ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Ονάνα… γκρέμισε όλα όσα έχτισε ο Άντονι! (vid)
Η Λειψία «διέλυσε» την Ντόρτμουντ με 4αρα – Την στέλνει εκτός Champions League!
Κέιν… ασταμάτητος – Νίκησε μόνος του την Άιντραχτ και «προειδοποίησε» τη Ρεάλ! (vid)
Πολλά νεύρα από τον Κλοπ… Μόνο που δεν έβρισε δημοσιογράφο που τον ρώτησε για το πρωτάθλημα!
Έξαλλος Σαλάχ: «Αν μιλήσω… έχει να γίνει χαμός! Αφήστε με» (vid)
Ο Κλοπ μίλησε για τον τσακωμό με τον Σαλάχ: «Απλά τα πράγματα, τελείωσε!» (vid)
Σάντσο, λογικά… δεν κάνεις στην Γιουνάιτεντ – ΓΚΟΛ ζωγραφιά (vid)
Κλοπ, ρεσιτάλ… αποτυχίας – Η Λίβερπουλ τα έχασε όλα σε έξι εβδομάδες! (pic)
O καλύτερος 16χρονος του κόσμου ανήκει στην Άρσεναλ: Έχει βάλει 24 γκολ σε 7 ματς!
Σαλάχ και Κλοπ πήγαν να παίξουν «μπουνιές» – Παραπαίει η Λίβερπουλ! (vid)
Ο Αντόνιο έβαλε ταφόπλακα στα – όποια – όνειρα της Λίβερπουλ (vid)
Αφοπλιστικός Τεν Χαγκ: «ΟΥΤΕ του χρόνου πάμε για πρωτάθλημα!»
Μπάγερν «μίκρυνες» απότομα – Δεν σε θέλει ούτε ο… άνεργος!
Τουμπάρει τη κατάσταση η Λίβερπουλ μέσα στο Λονδίνο (vid)
Το πρόσωπο του Κλοπ τα λέει όλα για την αγωνιστική κατάρρευση της Λίβερπουλ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa League

Ιβάν Ρούσεφ στο Sportsking: «Η ΑΕΚ πρέπει να ξεπεράσει τον εαυτό της»!

Ο Ιβάν Ρούσεφ μίλησε στον Ιάσονα Αλαφάκη και το Sportsking.gr για την ΑΕΚ, την αναμέτρηση με την Άντβερπ, την κλήρωση στο Europa League αλλά και για τις πορείες των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη.

Ιβάν Ρούσεφ στο Sportsking: «Η ΑΕΚ πρέπει να ξεπεράσει τον εαυτό της»!

Ο Ιβάν Ρούσεφ ξέρει πολύ καλά τι εστί ΑΕΚ και δη σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο Βούλγαρος άσος, ο οποίος έχει αφήσει το δικό του στίγμα στην «Ένωση», μίλησε στο www.sportsking.gr και τον Ιάσονα Αλαφάκη για όλα όσα έχουμε δει για την ώρα από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο παλαίμαχος μέσος μεταξύ άλλων τόνισε ότι η πρόκριση της Αντβέρπ ήταν κάτι παραπάνω από δίκαιη, αφού οι Βέλγοι με την τακτική τους προσήλωση και ικανότητα έβαλαν δύσκολα στους ποδοσφαιριστές του Ματίας Αλμέιδα.

Ο Ιβάν Ρούσεφ αναφέρθηκε και στην κλήρωση της ΑΕΚ για το Europa League, όπου είναι μαζί με Άγιαξ, Μαρσέιγ και Μπράιτον, τονίζοντας ότι αν οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να παραμείνουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και τη νέα χρονιά, τότε θα πρέπει όχι μόνο να τα δώσουν όλα. Αλλά να ξεπεράσουν τον εαυτό τους στα παιχνίδια που θα δώσουν!

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Ιβάν Ρούσεφ στον Ιάσονα Αλαφάκη και το www.SportsKing.gr:

Πού κρίθηκε η πρόκριση κόντρα στην Άντβερπ;

«Όπως είδα και τα δύο παιχνίδια, η Άντβερπ φάνηκε πως είναι πιο έτοιμη ομάδα από την ΑΕΚ αυτή την στιγμή και πιο πειθαρχημένη. Ήταν τακτικά άψογη στον αγωνιστικό χώρο και πιστεύω ότι δίκαια προκρίθηκε. Αυτό δεν σημαίνει ότι η ΑΕΚ δεν θα μπορούσε να προκριθεί. Είχε κάποιες ευκαιρίες που δεν την εκμεταλλεύτηκε, είχε και τον τραυματισμό του Γκαρσία που είναι τεράστια απώλεια. Αλλά η γενική εικόνα, να είμαστε λογικοί ποδοσφαιρικά, είναι ότι προκρίθηκε δίκαια η Άντβερπ».

Μπήκε πιο αμυντικά στο δεύτερο ματς η ΑΕΚ από ότι θα έπρεπε;

«Δεν νομίζω ότι μπήκε αμυντικά απλά έκλεινε τόσο καλά τον χώρο η αντίπαλη ομάδα, είχε τρομερές καλύψεις και δεν μπορούσε να βρει η ΑΕΚ τον χώρο για να επιτεθεί πιο ορθολογικά. Το ήθελε αλλά δεν μπορούσε. Αγωνιστικά, τακτικά ήταν άψογη η Άντβερπ».

Ο κόσμος της ΑΕΚ πρέπει να είναι ευχαριστημένος με τα όσα είδε από αυτά τα τέσσερι παιχνίδια για τα προκριματιικά του Champions League;

«Δεν πρέπει να απαξιώσουμε τους παίκτες και τον προπονητή της ΑΕΚ που πέρσι κατάφεραν να βγάλουν όλον τον κόσμο στους δρόμους με το double. Σίγουρα ο κόσμος θα ήθελε να δει την ΑΕΚ να προκριθεί στους ομίλους του Champions League. Δεν τα κατάφερε η ΑΕΚ αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Η ΑΕΚ θα είναι τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβριο στην Ευρώπη, στο Europa League και μετά βλέπουμε. Σίγουρα όμως θα ήθελαν να προκριθούν στο Champions League. Ήταν μία ευκαιρία μεγάλη αλλά δεν τα κατάφερε. Θα προσπαθήσει ξανά του χρόνου».

Μετά την κλήρωση, πού μπορεί να στοχεύει η ΑΕΚ;

«Είναι πάρα πολύ δύσκολος όμιλος, νομίζω είναι ο πιο δύσκολος όμιλος που θα μπορούσε να τύχει. Πιστεύω θα το παλέψει η ΑΕΚ και να μπορέσει να βγει τρίτη και να συνεχίσει στο Conference League ή να ξεπεράσει τον εαυτό της για να συνεχίσει πιο μακριά στο Europa League. Στο Conference League μπορεί να κάνει μία καλή πορεία. Έχει τα πάντα. Έχει κόσμο, έχει γήπεδο, έχει ποδοσφαιριστές, παικταράδες για εμένα και προπονηταρά, πιστεύω ότι μπορεί. Θέλει χρόνο, θέλει δουλειά, θέλει ηρεμία και θα έρθουν όλα πολύ καλά για την ΑΕΚ στο μέλλον».

Πρέπει να βελτιώσει και άλλο το ρόστερ της η ΑΕΚ;

«Πιστεύω ναι, χρειάζεται. Είναι πολλά τα παιχνίδια, έχει Πρωτάθλημα, έχει Κύπελλο, έχει Ευρώπη και πιστεύω ενίσχυση σίγουρα θα γίνει. Πιστεύω ότι στην άμυνα θα μπορούσε να γίνει μία ενίσχυση καλή και πιστεύω θα το κάνουν γιατί το έχουν δει και η διοίκηση και ο προπονητής και ξέρουν καλύτερα από εμάς».

Διαβάστε επίσης: Εuropa League κλήρωση: Έτσι, αντέδρασαν οι εκπρόσωποι των ελληνικών ομάδων! (vids)

Πιστεύεις ότι οι ελληνικές ομάδες έχουν πείσει σε ευρωπαϊκό επίπεδο;

«Σίγουρα οι ελληνικές ομάδες τα τελευταία χρόνια δεν πήγαιναν τόσο καλά στην Ευρώπη και φέτος θα παίξουν και οι τέσσερις στην Ευρώπη και αυτό είναι πολύ καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο και για την χώρα μας. Έχουν βελτιωθεί και η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ, και πιστεύω θα κάνουν καλές πορείες φέτος, όπως και ο Ολυμπιακός. Και αυτό χρειάζεται για την Ελλάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι μπορούν και θα κάνουν καλές πορείες φέτος».




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ