ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο μεγάλος εχθρός του Βαλβέρδε αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
Η Νάπολι ψάχνει το τέλειο… κόλπο με αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
ΑΕΚ

AEK – Ντινάμο Ζάγκρεμπ: Έπος στη Νέα Φιλαδέλφεια – Στον παράδεισο ο «Δικέφαλος» (vid)

Πρόκριση βγαλμένη από τα πιο τρελά όνειρα για την ΑΕΚ (2-2) επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην OPAP Arena. Ένα ματς που θα μείνει στην ιστορία.

AEK – Ντινάμο Ζάγκρεμπ: Έπος στη Νέα Φιλαδέλφεια – Στον παράδεισο ο «Δικέφαλος» (vid)

Από τη κόλαση στον παράδεισο! Τα είδαμε όλα στη Νέα Φιλαδέλφεια, τα είδαν όλα οι οπαδοί της ΑΕΚ με την Ένωση να φθάνει κοντά στον αποκλεισμό και μέσα σε λίγα λεπτά να καταφέρνει να γυρίσει τα πάντα. Ένα 2-2 που καλό θα ήταν να μην παρακολούθησαν καρδιακοί. Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ άγγιξε την τεράστια ανατροπή και την πρόκριση όμως η καρδιά της ΑΕΚ μίλησε στο φινάλε. Αραούχο και Βίντα έστειλαν τους οπαδούς του «Δικέφαλου» στον έβδομο ουρανό με δύο γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα. Πρόκριση για την ΑΕΚ στα play offs του Champions League.

Το ματς

Με το 2-1 υπέρ της από το πρώτο παιχνίδι στην Κροατία και το Ζάγκρεμπ η ΑΕΚ φιλοξένησε το βράδυ του Σαββάτου την Ντινάμο για τον επαναληπτικό της 3ης προκριματικής φάσης του Champions League. Σε μια «καυτή» και συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα οι δύο ομάδες προσπάθησαν από το πρώτο λεπτό του αγώνα να τα δώσουν όλα για την πρόκριση στα play offs της διοργάνωσης.

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά δημιουργώντας αρκετές  ευκαιρίες στην μεγάλη περιοχή του Λιβάκοβιτς. Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ όμως έχοντας και την τύχη στο μέρος της κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της στο πρώτο μέρος. Από την άλλη μάλιστα μπόρεσε και βρήκε γκολ στο χειρότερο χρονικό σημείο. Στις καθυστερήσεις. Ο Σούταλο εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα της ΑΕΚ και με προβολή από κοντά άνοιξε το σκορ για τους Κροάτες. 0-1 σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ΑΕΚ μπήκε κάπως φοβισμένα στο παιχνίδι κατανοώντας πως οι ισορροπίες είχαν γίνει πολύ λεπτές όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι Κροάτες ανέβηκαν στο γήπεδο και σε μια από τις επιθέσεις τους κατάφεραν να σοκάρουν τον «Δικέφαλο» κάνοντας με τον Λιούμπισιτς το 2-0 μέσα στην OPAP Arena. Ο Κροάτης χαφ πάτησε την περιοχή της ΑΕΚ, πήρε τη πάσα από τον Πέτκοβιτς και με όμορφο τελείωμα διπλασίασε τα τέρματα της Ντινάμο στο 65′.

Από εκεί και μέχρι το φινάλε ξεκινά ένας μονόλογος για την Ένωση στη μάχη να κρατηθεί ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης. Οι φάσεις διαδέχονταν η μία την άλλη. Δύο γκολ της ΑΕΚ ακυρώθηκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο της κανονικής διάρκειας του αγώνα. Οι παίκτες του Αλμέιδα όμως τα έδωσαν όλα και δικαιώθηκαν γράφοντας ένα ΕΠΟΣ. Στο 90+2′ ο Αραούχο με δυνατό σουτ έκανε το 2-1 δίνοντας σκορ παράτασης. Όμως αυτή δεν ήταν η τελευταία λέξη της ΑΕΚ. Στο 90+11′ ο Βίντα στάθηκε στο κατάλληλο σημείο και έστειλε στο καναβάτσο τους συμπατριώτες του και ταυτόχρονα στα ουράνια τους φίλους της ΑΕΚ. Ένα ομηρικό 2-2 που χαρίζει την πρόκριση στην ομάδα του Αλμέιδα.

 











Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ