ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
Αρχισκόρερ (με συγκάτοικο) ο Παυλίδης στην Eredivisie με ασύλληπτο γκολ! (vid)
Στο Λονδίνο κουμάντο κάνει μόνο η Άρσεναλ! (vid)
Λάθος επιπέδου League Two ο Ράγια και γκολ απ’ το πουθενά η Τότεναμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Ποτσετίνο: «Θέλω παίκτες που νοιάζονται για την ομάδα»!

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ξεκαθάρισε τί είδους παίκτες θέλει στην ομάδα του ενώ τόνισε πως πρέπει όλοι να είναι έτοιμοι για την αρχή του Πρωταθλήματος.

Ποτσετίνο: «Θέλω παίκτες που νοιάζονται για την ομάδα»!

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο εξήγησε ότι θα πρέπει να μειωθεί το ρόστερ της ομάδας του, τονίζοντας παράλληλα ότι δεν θέλει να έχει εύκολους παίκτες στην διαχείριση, αλλά μόνο ικανούς να προσφέρουν στο σύνολο.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της Τσέλσι

Ποτσετίνο

Για το εάν θα βάλει μόνο έμπειρους στο επόμενο φιλικό: «Όχι, θα κάνω μείξη. Έχουμε παίκτες που χρειάζονται χρόνο για προπόνηση. Για παράδειγμα, ο Έντσο έφτασε την Δευτέρα μετά από μια μεγάλη περίοδο διακοπών και τώρα θα παίξουμε με την Μπράιτον. Δεν είναι κατάσταση όπου παίζουμε με ομάδα της Premier League και άρα θέλουμε κορυφαίους παίκτες. Πρέπει να νοιαζόμαστε για τους παίκτες και να τους δώσουμε τα καλύτερα εργαλεία ώστε να είναι στην καλύτερη κατάσταση στην αρχή του Πρωταθλήματος».

Για τους νεαρούς παίκτες: «Θα συνεχίσουμε να παρέχουμε στους νέους παίκτες την δυνατότητα να παίξουν το Σάββατο και στα επόμενα παιχνίδια. Για όλους τους παίκτες εδώ, ο στόχος είναι να είναι στην καλύτερη κατάσταση κόντρα στην Λίβερπουλ. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις δικαιολογίες μια εβδομάδα πριν την έναρξη της Premier League. Πρέπει να φτάσουμε στην κατάλληλη κατάσταση και για αυτό θα χρησιμοποιήσουμε τα ματς κόντρα σε Μπράιτον, Νιούκαστλ, Φούλαμ και Ντόρτμουντ. Πρέπει να διαχειριστούμε τους παίκτες. Ο Τζέιμς έφτασε χτες στην Αγγλία και θα ήταν εύκολο για μένα να του πω να μπει να παίξει, αλλά υπάρχει ρίσκο. Ίσως τίποτα δεν θα συμβεί και θα είναι εντάξει. Αλλά αν κάτι συνέβαινε, ίσως έπρεπε να περιμένουμε 1-2 μήνες. Οπότε ο στόχος είναι να παρέχουμε τα καλύτερα εργαλεία στους παίκτες και να θέτουμε τους κανόνες».

Διαβάστε επίσης: Η Παρί πουλάει τον Μπαπέ και… η Τσέλσι θέλει να φτιάξει ομαδάρα!

Για το μέγεθος του ρόστερ: «Η ισορροπία είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Κάποιες φορές πετυχαίνεις την ισορροπία αυτή με λιγότερους αντί για περισσότερους. Στο τέλος, μπορείς να παίξεις μόνο με 11 παίκτες. Και δεν είναι ότι δεν μπορείς να διαχειριστείς την κατάσταση. Το πρόβλημα είναι ότι οι παίκτες που δεν θα παίξουν, από πού θα πάρουν το κίνητρο για να είναι δυνατοί κάθε μέρα στην προπόνηση; Κάποιες φορές, παίκτες που δεν εμπλέκονται ακόμα πρέπει να είναι στο ρόστερ. Είναι λογικό να μην δώσουν καλά πράγματα. Δεν θα είναι εύκολο για αυτούς στην αρχή, ούτε δίκαιο, και δεν μπορούμε να τους ζητήσουμε να είναι χαρούμενοι και να φέρνουν θετική ενέργεια. Για αυτό δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε τους παίκτες. Πρέπει να είμαστε έξυπνοι, δυνατοί και να είμαστε σωστοί στην απόφασή μας για τον αριθμό αν έχουμε τραυματισμούς ή τιμωρίες. Αλλά δεν θα είναι τόσο μεγάλο το ρόστερ, γιατί δεν θα ωφελήσει την ομάδα.

Ο στόχος είναι να κερδίσουμε, όχι απλά να είμαστε καλοί. Για αυτό χρειαζόμαστε καλούς παίκτες. Εάν είναι νέοι και αρκετά καλοί για να είναι στο ρόστερ, τότε ναι! Αλλά όχι επειδή είναι εύκολοι στην διαχείριση. δεν θέλω εύκολους παίκτες στην διαχείριση, θέλω παίκτες που θα παίζουν καλά στο γήπεδο, θα δώσουν πράγματα και θα βοηθήσουν την ομάδα να κερδίσει. Τίποτα άλλο. Θέλω άτομα που νοιάζονται για την ομάδα, ανταγωνίζονται με τον καλύτερο τρόπο και μπορούν να φέρουν επιτυχίες».




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ