ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πένθος στο ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Σέζαρ Λουίς Μενότι
Ρόμα – Γιουβέντους: Όλα μοιρασμένα στο «Ολίμπικο», κοιτάζουν πίσω τους οι Ρωμαίοι (vid)
ΚΕΡΑΥΝΟΣ του Πέλκα από τα 30 μέτρα «χτύπησε» τον Γιαννιώτη! (vid)
Τεράστια νίκη η Άλκμααρ με «clutch» Παυλίδη και όνειρα για Champions League! (vid)
Λάρισα… εμπιστευτικό με Χρήστο Παπαδόπουλο να «οργώνει» την Ιταλία (vid)
Από την Premier League στον Παναθηναϊκό: Έκλεισε Μπάλντοκ το «τριφύλλι»!
«Τορπίλισε» τη Βιγιαρεάλ ο εορτάζων Δουβίκας και έσωσε τη Θέλτα! (vid)
Έδωσε δικαιώματα η Μίλαν, ατσαλάκωτη η Τζένοα στο «Σαν Σίρο» με ντεμπούτο Παπαδόπουλου (vid)
Ξέφρενο πάρτι στη Φρανκφούρτη η Λεβερκούζεν εν τη απουσία του Τσάμπι Αλόνσο! (vid)
Η Λίβερπουλ καθάρισε σαν (πασχαλινό) αυγό την Τότεναμ! (vid)
Σώζει τα προσχήματα η Τότεναμ στο «Άνφιλντ» με Σον και Ριτσάρλισον (vid)
Μαγική ΓΚΟΛΑΡΑ από τον Έλιοτ και 4-0 η Λίβερπουλ! (vid)
Τέλος η ατυχία και η αστοχία για τον Σαλάχ: Σκόραρε κόντρα στην Τότεναμ! (vid)
Μαγική προσπάθεια από Σαλάχ: Το δοκάρι του στέρησε το γκολ της σεζόν! (vid)
Κιν εναντίον Χάαλαντ «Σαν κακομαθημένο παιδί κάνει…»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η μπάλα στην εξέδρα

Εδώ ο κόσμος καίγεται κι οι Σαουδάραβες δίνουν 1 δις ευρώ σε Μπαπέ και Παρί…

Την ώρα που ο κόσμος πεινάει, καίγεται, πνίγεται, δολοφονείται, βασανίζεται, μια ομάδα δίνει 700 εκατομμύρια ευρώ για έναν άνθρωπο.

Εδώ ο κόσμος καίγεται κι οι Σαουδάραβες δίνουν 1 δις ευρώ σε Μπαπέ και Παρί…

Ραγδαίες οι εξελίξεις και διαρκείς οι αποκαλύψεις σχετικά με το μέλλον του Κιλιάν Μπαπέ, μετά την είδηση που έκαναν γνωστή το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) και η γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe» για την άδεια που έδωσε η Παρί Σεν Ζερμέν στην Αλ-Χιλάλ να διαπραγματευθεί με τον Γάλλο αστέρα, στη βάση μίας εξωπραγματικής πρότασης του συλλόγου της Σαουδικής Αραβίας, που προσφέρει 300 εκατ. ευρώ στους πρωταθλητές Γαλλίας!

Νέες αναφορές σημειώνουν ότι η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας Αλ Χιλάλ είναι διατεθειμένη να διαθέσει 1,18 δισεκατομμύρια δολάρια (1,06 εκατ ευρώ) για συμβόλαιο ενός έτους με τον Κιλιάν Μπαπέ. Όπως αναφέρεται η Παρί Σεν Ζερμέν θα εισπράξει 332 εκατομμύρια δολάρια (291,21 εκατ. ευρώ) και ο Κιλιάν Μπαπέ 776 εκατομμύρια δολάρια (699,35 εκατ. ευρώ).

Στο μεταξύ, πολλοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι έχουν επιδείξει ενδιαφέρον για τον Μπαπέ, από τη στιγμή που η Παρί γνωστοποίησε την Παρασκευή (21/7) ότι ο διεθνής επιθετικός δεν θα ακολουθήσει την περιοδεία της ομάδας στην Ασία. Από τη στιγμή που ο 25χρονος άσος δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει του χρόνου, ο γαλλικός σύλλογος είναι αποφασισμένος να τον παραχωρήσει άμεσα, όμως μέχρι τώρα η Αλ-Χιλάλ είναι η μοναδική που έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση.

Διαβάστε επίσης: Η Ντόρτμουντ «χτυπάει» την Μπάγερν όπως εκείνη ξέρει!

Αδιανόητα χρήματα για τον Μπαπέ, απλώς για έναν άνθρωπο…

Αν μας επιτρέπετε, σε αυτό το σημείο να πούμε τη γνώμη μας σχετικά με αυτό που συμβαίνει γύρω από τον Μπαπέ. Γύρω από έναν άνθρωπο, θνητό όπως όλοι μας. Δεν είναι κανένας Θεός, ημίθεος ή κάτι άλλο πέραν της ανθρώπινης υπόστασης. Τουαλέτα πηγαίνει κι αυτός όπως εμείς κι εσείς, τρώει, μιλάει, χαίρεται, λυπάται. Έχει συνήθειες κι αισθήματα. Δεν έχει σπουδάσει τίποτα απολύτως, όμως με το να κλωτσάει μια μπάλα, πληρώνεται με εξωπραγματικά χρήματα. Γι’ αυτό και εμείς δεν αντέχουμε να βλέπουμε αυτά τα ποσά όταν ακούμε τη μια να καίγεται το σπίτι μας, του διπλανού μας, να μετράμε τα χρήματά μας για να πάμε στο σούπερ μάρκετ. Να κάνουμε τα κουμάντα μας για να πάμε μερικές μέρες διακοπές το καλοκαίρι. Να σκεφτόμαστε να μην κάψουμε πολύ ρεύμα στο κλιματιστικό και να καταφεύγουμε τουλάχιστον στον ανεμιστήρα για να μην σκάσουμε από τον καύσωνα…

Όχι, δεν είναι δυνατόν οι Σαουδάραβες (και όποιοι άλλοι) να δίνουν τόσα χρήματα σε έναν άνθρωπο. Από τη στιγμή που κάλλιστα θα μπορούσαν να συνεισφέρουν στην κοινωνία, να κάνουν και καμιά δωρεά. Να μην αναγκάζουν ανθρώπους να μεταναστεύουν και να πνίγονται κατά τη διάρκεια του τρισάθλιου ταξιδιού τους. Η αλληλεγγύη της Μέσης Ανατολής δεν υπάρχει διότι αν υπήρχε, χιλιάδες άνθρωποι δεν θα κατέφευγαν στην εγκατάλειψη των σπιτιών τους. Αντιθέτως, επενδύουν στο ποδόσφαιρο πάρα πολλά χρήματα για να κάνουν το πρωτάθλημά τους πιο γνωστό στο ευρύ κοινό.

Από τη στιγμή που δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για να αλλάξουμε σύντομα τον κόσμο, το μόνο που μπορούμε είναι να λέμε τη γνώμη μας. Πέρα από να είμαστε εδώ για να σας ενημερώνουμε κατά το ανθρωπίνως δυνατό για τα ποδοσφαιρικά νέα κυρίως εκτός ελληνικών συνόρων. Και θα συνεχίσουμε να γράφουμε για τον Μπαπέ και για τον κάθε Μπαπέ γιατί αυτή είναι η δουλειά μας, το χρέος και το λειτούργημά μας. Ακόμα και αν δεν βγάλουμε ούτε σε μια ζωή όσα θα βγάζει ο Μπαπέ κάθε ώρα που θα περνάει, αν υπογράψει συμβόλαιο με την Αλ Χιλάλ επαναλαμβάνουμε, για να κλωτσάει μια μπάλα…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ