ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
H Σίτι κυνηγά την κούπα του πρωταθλητή και μαζί μια μυθική επίδοση στο Νησί
Το αστρονομικό νούμερο που θα απομακρύνει τον Σαλάχ από το Λίβερπουλ
O απίθανος κύριος Γιόκερες με τα 40 φετινά του… τεμάχια (stats)
Η Μάντσεστερ Σίτι – μοιάζει να – χάνει τον Έντερσον τη χειρότερη χρονική στιγμή
Ο μεγάλος εχθρός του Βαλβέρδε αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
Η Νάπολι ψάχνει το τέλειο… κόλπο με αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 31/8)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 31/8)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΣΟΥΚΑΡΙΤΣΚΙ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (21:00): Ένα βουνό θα πρέπει να ανέβει η Τσουκαρίτσκι στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό. Γνώρισε ήττα 3-1 στο πρώτο ματς επί ελληνικού εδάφους, ωστόσο το σκορ μάλλον την… κολακεύει. Με 35% κατοχή μπάλας καθώς και 5(3) τελικές, δεν μπορούσε να περιμένει κάτι περισσότερο. Ειδικά από τη στιγμή που είδε τους «ερυθρόλευκους» να σκοράρουν τρεις φορές σε 37 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο. Το τέρμα που βρήκε στις καθυστερήσεις ωστόσο, έσωσε κάπως τα προσχήματα. Ξεκίνησε τη σεζόν με 2/2 στο πρωτάθλημα, εντούτοις μετράει πλέον τέσσερα ματς δίχως νίκη. Με απολογισμό σε αυτό το διάστημα δύο ισοπαλίες και μια ήττα στην σερβική λίγκα, καθώς και την ήττα στο Φάληρο. Γρήγορη ομάδα, τεχνική αλλά και άπειρη για το επίπεδο της προκριματικής φάσης του Europa League.

Όλα όσα θες να ξέρεις για το Mundobasket 2023

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΣΟΥΚΑΡΙΤΣΚΙ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (21:00): Ο Ολυμπιακός μπορούσε να πάει ακόμη πιο άνετος στο Λέσκοβατς. Έχει ένα αβαντάζ δύο τερμάτων, ωστόσο είχε τις ευκαιρίες να σκοράρει περισσότερα γκολ στην αναμέτρηση του Φαλήρου. Δύο γκολ του Ελ Κααμπί και ένα του Φορτούνη, έφεραν το 3-0 του ημιχρόνου. Δεν είχε ωστόσο την ίδια αποτελεσματικότητα στο δεύτερο μέρος και το γκολ του Μιλαντίνοβιτς στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Με 65% κατοχή μπάλας, 15(10) τελικές και έξι κερδισμένα κόρνερ, ο Ολυμπιακός ήταν κυρίαρχος για περισσότερα από 70 λεπτά παιχνιδιού. Έκανε το 2/2 εντός συνόρων ο Ολυμπιακός, καθώς επικράτησε 4-0 του Ατρομήτου και ντούμπλαρε τις νίκες του στη Stoiximan Super League, μετά το 2-0 της πρεμιέρας επί του Πανσερραϊκού.

Η εκτίμηση του αγώνα

Προγνωστικά Βερβελές: Τσουκαρίτσκι – Ολυμπιακός Στοίχημα: Και ομίλους και ταμείο!

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΡΑΝ – ΑΛΚΜΑΑΡ (20:00): Στο 1-1 έμειναν την προηγούμενη εβδομάδα Αλκμάαρ και Μπράν στην Ολλανδία για τα Playoffs του Europa Conference League αφήνοντας ορθάνοιχτα τα δεδομένα για πρόκριση στους Ομίλους. Το πρώτο ημίχρονο θα ξεχαστεί γρήγορα καθώς οι δυο ομάδες απείλησαν ελάχιστα τις αντίπαλες εστίες και οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ. Στην επανάληψη οι Νορβηγοί κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 59’ με τον Κάστρο όμως λίγα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Χατζηδιάκο στο 71’ για το τελικό 1-1 το οποίο αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της αποψινής ρεβάνς στην Νορβηγία. Στο αγωνιστικό κομμάτι και τη σημερινή υποδοχή της Αλκμάαρ, ο 48χρονος Νορβηγός τεχνικός, Έιρικ Χόρνλαντ δεν υπολογίζει τους τραυματίες, Γιόνας Τόρσβικ (αριστερός μπακ), Μάγκνους Γουόρμινγ (αριστερός εξτρέμ) και Όλε Μπλέμπεργκ (δεξιός εξτρέμ).

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΡΑΝ – ΑΛΚΜΑΑΡ (20:00): Χωρίς νικητή (1-1) ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Αλκμάαρ με την Νορβηγική Μπραν την προηγούμενη εβδομάδα για τα Playoffs του Europa
Conference League και πλέον όλα θα κριθούν απόψε στον επαναληπτικό του ζευγαριού. Το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας με τις δυο ομάδες να δημιουργούν λίγες στιγμές και έτσι οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι σόκαραν τους Ολλανδούς, καθώς άνοιξαν το σκορ στο 59’ με τον Κάστρο, όμως η απάντηση ήρθε σχετικά γρήγορα, όταν ο Χατζηδιάκος ισοφάρισε για τους «ερυθρόλευκους» στο 71’. Στο υπόλοιπο της αναμέτρησης η Άλκμααρ έψαξε το γκολ της ανατροπής το οποίο όμως δεν ήρθε ποτέ και έτσι όλα θα κριθούν απόψε στην έδρα της Μπραν. Στο αγωνιστικό κομμάτι και την σημερινή αναμέτρηση στην Νορβηγία, ο 50χρονος Ολλανδος τεχνικός, Πασκάλ Γιένσεν έχει να διαχειριστεί αρκετές απουσίες καθώς δεν υπολογίζει τους τραυματίες, Σεμ Βέστερβελντ (τερματοφύλακας), Ρόμ Ογούσου-Οντούρο (τερματοφύλακας), Μπρούνο Ίντι (αμυντικός), Βόουτερ Γκος (αμυντικός), Μις ντε Βίτ (αριστερός μπακ), Τζόρντι Κλάσι (αμυντικός μέσος), Τιάγκο Ντάντας (μέσος), Λιούις Σούτεν (μέσος), Μίρον βαν Μπρεντερόουντ (αριστερός εξτρέμ) και Μεξ Μίρντινκ (επιθετικός).

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ