ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

Βιγιαρεάλ – Μπαρτσελόνα: Ματσάρα στο Μαδριγάλ – Μάγκικο διπλό οι «μπλαουγκράνα» (vid)

Το γκολ του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι υπέγραψε την ανατροπή - στην ανατροπή - στην τεράστιας σημασίας νίκη της Μπαρτσελόνα (4-3) επί της Βιγιαρεάλ στο Μαδριγάλ.

Βιγιαρεάλ – Μπαρτσελόνα: Ματσάρα στο Μαδριγάλ – Μάγκικο διπλό οι «μπλαουγκράνα» (vid)

Σε ένα παιχνίδι – διαφήμιση του επιθετικού ποδοσφαίρου η Μπαρτσελόνα κατάφερε να πάει στον παράδεισο, στην κόλαση και πάλι στον παράδεισο. Οι Καταλανοί τα είδαν όλα κόντρα στη Βιγιαρεάλ, αλλά στο τέλος κατάφεραν χάρις τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να δραπετεύσουν από το Μαδριγάλ με ένα πολύ σημαντικό «τρίποντο». Χορταστικό 4-3 υπέρ των «μπλαουγκράνα» με ανατροπές στο σκορ, γκολάρες, μονομαχίες… τα πάντα!

Το ματς

Η 3η αγωνιστική της La Liga έφερε αντιμέτωπες στο Μαδριγάλ τις Βιγιαρεάλ και Μπαρτσελόνα. Ένα παραδοσιακό ζευγάρι του ισπανικού πρωταθλήματος που συνηθίζει να προσφέρει γκολ και θέαμα στις αναμετρήσεις του. Από το πρώτο λεπτό φαινόταν πως ο ρυθμός θα ήταν εκτός ελέγχου και πως αμφότερες οι ομάδες είχαν επιθετικούς προσανατολισμούς. Η Βιγιαρεάλ ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στο πρώτο δεκάλεπτο. Ο Τερ Στέγκεν όμως με δύο εξαιρετικές αποκρούσεις κράτησε ανέπαφη την εστία του και έδωσε χρόνο στην ομάδα του να πάρει μπροστά.

Η Μπαρτσελόνα αφού γλίτωσε το γκολ στο ξεκίνημα βγήκε στη συνέχεια μπροστά και βρήκε αυτή πρώτη τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Δράστης ο Γκάβι στο 12′ με όμορφη κεφαλιά έπειτα από σέντρα ασίστ του 16χρονου Γιαμάλ. Σαν να μην έφθανε αυτό για το «Κίτρινο Υποβρύχιο», τρία λεπτά αργότερα (15′) ήρθε και το 2-0 για να κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Φρένκι Ντε Γιονγκ να πανηγυρίσει. Ο Ολλανδός εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην αντίπαλη άμυνα και με ωραίο τελείωμα ανέβασε τον δείκτη του σκορ για την ομάδα του.

Από κει και έπειτα όμως ήρθε η αντεπίθεση της Βιγιαρεάλ. Ακολούθησε ένα δικό της επιθετικό κρεσέντο που έφθασε μέχρι την ανατροπή του σκορ. Η αρχή έγινε στο 26′ με τον Φόιθ να μειώνει σε 2-1 με ψύχραιμο τελείωμα από κοντά. Στο 40′ ήταν η σειρά του ταλαντούχου Σόρλοθ να βρει δίχτυα. Η Βιγιαρεάλ «έκρυψε» τη μπάλα και ο Σόρλοθ από κοντά την εμφάνιση στα δίχτυα της Μπαρτσελόνα. 2-2 σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν την ανατροπή κάνοντας το 3-2 στο 50′ με τρομερό πλασέ του Μπαένια. Η Μπαρτσελόνα έδειχνε να τα έχει χαμένα όμως με την πάροδο του χρόνου πήρε ξανά τα ηνία πιέζοντας για την ισοφάριση. Αυτή τελικά ήρθε στο 68′ με τη «χρυσή» αλλαγή των Καταλανών τον Φεράν Τόρες. Τρία λεπτά μετά ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι από κοντά και με εξουδετερωμένο τον αντίπαλο τερματοφύλακα έγραψε το τελικό 4-3. Στο τελευταίο μέρος οι δύο ομάδες έχασαν πολλές ευκαιρίες όμως το σκορ παρέμεινε εκεί!

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ