ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Με πρωταγωνιστή τον Λεβαντόφκσι κέρδισε και την άμυνα της
Άμυνα για κλάματα η Μπαρτσελόνα χάρισε δυο γκολ στη Βαλένθια (vid)
Μόνο έναν παίκτη θέλει τόσο πολύ ο Τσάβι για την επόμενη σεζόν στην Μπαρτσελόνα!
Γκιουλέρ: «Πήγα στη Ρεάλ για να γίνω ο διάδοχος του Μόντριτς»
Ο Σάκα πρώτα έβγαλε ασίστ και μετά γέλαγε μπροστά στους οπαδούς της Τότεναμ! (vid)
Λεβαντόφσκι: «Άξιζα Χρυσή Μπάλα! Αυτοί είναι οι δύο κορυφαίοι της φετινής σεζόν»
Ο Νταβίντ Λουίζ ταπείνωσε τον Κάραγκερ: «Αστείο! Δεν πήρες ποτέ τίτλο, αλλά…»
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Η τεχνολογία μίλησε – Εκεί θα καταλήξει ο τίτλος της Premier League… και η τελική βαθμολογία!
Έκτακτο: Οριστική συμφωνία της Λίβερπουλ – Έπεσαν υπογραφές! (pic)
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Ηχηρές αποχωρήσεις σε Ίντερ και Μίλαν – Χαιρέτησαν οι πρώτοι δύο!
«Μικρή» η Μπάγερν μπροστά στη… Ρεάλ – Η δήλωση Τούχελ τους ξέρανε!
Θα μας τρελάνει ο Τιάγκο Σίλβα – Βρήκε νέα ομάδα… και λέει το «ναι»!
Μπαρτσελόνα ξύπνησες – «Άρρωστη» ανανέωση στον νέο… Πουγιόλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προκριματικά EURO2024

Το 2/2 η Εθνική μας και τώρα σειρά έχει ο Μπαπέ κι η παρέα του! (vid)

Η Εθνική μας ομάδα νίκησε με 2-1 την Ιρλανδία στη Νέα Φιλαδέλφεια κάνοντας στο δύο στα δύο στα προκριματικά του Euro 2024!

Το 2/2 η Εθνική μας και τώρα σειρά έχει ο Μπαπέ κι η παρέα του! (vid)

Έξι βαθμοί στα δυο πρώτα παιχνίδια για την Εθνική Ελλάδας στα προκριματικά του Euro 2024! Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έκανε το δύο στα δύο στον δεύτερο όμιλο των προκριματικών νικώντας με 2-1 την Ιρλανδία η οποία δεν έχει συγκεντρώσει βαθμό ακόμα. Θυμίζουμε στην πρεμιέρα έχασε με 0-1 από τη Γαλλία, ενώ η Ελλάδα είχε νικήσει στο Γιβραλτάρ την ομώνυμη εθνική ομάδα με 3-0.

Επόμενος σταθμός για το σύνολο του Γκουστάβο Πογέτ το «Σταντ Ντε Φρανς» τη Δευτέρα, όπου θα μας υποδεχτεί η πανίσχυρη Γαλλία των Μπαπέ, Ζιρού και λοιπών αστέρων.

Ο Γκουστάβο Πογέτ είχε ξεκαθαρίσει ότι οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης στον αγώνα με την Ιρλανδία θα συνιστούσε όχι απλώς αποτυχία αλλά θα δυσκόλευε αφάνταστα το στόχο της πρόκρισης στα τελικά του EURO 2024. Πέρα από τους 6 βαθμούς σε δύο παιχνίδια, που είναι και το προφανές, η «γαλανόλευκη» ομάδα θα πάει ήρεμη και με καλή ψυχολογία στο Παρίσι για τον αγώνα της Δευτέρας (19/6) στο «Σταντ ντε Φρανς» με τη φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 και πρωτοπόρο του ομίλου μας, Γαλλία.

Την ίδια στιγμή υποχρέωσε τους Ιρλανδούς σε δεύτερη ήττα και τους αφήνει πίσω της χωρίς συγκομιδή, όπως και την Ολλανδία που μετρά 3 βαθμούς επίσης σε δύο αναμετρήσεις.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας




Το ματς

Οι Ιρλανδοί κέρδισαν κόρνερ στα πρώτα δέκα δευτερόλεπτα, αλλά στη συνέχεια οι παίκτες του Πογέτ έβαλαν τους φιλοξενούμενους στην περιοχή τους. Στο 5΄ ο Μαυροπάνος βρέθηκε σε καλή θέση και σούταρε με τον Μπαζούνου να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ, στο 6΄ έκανε το ίδιο σε σουτ του Μπακασέτα, για να ακολουθήσει μια σειρά από συνεχή κόρνερ για τους διεθνείς.

Στο 11ο λεπτό ο Κουρμπέλης βρήκε τον Μασούρα στην περιοχή, ο Μπαζούνου έπεσε πάνω του και οι διεθνείς ζήτησαν παράβαση που τελικά δόθηκε μέσω VAR, αλλά για χέρι του Ντάουντα σε σέντρα του Μπάλντοκ. Ο Λάχνερ καταλόγισε την εσχάτη των ποινών στο 14΄ κι ένα λεπτό αργότερα ο Μπακασέτας σούταρε με δύναμη στο κέντρο της εστίας κι άνοιξε το σκορ, με το 12ο τέρμα του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Μια αμυντική ολιγωρία των διεθνών απέφερε όμως την ισοφάριση στο 27΄: σε εκτέλεση κόρνερ ο Φέργκιουσον στο πρώτο δοκάρι γύρισε αμαρκάριστος την μπάλα με κεφαλιά και ο Κόλινς την έσπρωξε στα δίχτυα για το 1-1, με τον Πογέτ να ωρύεται για το «παιδικό» λάθος της ομάδας του.

Η φάση εξετάστηκε επίσης από το VAR, καθώς αρχικά ο επόπτης είχε σημειώσει οφσάιντ, αλλά το πόδι του Μασούρα κάλυπτε ελάχιστα τον σκόρερ. Η εξέλιξη δεν έκαμψε το ηθικό της Ελλάδας, με τον Πέλκα να σπαταλά στο 33΄ μεγάλη ευκαιρία με την αναποφασιστικότητά του και τον Μπαζούνου να μπλοκάρει σουτ του Μπακασέτα στο 34΄.

Η ανωτερότητα της Εθνικής επιβραβεύθηκε με ένα δεύτερο γκολ στο ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου, έξοχο από την αρχή ως το τέλος του: στο 49΄ ο Μπακασέτας έβγαλε μοναδική ασίστ στον Μασούρα, ο οποίος πάτησε στην περιοχή από δεξιά και πλάσαρε υπέροχα με το αριστερό για το 2-1.

Οι Ιρλανδοί άρχισαν να πιέζουν πιο ψηλά μετά το νέο προβάδισμα της ελληνικής ομάδας, με τους διεθνείς να δυσκολεύονται να κρατήσουν την μπάλα και στο 72΄ ο Βλαχοδήμος έκανε σπουδαία απόκρουση σε πολύ δυνατό σουτ του Κόλινς.




Στο 79ο λεπτό, ο Γιακουμάκης «ανταπέδωσε» την ευκαιρία σουτάροντας πάνω από το δοκάρι του Μπαζούνου. Στο 84΄ η Εθνική προσπάθησε να βγει στην αντεπίθεση, ο Γιακουμάκης δοκίμασε από μακριά να αιφνιδιάσει τον τερματοφύλακα των Ιρλανδών αλλά η φιλόδοξη έμπνευσή του δεν στέφθηκε από επιτυχία.

Τελικά, παρά την πίεση που δέχθηκε στα τελευταία λεπτά η ελληνική ομάδα κατόρθωσε να κρατήσει τη νίκη και τους βαθμούς, αφού στο 90΄+2 ο Βλαχοδήμος χρειάστηκε να κάνει την απόκρουση του αγώνα σε συρτό σουτ του Ντόχερτι, με πολλά σώματα μπροστά του, με τον επίδοξο σκόρερ να αποβάλλεται στο 90΄+4 με απευθείας κόκκινη κάρτα, για σπρώξιμο στον Σιώπη.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ