ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λεβαντόφσκι: «Άξιζα Χρυσή Μπάλα! Αυτοί είναι οι δύο κορυφαίοι της φετινής σεζόν»
Ο Νταβίντ Λουίζ ταπείνωσε τον Κάραγκερ: «Αστείο! Δεν πήρες ποτέ τίτλο, αλλά…»
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Η τεχνολογία μίλησε – Εκεί θα καταλήξει ο τίτλος της Premier League… και η τελική βαθμολογία!
Έκτακτο: Οριστική συμφωνία της Λίβερπουλ – Έπεσαν υπογραφές! (pic)
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Ηχηρές αποχωρήσεις σε Ίντερ και Μίλαν – Χαιρέτησαν οι πρώτοι δύο!
«Μικρή» η Μπάγερν μπροστά στη… Ρεάλ – Η δήλωση Τούχελ τους ξέρανε!
Θα μας τρελάνει ο Τιάγκο Σίλβα – Βρήκε νέα ομάδα… και λέει το «ναι»!
Μπαρτσελόνα ξύπνησες – «Άρρωστη» ανανέωση στον νέο… Πουγιόλ!
To συγκινητικό αντίο του Τιάγκο Σίλβα στην Τσέλσι (vid)
O Μπαένια της Βιγιαρεάλ μας χάρισε την… διπλή σακούλα της σεζόν (vid)
O Κίμιχ… κλείνει το μάτι στα μεγαθήρια της La Liga
Ίντερ: Ο Ιντζάγκι ανανεώνει και βάζει… πλώρη για δυναστεία
H Σίτι κυνηγά την κούπα του πρωταθλητή και μαζί μια μυθική επίδοση στο Νησί
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 24/8)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 24/8)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ – ΑΓΙΑΞ (21:00): Έχουμε να κάνουμε με δύο… Λουντογκόρετς τη φετινή σεζόν. Μία που είναι στο πρωτάθλημα της Βουλγαρίας και μία διαφορετική που έχει  ρίξει όλο της το βάρος στην Ευρώπη. Σε ό,τι αφορά στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις, κλήθηκε να κάνει την ανατροπή κόντρα στην Αστάνα, από την οποία είχε ηττηθεί (2-1) μέσα στο Καζακστάν. Αγχώθηκε μόλις στο πρώτο ημίχρονο. Προηγήθηκε στο 25’ με τον Τεκπετέι, αλλά ισοφαρίστηκε άμεσα στο 29’. Θα μπορούσε αυτή η εξέλιξη να της… κόψει τα πόδια, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξαν τα πάντα. Στο 47’ ο Πιοτρόφσκι έκανε 2-1, στο 50’ ο Τεκπετέι πέτυχε το δεύτερό του γκολ για το 3-1 και ο Πιοτρόφσκι στο 58’ έκανε το 4-1, βάζοντας
ουσιαστικά τέλος στην πρόκριση. Στο 67’ διαμορφώθηκε το τελικό 5-1 από τον Ντεσπότοφ. Ωστόσο, στο πρωτάθλημα είχε ακόμα μία απώλεια, αφού ηττήθηκε στην έδρα της Τσέρνο Μόρε (1-0). Έπειτα από πέντε αγωνιστικές έχει μόλις εννιά βαθμούς, συγκομιδή πολύ χαμηλή για τα δικά της δεδομένα.

Όλα όσα θες να ξέρεις για το Mundobasket 2023

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ – ΑΓΙΑΞ (21:00): Ο νέος Άγιαξ έχει μόλις δύο αγωνιστικά δείγματα και οι εντυπώσεις είναι ανάμεικτες. Στην πρεμιέρα είχε αρκετά θέματα στην έδρα της κόντρα στη Χέρακλες, αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 45’. Για καλή της τύχη ισοφάρισε πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος με τον Μέντιτς και στο δεύτερο ημίχρονο είχε όλο τον χρόνο για την ανατροπή. Τελικά, το 2-1 έγινε στο 75’ με τον Κούντους και έκτοτε ήρθε και η κατάρρευση της Χέρακλες. Στο 85’ ο Μπέργκβαϊν έκανε το 3-1 ενώ στις καθυστερήσεις ο ίδιος παίκτης έγραψε το τελικό 4-1. Ακολούθησε η πρώτη εκτός έδρας αποστολή κόντρα στην Εξέλσιορ. Προηγήθηκε στο 25’ με τον Μπρόμπεϊ, αλλά στο 45’ και το 48’ η Εξέλσιορ τη σόκαρε με την ανατροπή. Ο Αίαντας το μόνο που πρόλαβε να κάνει, είναι να ισοφαρίσει στο 72’ με τον Κλάασεν. Μεγάλο ερωτηματικό η συμμετοχή του Κούντους που είναι πολύ κοντά στη μεταγραφή του στην Premier League.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΛΚΜΑΑΡ – ΜΠΡΑΝ (21:45): Όπως αναμενόταν, δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα στο ματς με τη Σάντα Κολόμα από την Ανδόρρα στον προηγούμενο γύρο. Νίκη με 1-0 εκτός έδρας, χαλαρή επικράτηση και στον επαναληπτικό με 2-0 για τους Ολλανδούς με ένα γκολ του Φαν Μπόμελ στο 40' και ένα ακόμα από τον Λάντο στο 78'. Καλή εικόνα και στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Βάαλβαϊκ, της οποίας επικράτησε με 3-1 εκτός έδρας και έκανε το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα. Παρά το γεγονός πως έμεινε πίσω στο σκορ στο 40', έκανε την ανατροπή με τον Παυλίδη να πετυχαίνει δύο γκολ, το πρώτο και το τρίτο της ομάδας του. Ξεκάθαρο φαβορί απέναντι στην Μπραν, εκτός είναι ο επιθετικός Μέιρντινκ, ο εξτρέμ Φαν Μπρέντερονε και ο στόπες Ιντί. Αποχώρησε ο εξτρέμ Κάρλσον.

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΛΚΜΑΑΡ – ΜΠΡΑΝ (21:45): Μεγάλη ανατροπή για την Μπραν και τώρα όλα για όλα απέναντι στην Αλκμάαρ. Οι Νορβηγοί είχαν χάσει με 2-1 στο πρώτο ματς από την Αρούκα στην Πορτογαλία, αλλά κατάφεραν να το γυρίσουν στον επαναληπτικό και με το τελικό 3-1 να πάρουν την πρόκριση. Προηγήθηκε στο 6’ με τον Μίρε, διπλασίασε στο 42’ με τον Κνούντσεν και πέτυχε τρίτο στο 45’ με τον Φίνε. Δέχθηκε τη μείωση στο 57’, κράτησε όμως το προβάδισμα πρόκρισης. Στο πρωτάθλημα δεν είχε πρόβλημα απέναντι στην ουραγό Αάλεσουντ να επικρατήσει με 5-1, πηγαίνει για το καλύτερο δυνατό στην Ολλανδία χωρίς τον μέσο Γιένσεν που τραυματίστηκε. Εκτός και ο επιθετικός Μπλούμπεργκ.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ