ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δευτέρα 17/7)

Αυτές είναι οι σημερινές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δευτέρα 17/7)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ – ΜΑΛΜΕ (20:00): Έχοντας διατηρήσει το αήττητο από τις 14 Μαΐου και έχοντας σε αυτό το διάστημα δύο μηνών πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες, η
Τζουργκάρντεν έχει καταφέρει να εδραιωθεί στην τέταρτη θέση. Και το κυριότερο, να «βλέπει» τριάδα, έστω και αν ακόμα απέχει αρκετά από εκείνη τη θέση η οποία οδηγεί στην Ευρώπη. Και ως ένα πολύ μεγάλο βαθμό περνάει και από το ματς με τη Μάλμε. Πέρασε με δυσκολία και από την έδρα της Βάρναμο, εκεί όπου μέχρι και είκοσι λεπτά πριν το φινάλε ήταν πίσω στο σκορ, αλλά κατάφερε σε ένα οχτάλεπτο να γυρίσει την κατάσταση. Η Βάρναμο έκανε μόλις στο 7' το 1-0, ο Σκούλερ στο 69' ισοφάρισε και ο Μπέργκ με πέναλτι στο 77' έφερε την ολική ανατροπή για το τελικό 2-1 για την Τζουργκάρντεν. Ντέρμπι απέναντι στη Μάλμε, που διεκδικεί πρωτάθλημα, θέλουν νίκη οι γηπεδούχοι για να μειώσουν στους τέσσερις την απόσταση.

Stoiximan Αξιολόγηση – Μάθε τα πάντα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ – ΜΑΛΜΕ (20:00): Γκέλα… ολκής για τη Μάλμε, που ηττήθηκε εντός έδρας από τη Μίαλμπι και «γκρεμίστηκε» από την πρώτη θέση. Θέλει να επιστρέψει εκεί, αλλά πρέπει να αλλάξει πρόσωπο για να ανταπεξέλθει σε ένα πολύ πιο ανταγωνιστικό παιχνίδι με αντίπαλο την Τζουργκάρντεν. Ο Λοφκιστ μόλις στο 3' άνοιξε το σκορ για τη Μίαλμπι, η οποία… χτύπησε και πριν το τέλος του ημιχρόνου με τον Φένγκερ για το 0-2. Στο δεύτερο διαχειρίστηκε άψογα το προβάδισμά της, στάθηκε και τυχερή σε κάποιες ευκαιρίες της Μάλμε που πίεσε, δέχτηκε γκολ στο 95' αλλά επί της ουσίας το ματς είχε τελειώσει. Η Μάλμε ψάχνει να… ρεφάρει, είναι πολύ δύσκολο πάντως το παιχνίδι.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΒΑΡΜΠΕΡΓΚΣ – ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ (20:00): Η πρώτη νίκη για τη Βάρμπεργκς είναι γεγονός και είναι μια νίκη ανάσα. Η ουραγός έπαιζε με την Γκέτεμποργκ εκτός έδρας, σε ένα ματς που αν το έχανε θα έβλεπε τις ελπίδες για παραμονής να μειώνονται κατά πολύ. Κι ας είμαστε ακόμα στον πρώτο γύρο. Κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 εκτός έδρας και να πιάσει την αντίπαλό της στους 8 βαθμούς, ενώ μείωσε στους δύο από τη θέση που οδηγεί στα μπαράζ. Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο που ο ένας φοβόταν τον άλλον, η Βάρμπεργκς κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Κρασνίκι στο 55'. Η Γκέτεμποργκ βγήκε μπροστά για να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά άφησε κενούς χώρους και στο 90' και πάλι ο Κρασνίκι έκανε το 0-2 τελειώνοντας το ματς. Σε… νεκρό χρόνο μείωσαν στο τελικό 1-2 οι γηπεδούχοι με πέναλτι του Νορλίν. Αν καταφέρει και κερδίσει και την ΑΪΚ, θα βρεθεί για πρώτη φορά εκτός τελευταίας θέσης.

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΒΑΡΜΠΕΡΓΚΣ – ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ (20:00): Μετά τη νίκη επί της Μπρομαποϊκάρνα που της έδωσε βαθμολογική ανάσα, η ΑΪΚ επέστρεψε στις ήττες αν και το πάλεψε όσο μπορούσε απέναντι στη Χάκεν που διεκδικεί το πρωτάθλημα. Η ομάδα της Στοκχόλμης άνοιξε το σκορ στο 36' με τον Τίχοσεν και πήγε με το υπέρ της 1-0 στα αποδυτήρια, με τη Χάκεν όμως να απαντά νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 53' ισοφάρισε με τον Ρίγκααρντ, πήρε τον έλεγχο του αγώνα και έμοιαζε δεδομένο ότι αργά ή γρήγορα θα έβρισκε γκολ νίκης. Και τα κατάφερε, με τον Σαντίκ στο 74' να διαμορφώνει το τελικό 2-1. Πάμε για ντέρμπι με τη Βάρμπεργκς, θέλει νίκη για να ξεφύγει από εκείνη.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ