ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Nations League

Ούτε στο «σπίτι» της δεν μπορεί η Ολλανδία – Στον τελικό του Nations League η Κροατία! (vid)

Η Κροατία ήταν καταπληκτική και πιο ψύχραιμη στην παράταση νικώντας με 4-2 μέσα στο «Ντε Κάιπ» την Ολλανδία παίρνοντας πρόκριση στον τελικό του Nations League!

Ούτε στο «σπίτι» της δεν μπορεί η Ολλανδία – Στον τελικό του Nations League η Κροατία! (vid)

Μεγάλη εμφάνιση, σπουδαίο ποδόσφαιρο και πρόκριση για τη «χρυσή» κροατική γενιά με μπροστάρη τον Λούκα Μόντριτς. Η Κροατία επικράτησε με 4-2 στην παράταση (2-2 κ.δ.) της Ολλανδίας και πέρασε στον τελικό του Nations League! Οι «οράνιε» έμειναν από δυνάμεις στο έξτρα ημίωρο και απέτυχαν να δώσουν χαρά στους συμπατριώτες τους που κατέκλυσαν το «Ντε Κάιπ» στο Ρότερνταμ. Πλέον, θα διεκδικήσουντην 3η θέση στο «μικρό» τελικό της Κυριακής (18/06) με τον ηττημένο του δεύτερου ημιτελικού ανάμεσα στην Ιταλία και την Ισπανία (15/06, 21:45) .

Στην «παρθενική» της συμμετοχή σε τελική φάση του Nations League, η «Χρβάτσκα» εξασφάλισε το πρώτο «εισιτήριο» για το μεγάλο τελικό της Κυριακής (18/06, 21:45), όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με το νικητή του δεύτερου χρονικά ημιτελικού και θα διεκδικήσει το πρώτο της τρόπαιο σε κορυφαία διοργάνωση σε επίπεδο εθνικών ομάδων.

Η Κροατία βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ, αλλά κατάφερε με μεγάλη εμφάνιση στο δεύτερο μέρος και στην παράταση να νικήσει με 4-2 (2-2 στην κανονική του διάρκεια ο αγώνας) και να μην επιτρέψει στο συγκρότημα του Ρόναλντ Κούμαν να προκριθεί στον καταληκτικό αγώνα της διοργάνωσης για 2η φορά (είχε ηττηθεί το 2019 από την Πορτογαλία με 1-0).

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας Ο Mats Wieffer τροφοδοτεί τον Donyell Malen (Ολλανδία), ο οποίος παίρνει την πάσα μέσα στην περιοχή και την στέλνει γρήγορα στην κάτω αριστερή γωνία! Ο τερματοφύλακας ήταν αβοήθητος. 1:0!

Τρομερή παράσταση του αειθαλή Μόντριτς!

Η εικόνα του ματς ήταν εντελώς διαφορετική στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 55΄ ο «δαιμόνιος» Μόντριτς έκλεψε τη μπάλα από τον Χάκπο, με τον τελευταίο ν΄ ανατρέπει το μέσο της Ρεάλ στην περιοχή και με πέναλτι ο Κράμαριτς έφερε το ματς στα ίσια (1-1).

Την πλήρη ανατροπή του σκηνικού «υπέγραψε» στο 72΄ οι Πάσαλιτς, μετά από πάσα του Ιβάνουσετς, ωστόσο, την τελευταία λέξη στο ματς είχε ο Λανχ, ο οποίος είχε περάσει αλλαγή στο 85΄. Στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων οι αμυντικοί της Κροατίας δεν κατάφεραν ν΄ απομακρύνουν τη μπάλα από την περιοχή τους και ο μέσος της Μπριζ με σουτ από το σημείο του πέναλτι «έσωσε την παρτίδα» για τους γηπεδούχους, στέλνοντας τον ημιτελικό στην παράταση.

Δεν έκαναν μόνο οι «οράνιε» την «χρυσή» τους αλλαγή (Λανχ), το ίδιο συνέβη και με τους Κροάτες. Με την έναρξη του επιπλέον χρόνου, ο Ντάλιτς «έριξε» στο ματς τον σέντερ φορ της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Μπρούνο Πέτκοβιτς και ο 28χρονος, επτά λεπτά μετά (98΄) με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έδωσε ξανά το προβάδισμα στην «Χρβάτσκα» (3-2). Στο 114΄ ο Πάσαλιτς έχασε τεράστια ευκαιρία να «κλειδώσει» τη νίκη για την Κροατία, όταν από κοντά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, ωστόσο, δύο λεπτά μετά κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Πέτκοβιτς από τον Μαλάσια, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο απόλυτος αστέρας, Λούκα Μόντριτς (4-2).

ΟΛΛΑΝΔΙΑ (Ρόλαντ Κούμαν): Μπίλοου, Ντάμφρις (85΄ Λανχ), Χερτρούιντα, Φαν Ντάικ, Άκε (106΄ Μαλάσια), Βίφερ (75΄ Βαϊνάλντουμ), Κουπμάϊνερς, Ντε Γιονγκ, Σίμονς (64΄ Βέγκχορστ), Μάλεν (75΄ Μπερχβάιν), Χάκπο (106΄ Ντε Ρον)

ΚΡΟΑΤΙΑ (Ζλάτκο Ντάλιτς): Λιβάκοβιτς, Γιουράνοβιτς (78΄ Στάνισιτς), Σούταλο (91΄ Πέτκοβιτς), Βίντα, Πέρισιτς, Μόντριτς (119΄ Μπάρισιτς), Μπρόζοβιτς, Κόβατσιτς (85΄ Μάγερ), Πάσαλιτς, Ιβάνουσετς (79΄ Βλάσιτς), Κράμαριτς (90΄ Ερλιτς)

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ