Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αφήνει την Ευρώπη και μπαίνει στο… μάτι του Κριστιάνο ο Φιρμίνο!
Λίβερπουλ

Αφήνει την Ευρώπη και μπαίνει στο… μάτι του Κριστιάνο ο Φιρμίνο!

Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο φαίνεται πως έχει επιλέξει τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

26.06.2023 | 09:53

Μια ανάσα από την ανακοίνωση της νέας του ομάδας βρίσκεται όπως υποστηρίζουν δημοσιεύματα ο μέχρι πρότινος επιθετικός της Λίβερπουλ, Ρομπέρτο Φιρμίνο. Ο Βραζιλιάνος μετά από οκτώ συναπτά έτη στο Άνφιλντ αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να κλείσει το κεφάλαιο με τους «Κόκκινους» και να ανοίξει ένα νέο. Ολοκλήρωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, δεν μπήκε ποτέ σε συζητήσεις για την επέκτασή του και πριν λίγες εβδομάδες πήρε την ελευθέρας του.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Όλο αυτό το διάστημα έχουν γραφτεί πολλά σενάρια που έχουν ως πρωταγωνιστεί τον Φιρμίνο. Από την Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι την Ίντερ και πολλές ακόμη ομάδες πρώτης γραμμής που θα ήθελαν να συνεργαστούν μαζί του. Ο 31χρονος ωστόσο όπως αποκαλύπτει το ισπανικό Relevo βρίσκεται αυτή τη στιγμή μια ανάσα από το να βρεθεί στη Σαουδική Αραβία. Να πει το ναι στους Σαουδάραβες και να φορέσει τη φανέλα της Αλ Αχλί.

Διάβασε επίσης: Προβάρει τη φανέλα της Άρσεναλ ο Τίμπερ!

Mια ανάσα από την Αλ Αχλί ο Φιρμίνο

H oμάδα από τη Σαουδική Αραβία φαίνεται πως κερδίζει τη μάχη έναντι των υπόλοιπων συλλόγων που προσέγγισαν τον έμπειρο επιθετικό. Μπορεί να μην έχουν βγει στο φως λεπτομέρειες όμως είναι σαφές πως η πρόταση που έχει γίνει στον παίκτη του αποφέρει τεράστια οικονομικά κέρδη. Ο Φιρμίνο θα είναι ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που αφήνει το φετινό καλοκαίρι την Ευρώπη και μετακομίζει στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας. Μια λίγκα που αναπτύσσεται καθημερινά με ραγδαίους ρυθμούς. Ένα πρωτάθλημα που επίσημα μέχρι στιγμής έχει ονόματα όπως οι Κριστιάνο Ρονάλντο, Καρίμ Μπενζεμά, Ν’ Γκολό Καντέ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version