ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

Ξεκίνησε από τη Βρέμη η… καταιγίδα – Κέιν και Σανέ «καθάρισαν» τη Βέρντερ (vid)

Λερόι Σανέ, Χάρι Κέιν και Μαθίς Τελ έκαναν το εναρκτήριο παιχνίδι της Μπάγερν στη Βρέμη για την Bundesliga... υγιεινό περίπατο! Νίκη με 4-0 οι Βαυαροί!

Ξεκίνησε από τη Βρέμη η… καταιγίδα – Κέιν και Σανέ «καθάρισαν» τη Βέρντερ (vid)

Η υπεράσπιση του τίτλου ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την Μπάγερν Μονάχου. Η ομάδα του Τόμας Τούχελ μπήκε με το… δεξί στη Bundesliga επικρατώντας της Βέρντερ στη Βρέμη με τον άνετο 3-0. Σανέ δύο γκολ, Κέιν μία ασίστ και ένα γκολ και μια ακόμη ομορφιά στο φινάλε από τον Τελ. Ο Κέιν συστήθηκε με τον καλύτερο τρόπο στο γερμανικό κοινό δείχνοντας από το ξεκίνημα τις προθέσεις του.

Το ματς

Πρεμιέρα στην Bundesliga με την πρωταθλήτρια Μπάγερν Μονάχου να φιλοξενείται από την Βέρντερ στη Βρέμη. Οι γηπεδούχοι γνώριζαν εξαρχής πως το έργο τους θα ήταν αρκετά δύσκολο. Είχαν να αντιμετωπίσουν μια γεμάτη από επιλογές και προσωπικότητες ομάδα που ήθελε να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στη Bundesliga. Η Μπάγερν με τον Χάρι Κέιν στην αρχική της ενδεκάδα προσπάθησε από το πρώτο λεπτό να επιβάλει τον δικό της ρυθμό στην αναμέτρηση.

Μόλις στο 4ο λεπτό του αγώνα οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον τρόπο να ξεκλειδώσουν την αντίπαλη άμυνα. Η πάσα ξυραφιά του Χάρι Κέιν στη σέντρα βρήκε ιδανικά τον Σανέ. Ο Γερμανός έτρεξε, έφθασε κοντά στην αντίπαλη εστία και με ψυχραιμία σημάδεψε τα δίχτυα του Παβλένκα γράφοντας το 1-0. Το τέρμα αυτό μοιραία άλλαξε αμέσως την κατάσταση για τους γηπεδούχους. Η Βέρντερ έπρεπε να ανοιχτεί και να κυνηγήσει το γκολ της ισοφάρισης. Οι δύο ομάδες στο πρώτο μέρος έφθασαν πολλές φορές κοντά στο να αλλάξουν το σκορ όμως τελικά δεν τα κατάφεραν. Μοιραία οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-0 υπέρ των Βαυαρών.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα άνοιξε ακόμη περισσότερο. Η Μπάγερν είχε πιο πολλές ευκαιρίες να πετύχει γκολ με σημαντικότερη το δοκάρι του Κομάν λίγο πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα. Τελικά η άμυνα της Βέρντερ δεν άντεξε την πίεση και στο 74′ ο Χάρι Κέιν πέτυχε το παρθενικό του τέρμα με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου. Ένα όμορφο πλασέ μετά από πάσα του Ντέιβις.

Από εκεί και πέρα η Βέρντερ… κατέρρευσε! Το 3-0 της Μπάγερν ήταν θέμα χρόνου. Στο 90′ ο Σανέ ζευγάρωσε τα τέρματά του και στο φινάλε ο Τιλ πέτυχε το κερασάκι στην τούρτα, το γκολ της βραδιάς γράφοντας το τελικό 4-0. Ευρεία νίκη της Μπάγερν στην πρεμιέρα του γερμανικού πρωταθλήματος. Κακή στην άμυνα η Βέρντερ, θα μπορούσε όμως να βρει ένα γκολ στην επίθεση!

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ