφερε να κερδίσει 1-0 και να κάνει άλμα πρόκρισης. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος, ο Ράιαν Μέντες της Αλ Νασρ. Αντιμετωπίζει στις 18/6 την Μπουρκίνα Φάσο εντός και θέλει τη νίκη για να διεκδικήσει την πρωτιά. Για την ιστορία, στο παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε χάσει 2-0, ενώ στο επόμενο ματς, είχε νικήσει 2-0 το Τόγκο, αυτά είναι τα τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει ως τώρα στον όμιλο.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ