ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Nations League

Nations League: Italian job…done! (vid)

Η εθνική Ιταλίας νίκησε στον μικρό τελικό του Nations League την Ολλανδία με σκορ 3-2 και κατέκτησε έτσι την τρίτη θέση!

Nations League: Italian job…done! (vid)

Το Nations League έχει μπει στην τελική του ευθεία. Η τρίτη θέση του -σχετικά- νέου θεσμού ανήκει πλέον στην Ιταλία. Στον μικρό τελικό, όπου ήταν γεμάτος γκολ και καλές στιγμές, οι «ατζούρι» επιβλήθηκαν με σκορ 3-2 της Ολλανδίας.

Οι Ιταλοί έκαναν ένα πολύ δυνατό και καλό πρώτο ημίχρονο. Έτσι, έκαναν την… δουλειά με τον δικό τους τρόπο και στιλ. Από την άλλη οι «οράνιε» άργησαν να αντιδράσουν και όταν το έκαναν ήταν πολύ αργά!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Το πρώτο ημίχρονο ήταν από τα καλύτερα που έχει κάνει το τελευταίο χρονικό διάστημα η Ιταλία. Οι παίκτες του Μαντσίνι ήταν πιο ορεξάτοι και πιο αποτελεσματικοί σε σχέση με εκείνους του Κούμαν. Έτσι, από τα τα πρώτα κιόλας λεπτά έδειξαν τις… άγριες προθέσεις τους. Μάλιστα, δεν έμειναν εκεί. Πέρασαν και στις πράξεις.

Το 1-0 έγινε από τον Ντι Μάρκο μόλις στο 6′ με τους Ολλανδούς να αιφνιδιάζονται και να χρειάζονται αρκετά λεπτά, ώστε να βρουν και πάλι τα πατήματά τους. Μάλιστα, όταν αυτό ξεκίνησε να γίνεται ήρθε και δεύτερο γκολ από τους Ιταλούς με τον Φρατέζι στο 20′. Στο δεύτερο ημίχρονο οι «ατζούρι» ήταν πιο χαλαροί και κλείστηκαν γρήγορα στην άμυνά τους, προκειμένου να κρατήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα.

Αυτό βοήθησε στον τρόπο, όπου αγωνιζόταν η Ολλανδία μιας και είχε τόσο χώρο, όσο και χρόνο για να κάνει το παιχνίδι της και να απειλήσει. Ο Μπέργκγουιν στο 68′ με δυνατό και άπιαστο πλασέ από πλάγια θέση μείωσε για τους «οράνιε» που έδειξαν να έχουν… σφυγμό. Όμως, δεν το χάρηκαν για αρκετή ώρα το τέρμα του άσου του Άγιαξ μιας και στο 72΄ο Κιέζα με ωραίο πλασέ από πλάγια θέση ανέβασε και πάλι τη διαφορά στα δύο γκολ, κάνοντας το 3-1.

Η Ολλανδία πίεσε ακόμη περισσότερο. Οι παίκτες του Κούμαν κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο και μείωσαν και πάλι σε 3-2 με τον Βέργκχοστ, όμως, το γκολ του δεν μέτρησε μιας και ήταν από αντικανονική θέση. Αλλά οι Ολλανδοί δεν τα παράτησαν και πέτυχαν για δεύτερη φορά και δεύτερο γκολ με τον Βαϊνάλντουμ στο 89′ και παρά την πίεση στα τελευταία λεπτά δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι παραπάνω με το 3-2 υπέρ της Ιταλίας να μένει ως το τέλος και τους πρωταθλητές Ευρώπης να τερματίζουν στην τρίτη θέση του Nations League.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ