ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Γιουνάιτεντ – Γουλβς: «Διάβολος» Βαράν έδωσε το τρίποντο (vid)

Η Γιουνάιτεντ του Έρικ Τεν Χαγκ αν και με δυσκολία πέτυχε τον σκοπό της. Πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης στην πρεμιέρα της Premier League επικρατώντας της Γουλβς με 1-0.

Γιουνάιτεντ – Γουλβς: «Διάβολος» Βαράν έδωσε το τρίποντο (vid)

To γκολ του Ράφαελ Βαράν στο 76′ αποδείχθηκε «χρυσό» για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» δυσκολεύτηκαν απέναντι στη Γουλβς όμως κατάφεραν και πήραν τη νίκη στην πρεμιέρα τους στη Premier League. Πρωταγωνιστής ο Βαράν, με τον Γάλλο με ωραία κεφαλιά να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης. Πολύ καλή η Γουλβς άξιζε κάτι καλύτερο.

Το ματς

Nέα σεζόν, νέοι στόχοι, νέα όνειρα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» μετά τους υπόλοιπους «μεγάλους» του Νησιού μπήκαν απόψε κι αυτοί στη μάχη του πρωταθλήματος. Απέναντί τους η μαχητική Γουλβς. Μια ομάδα που πέρυσι δεν κατάφερε πολλά στην Premier League όμως φέτος φιλοδοξεί να πετύχει γρήγορα τη σωτηρία και να φθάσει όσο το δυνατόν πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Οι «Λύκοι» απόψε γνώριζαν πως η αποστολή τους ήταν αρκετά δύσκολη έχοντας απέναντί τους ένα από τα φαβορί του πρωταθλήματος.

Η Γιουνάιτεντ ξεκίνησε με τον Μάρκους Ράσφορντ σε θέση φορ και τους Άντονι και Γκρανάτσο στα εξτρέμ. Η γηπεδούχος ομάδα μπήκε νωθρά στο γήπεδο και έτσι έδωσε την ευκαιρία στη Γουλβς να πάρει μέτρα και να παλέψει για το γκολ. Οι προσπάθειες των φιλοξενούμενων όμως στο πρώτο μέρος έμειναν ημιτελείς. Καμία φάση δεν ανησύχησε ουσιαστικά τον Ονάνα. Από την άλλη πλευρά και ο Σα είχε εύκολο έργο. Μοιραία το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε στο 0-0.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ανέβηκε κατακόρυφα. Οι δύο ομάδες έδειξαν έντονη διάθεση να κυνηγήσουν το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα. Στο 49′ ο Κούνια έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ για τη Γουλβς. Ο Βραζιλιάνος έστειλε τη μπάλα άουτ από πλεονεκτική θέση. Λίγα λεπτά ήταν η σειρά του Άντονι και της Γιουνάιτεντ να αγγίξει το γκολ όμως η προσπάθεια δεν ολοκληρώθηκε επιτυχώς.

Στο 72′ ο Ονάνα είπε «όχι» στο δυνατό σουτ του Νέτο και κράτησε το 0-0. Ένα σκορ που άλλαξε τέσσερα λεπτά μετά. Ο Μπρούνο Φερνάντες με πάσα ξυραφιά βρήκε τον Μπισάκα και ο τελευταίος με ασίστ πάρε βάλε σημάδεψε τον Βαράν. Ο Γάλλος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ ξεσηκώνοντας τις κερκίδες του Ολντ Τράφορντ. Από εκεί και πέρα και μέχρι το τέλος και οι δύο ομάδες κυνήγησαν το γκολ. Η Γουλβς πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της όμως δεν τα κατάφερε. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος. Νίκη με 1-0 για τη Γιουνάιτεντ και ξεκίνημα με το δεξί στο πρωτάθλημα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ