Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ: Τεράστια έκπληξη με Μπαπέ – Φαβορί για τον Γάλλο η ομάδα του Κλοπ!
Λίβερπουλ

Λίβερπουλ: Τεράστια έκπληξη με Μπαπέ – Φαβορί για τον Γάλλο η ομάδα του Κλοπ!

Σύμφωνα με την Mirror, η Λίβερπουλ είναι σε συζητήσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν για τον μονοετή δανεισμό του Κίλιαν Μπαπέ!

30.07.2023 | 00:02

Το σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Κίλιαν Μπαπέ… καλά κρατεί! Είναι πλέον δεδομένο πως την νέα σεζόν δεν θα αγωνίζεται με την φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν. Είτε θα αποχωρήσει από τους Γάλλους, είτε θα παραμείνει, χωρίς ωστόσο να υπολογίζεται, από την στιγμή που δεν έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Τις τελευταίες μέρες τα σενάρια για το μέλλον του ήταν συγκεκριμένα, με τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Αλ-Χιλάλ να… πρωταγωνιστούν.

Παρόλα αυτά σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Mirror, η Λίβερπουλ είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν για τον μονοετή δανεισμό του Γάλλου σούπερ σταρ.

Η Λίβερπουλ είναι πρόθυμη να δώσει ένα…. τρελό ενοίκιο στην Παρί Σεν Ζερμέν, προκειμένου να αποκτήσει έστω και για μία σεζόν τον Κίλιαν Μπαπέ.

Πάντως ο ίδιος δεν έχει πει ακόμα το μεγάλο «ναι», όμως οι Παριζιάνοι είναι θετικοί στον δανεισμό του Γάλλου σταρ. Από την άλλη ο Κλοπ θα ήθελε για ένα χρόνο τον έμπειρο επιθετικό, με τον Μπαπέ να μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και να υπογράφει το συμβόλαιο του με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Είναι μια λύση που βοηθάει… πολλές πλευρές!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version