Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πλήγμα στην Άρσεναλ με τον Ζεσούς – Τραυματισμός στο γόνατο!
Άρσεναλ

Πλήγμα στην Άρσεναλ με τον Ζεσούς – Τραυματισμός στο γόνατο!

Δυστυχώς δεν είναι και τόσο καλά τα νέα για την Άρσεναλ και τον Γκαμπριέλ Ζεσούς.

02.08.2023 | 23:34

Η Άρσεναλ ξεκινά τη νέα αγωνιστική περίοδο με μια δυσάρεστη είδηση, καθώς ο Γκαμπριέλ Ζεσούς θα χάσει την έναρξη της Premier League λόγω σοβαρού τραυματισμού. Ο ποδοσφαιριστής απουσίασε από την αναμέτρηση της Άρσεναλ με τη Μονακό, παρά τη νίκη της στα πέναλτι και την κατάκτηση του «Emirates Cup».

Ο τραυματισμός του Γκαμπριέλ Ζεσούς εντοπίζεται στο γόνατο και θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετές εβδομάδες. Αυτό σημαίνει πως ο ποδοσφαιριστής θα χάσει την ευκαιρία να πάρει μέρος στα πρώτα παιχνίδια της Premier League, μια κατάσταση που λυπεί κατά κάποιο τρόπο τον προπονητή Μικέλ Αρτέτα και τους φίλους της ομάδας.

Εν τω μεταξύ, οι Κάι Χάβερτς και Έντι Ενκέτια είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στη δράση και να συνεισφέρουν στην Άρσεναλ. Ο Αρτέτα θα πρέπει να βρει τις καλύτερες λύσεις για να αντιμετωπίσει τον αναπάντεχο αποκλεισμό του Ζεσούς και να διασφαλίσει ένα ισχυρό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version