ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πένθος στο ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Σέζαρ Λουίς Μενότι
Ρόμα – Γιουβέντους: Όλα μοιρασμένα στο «Ολίμπικο», κοιτάζουν πίσω τους οι Ρωμαίοι (vid)
ΚΕΡΑΥΝΟΣ του Πέλκα από τα 30 μέτρα «χτύπησε» τον Γιαννιώτη! (vid)
Τεράστια νίκη η Άλκμααρ με «clutch» Παυλίδη και όνειρα για Champions League! (vid)
Λάρισα… εμπιστευτικό με Χρήστο Παπαδόπουλο να «οργώνει» την Ιταλία (vid)
Από την Premier League στον Παναθηναϊκό: Έκλεισε Μπάλντοκ το «τριφύλλι»!
«Τορπίλισε» τη Βιγιαρεάλ ο εορτάζων Δουβίκας και έσωσε τη Θέλτα! (vid)
Έδωσε δικαιώματα η Μίλαν, ατσαλάκωτη η Τζένοα στο «Σαν Σίρο» με ντεμπούτο Παπαδόπουλου (vid)
Ξέφρενο πάρτι στη Φρανκφούρτη η Λεβερκούζεν εν τη απουσία του Τσάμπι Αλόνσο! (vid)
Η Λίβερπουλ καθάρισε σαν (πασχαλινό) αυγό την Τότεναμ! (vid)
Σώζει τα προσχήματα η Τότεναμ στο «Άνφιλντ» με Σον και Ριτσάρλισον (vid)
Μαγική ΓΚΟΛΑΡΑ από τον Έλιοτ και 4-0 η Λίβερπουλ! (vid)
Τέλος η ατυχία και η αστοχία για τον Σαλάχ: Σκόραρε κόντρα στην Τότεναμ! (vid)
Μαγική προσπάθεια από Σαλάχ: Το δοκάρι του στέρησε το γκολ της σεζόν! (vid)
Κιν εναντίον Χάαλαντ «Σαν κακομαθημένο παιδί κάνει…»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Μεγάλη κουβέντα από Χάβερτς: «Να κατακτήσω το Champions League με την Άρσεναλ» (vid)

Ο Κάι Χάβερτς είναι και επίσημα παίκτης της Άρσεναλ με τον Γερμανό άσο να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις ως «κανονιέρης».

Μεγάλη κουβέντα από Χάβερτς: «Να κατακτήσω το Champions League με την Άρσεναλ» (vid)

Ο Κάι Χάβερτς είναι και επίσημα παίκτης της Άρσεναλ! Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε επαφές με τους Λονδρέζους και τον Μίκελ Αρτέτα. Οι δύο πλευρές δεν άργησαν τόσο πολύ να τα βρουν και να δώσουν τα χέρια στο τέλος.

Οι «κανονιέρηδες» έδωσαν κοντά στα 60 εκατομμύρια λίρες στη Τσέλσι για χάρη του νεαρού παίκτη, ο οποίος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Άρσεναλ και μεταξύ άλλων επισήμανε πόσο σημαντικό είναι για εκείνον να κατακτά κούπες. Όπως εκείνη του Champions League που είχε σηκώσει το 2021 παρέα με τους «μπλε».

«Είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ ενθουσιασμένος που από εδώ και πέρα θα είμαι μέλος της Άρσεναλ. Είναι ένας σύλλογος με μεγάλη ιστορία. Ελπίζω να γράψουμε και εμείς τη δική μας και να καταφέρουμε να πετύχουμε όλους τους στόχους μας και να κατακτήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες διακρίσεις γίνεται.

Ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους συμπαίκτες μου, αλλά και τα μέλη της ομάδας.

Έχω αγωνιστεί μερικές φορές κόντρα στην Άρσεναλ στην Premier League. Η αλήθεια ήταν ότι μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση το γεγονός ότι η ομάδα έχει τόσο καλή νοοτροπία εντός γηπέδου και μου φαίνεται ότι αυτό ισχύει και εκτός των τεσσάρων γραμμών. Η νοοτροπία που υπάρχει στον σύλλογο ήταν και ένας από τους λόγους που με έπεισαν να υπογράψω με την ομάδα. Υπάρχει μεγάλος συναγωνισμός μιας και η Άρσεναλ διαθέτει παίκτες με ποιότητα και πολλά καλά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι τους.

Ωστόσο, θεωρώ ότι υπάρχει χώρος για βελτίωση και να πάμε ακόμα καλύτερα τη σεζόν που θα ξεκινήσει», είπε αρχικά ο Χάβερτς. Κάι Χάβερτς: Κάνει πολλά όνειρα με την Άρσεναλ!

Κάι Χάβερτς: Κάνει πολλά όνειρα με την Άρσεναλ!

Είναι ένας από τους παίκτες που μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Κάι Χάβερτς έχει την ποιότητα που ενδεχομένως έλειπε από την Άρσεναλ, σύμφωνα με τον Μίκελ Αρτέτα και τους συνεργάτες του.

Ο Γερμανός χαφ με δηλώσεις του επισήμανε τους στόχους που έχει στην Ευρώπη με τους «κανονιέρηδες»:

«Το Champions League είναι μία πολύ ξεχωριστή διοργάνωση. Θεωρώ πως σε κάθε παίκτη αρέσει να βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο και να αγωνίζεται σε αυτό! Μπορώ να πω και να παραδεχτώ ότι το καλύτερο συναίσθημα που είχα την ευκαιρία να ζήσω ήταν όταν κατέκτησα το εν λόγω τουρνουά.

Είμαι πολύ χαρούμενος που του χρόνου θα είμαι και πάλι σε αυτό το επίπεδο! Ελπίζω και εύχομαι ότι θα μπορέσω με την εμπειρία μου να προσφέρω το κάτι παραπάνω στην ομάδα και να τη βοηθήσω να φτάσει μέχρι και την κατάκτησή του. Μιας και θεωρώ ότι είναι το πιο σημαντικό τρόπαιο που μπορεί να κατακτήσει ένας παίκτης στην καριέρα του.

Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι σε μία ομάδα σαν την Άρσεναλ. Το να κατακτάς τίτλους από μόνο του είναι πολύ σημαντικό και ξεχωριστό στην καριέρα ενός ποδοσφαιριστή. Πόσο μάλλον να το ζήσει και να το κάνει με μία τόσο ξεχωριστή ομάδα, όπως είναι η Άρσεναλ».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ