ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Στην Αγγλία γράφουν για «φλερτ» Μπαρτσελόνα με Νούνιες!
Πένθος στο ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Σέζαρ Λουίς Μενότι
Ρόμα – Γιουβέντους: Όλα μοιρασμένα στο «Ολίμπικο», κοιτάζουν πίσω τους οι Ρωμαίοι (vid)
ΚΕΡΑΥΝΟΣ του Πέλκα από τα 30 μέτρα «χτύπησε» τον Γιαννιώτη! (vid)
Τεράστια νίκη η Άλκμααρ με «clutch» Παυλίδη και όνειρα για Champions League! (vid)
Λάρισα… εμπιστευτικό με Χρήστο Παπαδόπουλο να «οργώνει» την Ιταλία (vid)
Από την Premier League στον Παναθηναϊκό: Έκλεισε Μπάλντοκ το «τριφύλλι»!
«Τορπίλισε» τη Βιγιαρεάλ ο εορτάζων Δουβίκας και έσωσε τη Θέλτα! (vid)
Έδωσε δικαιώματα η Μίλαν, ατσαλάκωτη η Τζένοα στο «Σαν Σίρο» με ντεμπούτο Παπαδόπουλου (vid)
Ξέφρενο πάρτι στη Φρανκφούρτη η Λεβερκούζεν εν τη απουσία του Τσάμπι Αλόνσο! (vid)
Η Λίβερπουλ καθάρισε σαν (πασχαλινό) αυγό την Τότεναμ! (vid)
Σώζει τα προσχήματα η Τότεναμ στο «Άνφιλντ» με Σον και Ριτσάρλισον (vid)
Μαγική ΓΚΟΛΑΡΑ από τον Έλιοτ και 4-0 η Λίβερπουλ! (vid)
Τέλος η ατυχία και η αστοχία για τον Σαλάχ: Σκόραρε κόντρα στην Τότεναμ! (vid)
Μαγική προσπάθεια από Σαλάχ: Το δοκάρι του στέρησε το γκολ της σεζόν! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τρίτη 8/8)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τρίτη 8/8).

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τρίτη 8/8)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ (21:30) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Τρίτη και… φαρμακερή; Το 2022 και το 2023, η Αϊντχόφεν συμμετείχε στα προκριματικά του Champions League αλλά αποκλείστηκε στα πλέι οφ από Μπενφίκα και Ρέιντζερς, αντίστοιχα και δεν μπόρεσε να μπει στους ομίλους της διοργάνωσης. Πέρσι, μάλιστα, πέρασε άνετα από τη φάση των ομίλων του Europa League (2η, πίσω από την Άρσεναλ) αλλά αποκλείστηκε στα πλέι οφ από τη Σεβίλλη με ήττα 3-0 στον πρώτο αγώνα και νίκη 2-0 στην Ολλανδία. Τώρα, έχει μία καλή ευκαιρία να… ρεφάρει, μιας και αν περάσει την Στουρμ Γκρατς, την περιμένει ο νικητής από το ζευγάρι Ρέιντζερς – Σερβέτ. Όπως και να ‘χει, προέχει να κάνει το χρέος της απέναντι στους αυστριακούς. Νέα εποχή υπάρχει στους Ολλανδούς μετά την αποχώρηση του Ρουντ Φαν Νίστελροϊ από την τεχνική ηγεσία, με τον Πέτερ Μπος να αναλαμβάνει τη θέση του.

Stoiximan Αξιολόγηση – Μάθε τα πάντα

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ (21:30) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Η Στουρμ Γκρατς είχε μία καλή σεζόν πέρσι, όπου τερμάτισε 2η και στο -7 από τη μόνιμη πρωταθλήτρια, Σάλτσμπουργκ. Την ίδια ώρα, στην Ευρώπη αποκλείστηκε στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League από την Ντιναμό Κιέβου και στη συνέχεια έπαιξε ομίλους Europa League. Εκεί, δεν είχε άσχημη παρουσία, αλλά ήταν τόσο άτυχη που σε απόλυτη ισοβαθμία στους 8 βαθμούς με Φέγενορντ, Μίντιλαντ και Λάτσιο, έμεινε τελευταία! Συνεχίζει με τον 45χρονο Κρίστιαν Ίζλερ στον πάγκο για 4η σεζόν και στο ρόστερ της έκανε αρκετές αλλαγές. Πιο ηχηρή αποχώρηση ήταν αυτή του Ολλανδού φορ, Εμάνουελ Εμεγκά, ο οποίος μετακόμισε στη Γαλλία και το Στρασβούργο με ένα ποσό κοντά στα 12 εκατομμύρια ευρώ. Στη θέση του, αποκτήθηκε ο Σίμον Βλόνταρτσικ, δυνατές κινήσεις, έστω και με δανεισμό, με τον πορτιέρο Σέρπεν (Μπράιτον) και τον χαφ Σεράνο (Ατλέτικο Μαδρίτης).

Η εκτίμηση του αγώνα

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ (03:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Όπως πήγε το πρώτο ματς με την Ρίβερ, πάλι καλά να λέει που ηττήθηκε μόνο με 2-1. Παρότι προηγήθηκε από το πουθενά στο 45’, δέχθηκε ανατροπή στο δεύτερο μέρος, ενώ θα μπορούσε να έχει δεχθεί και άλλα γκολ, με τον πορτιέρε της να είναι σε μεγάλη βραδιά. Η πίεση της Ρίβερ ήταν αφόρητη σχεδόν σε όλη την διάρκεια του ματς. Αγνοεί ακόμα τη νίκη σε 4 ματς (0-2-2 ρεκόρ) με τον Κουντέτ στον πάγκο και σε 7 αγώνες συνολικά (0-4-3). Στο πρωτάθλημα Βραζιλίας έρχεται από ισοπαλία (2-2) στο εντός έδρας με την Κορίνθιανς, όπου ισοφάρισε στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων, ενώ έπαιζε με δέκα παίκτες. Δεν υπολογίζεται ο έμπειρος στόπερ Μολέδο, που βρέθηκε θετικός σε έλεγχο αντιντόπινγκ. Χτύπησε ο χρήσιμος αμυντικός μέσος Ρόμουλο.

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ (03:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Πήγε να την… πατήσει από το πουθενά στο πρώτο ματς με την Ιντερνασιονάλ, αλλά ευτυχώς για αυτή δεν πλήρωσε τις πολλές χαμένες ευκαιρίες. Με το 2-1 λοιπόν του πρώτου αγώνα, πάει για δύο αποτελέσματα στη Βραζιλία και έδειξε ότι μπορεί να πάρει την πρόκριση. Βέβαια, δεν έχει την ίδια δυναμική που βγάζει στο… καμίνι του «Μονουμεντάλ», αλλά έχει μπόλικη ποιότητα στο ρόστερ της. Με την κατάκτηση του πρωταθλήματος Αργεντινής, έχει εξασφαλίσει ήδη μία θέση στους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες 2024. Απέκτησε τον ποιοτικό χαφ Λανσίνι, που έμεινε ελεύθερος από τη Γουέστ Χαμ. Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής απόψε. Κοντά στη Φιορεντίνα ο ποιοτικός φορ Μπελτράν, ενώ αυτό αναμένεται να είναι το τελευταίο ματς με τη φανέλα της Ρίβερ Πλέιτ. Στα θετικά, ότι δεν αντιμετωπίζει νέα προβλήματα απουσιών ο Ντεμιτσέλις.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ