ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δευτέρα 7/8)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δευτέρα 7/8)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΜΑΛΜΕ – ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ (20:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Κανένα περιθώριο για περαιτέρω απώλεια από τη Μάλμε κι αυτό το κίνητρο την οδήγησε να επιστρέψει στις νίκες έπειτα από τρία ματς χωρίς θετικό αποτέλεσμα. Θύμα της ήταν η Βάρναμο, η οποία όμως αντιστάθηκε σθεναρά, φτάνοντας στα όρια το παιχνίδι. Μόλις στο 24’ με τον Τελίν η Μάλμε προηγήθηκε, στο 27’ έγινε το 1-1 και οι γηπεδούχοι έψαχναν την ευκαιρία να ανακτήσουν το προβάδισμα. Αυτό συνέβη τελικά στο 73’, όταν με τον Ρικς έγινε το 2-1. Το τελικό σκορ (3-1) διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις με το δεύτερο γκολ του Τελίν. Η Μάλμε είναι πλέον στο -4 από την κορυφή.

Stoiximan Αξιολόγηση – Μάθε τα πάντα

ΜΑΛΜΕ – ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ (20:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Αυτό το διπλό που κατάφερε να κάνει η Χάλμσταντ στην έδρα (1-2) της Νόρκεπινγκ, μάλλον της έκανε κακό ή τουλάχιστον έτσι αποδεικνύεται. Ακολούθησαν δύο ισοπαλίες και το κυριότερο… Στην τελευταία της αγωνιστική υποχρέωση αντιμετώπισε εντός έδρας την ουραγό Βάμπεργκς. Θα περίμενε κανείς ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις για επιστροφή στις νίκες και όχι μόνο δεν συνέβη αυτό, αλλά ηττήθηκε 0-5! Στο πρώτο ημίχρονο το σκορ ήταν ήδη 0-4 (12’, 16’, 35’, 45’) και το τελικό διαμορφώθηκε στο 85’. Το κακό φαινόταν ότι ερχόταν, παρά το γεγονός ότι μετρούσε οκτώ σερί ματς χωρίς ήττα.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΟ – ΜΠΟΡΝΤΟ (21:45) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Έσωσε την παρτίδα τις δυο τελευταίες αγωνιστικές της περσινής σεζόν, αφού με δυο νίκες, μπόρεσε να γλιτώσει τον υποβιβασμό. Σε όλη σχεδόν τη χρονιά είχε σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της, αφού υπήρξαν μεγάλα σερί θετικών αποτελεσμάτων, τα οποία ακολούθησαν εξίσου μεγάλα σερί παιχνιδιών χωρίς νίκη. Για φέτος η διοίκηση αποφάσισε να προσλάβει στην τεχνική ηγεσία τον Νικολά Ουσάι, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν τεχνικός της Ορλεάνης, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από τους πάγκους αρκετών ομάδων στη Νάσιοναλ Λιγκ. Στο κομμάτι των μεταγραφών θα πρέπει να ξεχωρίσουμε την απόκτηση του γκολκίπερ Μπινγκουρού Καμαρά, από τη Μονπελιέ και του έμπειρου επιθετικού Μπουνταϊμπ από την Παρί.

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΟ – ΜΠΟΡΝΤΟ (21:45) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Επέδειξε τάσεις αυτοκαταστροφής στο κλείσιμο της περσινής σεζόν και με δυο ήττες από τις υποδεέστερες Αννεσύ και Ροντέζ έχασε την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Το γεγονός αυτό έφερε, όπως ήταν φυσικό μεγάλη απογοήτευση και τάσεις εσωστρέφειας στην ομάδα, με τη διοίκηση ωστόσο να διατηρεί στον πάγκο τον Νταβιντ Γκουιόν. Παράλληλα, έγιναν επτά προσθήκες, με σημαντικότερες εκείνη του Επιθετικού Μπατζί, από την Αμιάν και του επίσης επιθετικού Βιπότνικ, από τη Μάριμπορ. Αξίζει να σημειωθεί πως στις αρχές του Ιουλίου έδωσε φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Πο, με την οποία έμεινε στο 1-1, ενώ στο τελευταίο της φιλικό, κόντρα στην Οσασούνα ηττήθηκε με 1-0.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και ΝΒΑ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ