ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
Αρχισκόρερ (με συγκάτοικο) ο Παυλίδης στην Eredivisie με ασύλληπτο γκολ! (vid)
Στο Λονδίνο κουμάντο κάνει μόνο η Άρσεναλ! (vid)
Λάθος επιπέδου League Two ο Ράγια και γκολ απ’ το πουθενά η Τότεναμ! (vid)
Τότεναμ – Άρσεναλ: ΘΕΟΤΡΕΛΟΣ Γουάιτ, πήγε να… λύσει τα γάντια του Βικάριο! (vid)
Το VAR έκοψε… μαχαίρι τα χαμόγελα της Τότεναμ! (pics)
Κεφαλιά -κανονιά του Χάβερτς και 3-0 η Άρσεναλ! (vid)
Η Άρσεναλ ξεδίπλωσε την τέλεια αντεπίθεση και ο Σάκα έκανε το 2-0! (vid)
Με… κανονιά από την Τότεναμ έκανε το 1-0 η Άρσεναλ! (vid)
Η μυθική σεζόν του Μέσι – Γλεντάει και τους haters με τα στατιστικά του (pics)
Υποκλιθείτε στην πρωταθλήτρια Ίντερ – Έκανε πλάκα και στην Τορίνο (vid)
Πω, πω ένας Τσαλχάνογλου – Μια γκολάρα και… ΧΑΜΟΣ στο Μιλάνο! (vid)
Ανατροπή από Τσάβι – «Θέλω να μείνουν και οι δύο στην Μπαρτσελόνα»
Να τοι οι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ – Πάρτι και ανατριχίλα στην είσοδο της Ίντερ (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τρίτη 25/7) 

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τρίτη 25/7).

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τρίτη 25/7) 

Ανάλυση και Προγνωστικά 

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΣΙΝΚΙ – ΜΟΛΝΤΕ (19:00): Η Ελσίνκι τα… χρειάστηκε στον προηγούμενο γύρο της διοργάνωσης. Και ότι πέρασε τη Λαρν με τόση τύχη και δυσκολία, ίσως να μην το περίμενε ούτε η ίδια. Στον πρώτο αγώνα, στη Φινλανδία, νίκησε 1-0 με πέναλτι του Ραντούλοβιτς σε κακό παιχνίδι συνολικά. Στον δεύτερο, στη Βόρεια Ιρλανδία, αν και έγιναν όλα πιο εύκολα με το γκολ του Ολίλα στο 26’, εντούτοις στο δεύτερο ημίχρονο «εξαφανίστηκε» το γήπεδο, δέχτηκε την ανατροπή (2-1) και το ματς πήγε στην παράταση. Εκεί χωρίς να κάνει σχεδόν τίποτα, ισοφάρισε σε 2-2 με αυτογκόλ του Γουόντ και έτσι πέρασε στην επόμενη φάση. Με την ίδια εικόνα και απέναντι στη Μόλντε, δεν θα έχει τύχη. Στο πρωτάθλημά της δεν έχει μπει καλά και είναι στην 3η θέση και στο -4 από την πρωτοπόρο Σεϊναγιοέν και με ματς περισσότερο!

Stoiximan Αξιολόγηση – Μάθε τα πάντα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΣΙΝΚΙ – ΜΟΛΝΤΕ (19:00): Η Μόλντε επέστρεψε στους τίτλους μετά από 3 χρόνια και μπαίνει στη διοργάνωση από αυτόν τον γύρο και σε σούπερ κατάσταση. Πολλές φορές, βέβαια, η φόρμα δεν μετράει, απλά το καταγράφουμε ως άλλο ένα στοιχείο. Στην Ευρώπη έπαιξε και πέρσι, στο Europa Conference League, αλλά σε όμιλο με Τζουργκάρντεν, Γάνδη και Σάμροκ Ρόβερς τερμάτισε 3η με 2-1-3 και 9-10 γκολ και έμεινε εκτός συνέχειας. Επίσης, στο νορβηγικό πρωτάθλημα πηγαίνει εξαιρετικά. Μετά, φυσικά, την τραγική εκκίνηση, έχει στρώσει σε μεγάλο βαθμό και έχει βρεθεί στην 3η θέση. Βέβαια, πρωτάθλημα δεν μπορεί να «χτυπήσει», είναι ήδη στο -12 από την Μπόντο Γκλιμτ και όσο νωρίς και να είναι, δεν ανατρέπεται. Έρχεται από το 5-1 επί της Σάρπσμποργκ με το χατ τρικ του Κιτολάνο, σε ματς που αποδείχθηκε σούπερ αποτελεσματική και που από το 63’ (με το σκορ στο 2-1) έπαιζε με παίκτη παραπάνω.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΕΡΒΕΤ – ΓΚΕΝΚ (21:30): Έφτασε η ώρα της μεγάλης επιστροφής για τη Σερβέτ, καθώς έπειτα δεκαετίες θα επιστρέψει στο υψηλότερο ευρωπαϊκό επίπεδο διασυλλογικής διοργάνωσης. Προφανώς, δεν μπορούσε να είναι ανταγωνιστική κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις στη μάχη του περσινού πρωταθλήματος, αλλά ο στόχος της δεύτερης επετεύχθη στο «θρίλερ» που κράτησε μέχρι την τελευταία αγωνιστική στην Ελβετία. Στο μεταξύ η σεζόν για την ίδια άρχισε στο πρωτάθλημα και ήταν πάρα πολύ καλή και η πρεμιέρα του νέου προπονητή, Ρενέ Βάιλερ. Η Σερβέτ επιβλήθηκε 3-1 μέσα στην έδρα της Γκρασχόπερς. Πήρε προβάδισμα στο 16’, ισοφαρίστηκε στο 23’, αλλά στο δεύτερο μέρος έκανε τη δουλειά με γκολ στο 61’ και 77’ (πεν).

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΕΡΒΕΤ – ΓΚΕΝΚ (21:30): Εφιαλτικός ήταν ο τρόπος με τον οποίο έχασε το πρωτάθλημα της περσινής σεζόν η Γκενκ, αφού η Αντβέρπ έβαλε γκολ στην τελευταία φάση του δικό της ματς και πήρε εκείνη τον τίτλο. Η ζωή και το ποδόσφαιρο, όμως συνεχίζονται. Για αυτόν τον λόγο κατά την περίοδο της μεταγραφικής περιόδου πρόσθεσε μέχρι τώρα ουσιαστικούς ποδοσφαιριστές, που μπορούν να προσφέρουν σε μεγάλο βαθμό στο σκέλος της εμπειρίας. Πάντως, αναμένονται περαιτέρω ενισχύσεις, αφού ειδικά στην επιθετική γραμμή έχει παρατηρηθεί λειψανδρία. Οι Βέλγοι θεωρητικά απαιτείται να είσαι σε πολύ καλή κατάσταση λόγω του ότι το προσεχές Σαββατοκύριακο αρχίζει και το πρωτάθλημα της χώρας, με την Γκενκ να θεωρείται εκ νέου ένα από τα μεγάλα φαβορί.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ