ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ράις και Ζεσούς… «κανόνι»σαν στο φινάλε (vid)

Άρσεναλ φτιαγμένη από ατσάλι! Οι «Κανονιέρηδες» πανηγύρισαν σπουδαία νίκη επικρατώντας με 3-1 της Γιουνάιτεντ με δύο γκολ στις καθυστερήσεις.

Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ράις και Ζεσούς… «κανόνι»σαν στο φινάλε  (vid)

Εκπληκτικό παιχνίδι στο Emirates, εκπληκτικό φινάλε! Η Άρσεναλ ήταν η μεγάλη θριαμβεύτρια του ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Premier League επικρατώντας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-1. 1-1 το σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Μίλησαν στο τέλος οι Λονδρέζοι με Ράις και Ζεσούς να τορπιλίζουν τα δίχτυα του Ονάνα στις καθυστερήσεις.

Το ματς

Το σπουδαίο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Premier League. Μια κλασική μονομαχία των αγγλικών γηπέδων. Άρσεναλ εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δύο ομάδες που έχουν τεθεί αμέτρητες φορές αντιμέτωπες και μας έχουν χαρίσει μαγικές στιγμές. Ακόμη μια μεταξύ τους μάχη το απόγευμα της Κυριακής στο Emirates του Λονδίνου. Μια μονομαχία που και για τις δύο ομάδες ήταν υψίστης σημασίας. Αμφότεροι ήθελαν όσο τίποτα τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Αυτό έδειξαν και στο χορτάρι από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης. Η Άρσεναλ έχοντας ελαφρά υπεροχή στο πρώτο 20λεπτο θέλησε να στείλει το… μήνυμα στον Ονάνα όμως οι προσπάθειες στην επίθεση της έμειναν ημιτελείς. Έτσι η Γιουνάιτεντ στην πρώτη της καλή στιγμή στο 27′ ευτύχησε να μπει σε θέση οδηγού στο ματς. Ο Μάρκους Ράσφορντ πήρε τη μπάλα στην μεγάλη περιοχή της Άρσεναλ. Έκανε όμορφη ενέργεια και με άψογο σουτ νίκησε τον Ράμσντειλ γράφοντας το 1-0 για την ομάδα του.

Η απάντηση της Άρσεναλ όμως ήταν άμεση. Οι «Κανονιέρηδες» μόλις στο επόμενο λεπτό «έκρυψαν» τη μπάλα με άψογες μεταβιβάσεις και ο τελικός αποδέκτης, Μάρτιν Όντεγκααρντ με ιδανικό τελείωμα την εμφάνιση στα δίχτυα του Ονάνα κάνοντας το 1-1. Στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους η Άρσεναλ ήταν ελαφρώς καλύτερη όχι όμως και ικανή για την ανατροπή του σκορ. Έτσι το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 1-1.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έγινε πιο έντονος. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων όμως η Γιουνάιτεντ περίμενε καρτερικά τις ευκαιρίες της στην κόντρα επίθεση. Στο 54′ ήρθε η μεγάλη διπλή χαμένη ευκαιρία για τη Γιουνάιτεντ. Ο Ράμσντειλ απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Μαρσιάλ και στη συνέχεια ο Σαλιμπά έδιωξε στη γραμμή αυτό του Ράσφορντ. Στο 59′ δόθηκε αρχικά πέναλτι του Μπισάκα στον Χάβερτς. Στη συνέχεια η φάση εξετάστηκε μέσω VAR και ο διαιτητής πήρε πίσω την αρχική του απόφαση.

Στο 68′ ήταν η σειρά του Μαρτινέλι να δείξει την αξία του. Το πανέμορφο σουτ του Βραζιλιάνου όμως πέρασε μόλις δίπλα από την εστία του Ονάνα. Στο 72′ ήταν η σειρά του Χόιλουντ από πλευράς Γιουνάιτεντ να φθάσει κοντά στο γκολ όμως η προσπάθειά του τελικά δεν κατέληξε στα δίχτυα. Στο 81′ η Άρσεναλ «άγγιξε» το 2-1 όμως το τελείωμα του Ζεσούς βρήκε απάντηση στον Ονάνα. Λίγο πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας η Γιουνάιτεντ πέτυχε γκολ. Ο Κασεμίρο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα όμως το VAR ακύρωσε το τέρμα ως οφσάιντ (ήταν για χιλιοστά) του Γκρανάτσο που έδωσε την ασίστ.

Τελικά μπορεί η Γιουνάιτεντ να έφθασε μια ανάσα από το γκολ, η Άρσεναλ όμως ήταν αυτή που το πέτυχε. Ο Ντέκλαν Ράις στο 90+6′ σούταρε δυνατά εντός περιοχής, η μπάλα κόντραρε στην Έβανς και κατέληξε στα δίχτυα του Ονάνα. Σαν να μην έφθανε αυτό στο 90+11′ ο Ζεσούς ολοκλήρωσε άψογα την αντεπίθεση και διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Σπουδαία νίκη για τους Λονδρέζους.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ