ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
To συγκινητικό αντίο του Τιάγκο Σίλβα στην Τσέλσι (vid)
O Μπαένια της Βιγιαρεάλ μας χάρισε την… διπλή σακούλα της σεζόν (vid)
O Κίμιχ… κλείνει το μάτι στα μεγαθήρια της La Liga
Ίντερ: Ο Ιντζάγκι ανανεώνει και βάζει… πλώρη για δυναστεία
H Σίτι κυνηγά την κούπα του πρωταθλητή και μαζί μια μυθική επίδοση στο Νησί
Το αστρονομικό νούμερο που θα απομακρύνει τον Σαλάχ από το Λίβερπουλ
O απίθανος κύριος Γιόκερες με τα 40 φετινά του… τεμάχια (stats)
Η Μάντσεστερ Σίτι – μοιάζει να – χάνει τον Έντερσον τη χειρότερη χρονική στιγμή
Ο μεγάλος εχθρός του Βαλβέρδε αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
Η Νάπολι ψάχνει το τέλειο… κόλπο με αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ατλέτικο Μαδρίτης

Σιμεόνε: «Δεν μας φοβίζει το σενάριο Μπαπέ – Ρεάλ, έχουμε πάρει πρωτάθλημα απέναντι στον Μέσι»

Μίλησε για όλους και για όλα ο Ντιέγκο Σιμεόνε. Ζοάο Φέλιξ, Αντουάν Γκριεζμάν, Έρλινγκ Χάαλαντ και Κιλιάν Μπαπέ πέρασαν από το... μικροσκόπιο του Αργεντινού τεχνικού της Ατλέτικο.

Σιμεόνε: «Δεν μας φοβίζει το σενάριο Μπαπέ – Ρεάλ, έχουμε πάρει πρωτάθλημα απέναντι στον Μέσι»

Έτοιμος για τη νέα αγωνιστική περίοδο αλλά και πολύ κοντά στην επέκταση της συνεργασίας του με την Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται ο Ντιέγκο Σιμεόνε. Ο Αργεντινός τεχνικός συνεχίζει ακάθεκτος το έργο του στους «Ροχιμπλάνκος» διαψεύδοντας για ακόμη μια χρονιά τα σενάρια που τον ήθελαν να αποχωρεί από την ισπανική πρωτεύουσα. Ο «Τσόλο» ετοιμάζει την Ατλέτικο για ακόμη μια μάχη. Ακόμη μια χρονιά που εντός των τειχών θα βρει απέναντί του τα δύο μεγάλα φαβορί, τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην AS, ο Αργεντινός προπονητής απάντησε σε όλα τα ερωτήματα των δημοσιογράφων. Αναφέρθηκε εκτενώς στους Ζοάο Φέλιξ, Αντουάν Γκριεζμάν, Έρλινγκ Χάαλαντ και Κιλιάν Μπαπέ. Ο Σιμεόνε τόνισε πως δεν έχει κανένα απολύτως παράπονο από τον Ζοάο Φέλιξ αφήνοντας βέβαια ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο ο παίκτης να αποχωρήσει από την ομάδα μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ηγέτη της ομάδας του, Αντουάν Γκριεζμάν, ενώ ρωτήθηκε και για το ποιος είναι καλύτερος. Έρλινγκ Χάαλαντ ή Κιλιάν Μπαπέ;

Διάβασε επίσης: «Κάηκε» το Μπομπονέρα στην παρουσίαση του Καβάνι από τη Μπόκα Τζούνιορς (vids)

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Ντιέγκο Σιμεόνε στην AS

Για τον Ζοάο Φέλιξ ο Ντιέγκο Σιμεόνε τόνισε για άλλη μία φορά πως κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα. «Το θέμα είναι η ομάδα. Είναι φυσιολογικό ότι στον Τύπο, είτε μείνει είτε φύγει, δημιουργεί ένα ενδιαφέρον. Έχω ήδη πει ότι δεν υπάρχει κανείς πιο σημαντικός από την ομάδα, αλλά κανείς. Τι πιο σαφές από αυτό». Ενώ σχετικά με το γιατί δεν έχει «ανθίσει», ξεκαθάρισε πως: «Έχει τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά, τα έδωσε όλα, έκανε προσπάθεια να δουλέψει καλά με αυτά που έχει και με αυτά που απαιτήσαμε από αυτόν. Δεν μπορώ να έχω καμία αξίωση για αυτό που έδωσε γιατί είναι αυτό που μπορούσε να δώσει».

Η αναφορά του Σιμεόνε στον Αντουάν Γκριεζμάν: «Έχουμε εξαιρετική σχέση, τον αγαπώ ως άνθρωπο και ως ποδοσφαιριστή, αλλά θέλω να παίζει καλά. Πέρα από την αγάπη, υπάρχει μια απαίτηση. Όπως απαιτεί από εμένα, έτσι απαιτούμε κι εμείς, ώστε να συνεχίσει σε αυτό το επίπεδο που έχει, όπου είναι αυτός που οργανώνει το παιχνίδι, που διαχειρίζεται τους χρόνους. Μας δίνει πολλά.» και πρόσθεσε: «Έφυγε, στον κόσμο δεν άρεσε ο τρόπος που έφυγε, τους ενημέρωσε, επέστρεψε με ταπεινότητα για να ξανακερδίσει αυτούς τους ανθρώπους. Έχει ταπεινότητα και δουλειά και έτσι είναι αδύνατον να μην ανακτήσει την αγάπη και την στοργή.  Ο Αντουάν βρίσκεται στο δρόμο για να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Ατλέτικο και με κάνει ευτυχισμένο. Πολλοί αμφέβαλλαν ότι θα μπορούσε να το κάνει».

Στο δίλημμα Μπαπέ και Χάαλαντ, ανέφερε: «Είναι διαφορετικοί. Ο Χάαλαντ είναι μια μηχανή σκοραρίσματος, είναι η τελειότητα σε αυτό το 9άρι που ζει αντικρίζοντας το γκολ. Ο Χάλαντ έπρεπε να φτάσει στην Σίτι για να πάρει η ομάδα του Champions League. Κάποιες φορές δεν σου αρκεί μόνο να παίζεις καλά» Για το αν ο ερχομός του Μπαπέ στη Ρεάλ θα κάνει ακόμα πιο δύσκολο για την Ατλέτικο το πρωτάθλημα: «Ανάλογα με το πώς το βλέπεις. Έχουμε κερδίσει ένα πρωτάθλημα απέναντι στον Μέσι, τον Ινιέστα, τον Αλέξις, τον Τσάβι, τον Μπουσκέτς… τον Ρονάλντο, τον Μπέιλ, τον Μπενζεμά… Είναι ποδόσφαιρο, όχι ονόματα».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ