ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκβάρντιολ εσύ σέντερ φορ – Η Σίτι άνοιξε το σκορ κόντρα στη Φούλαμ (vid)
To δοκάρι στέρησε τη γκολάρα της σεζόν από τη Χιρόνα (vid)
H μπλούζα του Μπαπέ στο βίντεο αποχώρησης άναψε φωτιές στη Μαδρίτη (vid)
O ήρωας της Ρεάλ Μαδρίτης ζει και αναπνέει για την παραμονή του στο Μπερναμπέου
O Μόντριτς στερεί το «10» στον Μπαπέ – Το νούμερο που θα φορέσει ο Γάλλος στη Ρεάλ Μαδρίτης
Μπαρτσελόνα… παλαιάς κοπής – Στέλνει στον πάγκο βασικό για να πει «ναι» σε μεταγραφή
O θρυλικός Κλόζε ετοιμάζεται για επιστροφή στην Μπάγερν Μονάχου
Μία εβδομάδα πριν… την απόλυση ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο
Η Τσέλσι θέλει τον κορυφαίο εξτρέμ της Bundesliga!
Η Ίντερ συνέχισε το «πάρτι» του τίτλου με επιβλητική πεντάρα! (vid)
Η Μπάγερν βρήκε τον επόμενο προπονητή στο… παρελθόν της – «Δίπλα» σε συμφωνία!
Μπαρτσελόνα: Στοχεύει σε έναν από τους κορυφαίους παίκτες της La Liga!
Φαμπρίτσιο Ρομάνο: Τότε ανακοινώνει η Ρεάλ τον Μπαπέ!
Χοσέλου: Ένα βράδυ όλη η ζωή του!
ΕΠΙΣΗΜΟ: Ο Μπαπέ ανακοίνωσε πως φεύγει από την Παρί! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σεβίλλη

Παρουσιάστηκε ο Ράμος: «Επέστρεψα στο σπίτι μου – Ανυπομονώ να φορέσω ξανά το σήμα»!

Ο Σέρχιο Ράμος επέστρεψε επίσημα στην Σεβίλλη μετά από 18 χρόνια και προχώρησε στις πρώτες του δηλώσεις ως ο νέος παίκτης του συλλόγου.

Παρουσιάστηκε ο Ράμος: «Επέστρεψα στο σπίτι μου – Ανυπομονώ να φορέσω ξανά το σήμα»!

Ο Σέρχιο Ράμος αποχώρησε από την Παρί Σεν Ζερμέν μετά τη λήξη του συμβολαίου του το καλοκαίρι και ήταν ελεύθερος να διαλέξει σε ποια ομάδα θέλει να συνεχίσει την καριέρα του. Τελικά, αποφάσισε να επιστρέψει στην Σεβίλλη. Ζούσε στη Γαλλία για δύο χρόνια, αγωνίστηκε σε 58 αγώνες και κατέκτησε δύο φορές τη Ligue 1. Ο Ράμος, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σεβίλλη, έκανε το ντεμπούτο του στην ενήλικη ομάδα το 2004 στα 19 του χρόνια, και το επόμενο έτος εντάχθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης. Η επιστροφή του Ισπανού θρύλου μετά από 18 χρόνια γεμάτα τρόπαια στο Μπερναμπέου ανακοινώθηκε επίσημα.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Ράμος προχώρησε στις πρώτες του δηλώσεις, κατά την παρουσίασή του. Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Γειά σας, Σεβιγιάνοι. Σήμερα είναι μια πολύ ειδική μέρα για μένα, πολύ συναισθηματική. Επιτέλους επιστρέφω σπίτι και ανυπομονώ για τη στιγμή που θα νιώσω ξανά τη φανέλα της Σεβίλλης και το σήμα στο στήθος μου». Ράμος

Ο Ράμος επέστρεψε στο… σπίτι του

Προσέθεσε: «Πέρασαν 18 χρόνια από τότε που έφυγα. Νομίζω ότι έκανα κάποια λάθη και θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά και να ζητήσω συγγνώμη από κάθε Σεβιγιάνο που πιθανόν να προσβλήθηκε από τα πράγματα και τις κινήσεις που έκανα τότε. Πιστεύω ότι όλοι είμαστε στο ίδιο σκάφος, είμαστε μια οικογένεια, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι έξω από αυτήν την οικογένεια για να μην μάχονται μεταξύ τους. Έτσι θέλω απλώς να σας πω ότι είμαι απλά ένας ακόμα παίκτης, είμαι εδώ για να συνεισφέρω, είμαι εδώ για να βοηθήσω προς την ίδια κατεύθυνση.

Ανυπομονώ να φορέσω ξανά το σήμα της Σεβίλλης, να βγω στο Σάντσεθ-Πιθουάν και να σας δω όλους ξανά. Πιστεύω ότι αυτό δεν ήταν μόνο χρέος προς τον εαυτό μου, αλλά και προς την οικογένειά μου, τον παππού μου που με έκανε Σεβιγιάνο όταν ήμουν μικρός, τον πατέρα μου. Από εδώ και στο εξής, πιστεύω ότι δεν υπήρχε λόγος να πάρω άλλη κατεύθυνση παρά να επιστρέψω σπίτι. Ελπίζω να σας δω σύντομα, είμαι εδώ για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να επιδιώξω τους στόχους της ομάδας. Όλα τα καλά».

Διαβάστε επίσης: Σέρχιο Ράμος: Haters gonna… love him!

Ο Ράμος συνειδητά αρνήθηκε μια πολυτελή προσφορά να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία, παρά τις προσπάθειες του Καρίμ Μπενζεμά, πρώην συμπαίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης, να τον πείσει να πάει στον Αλ Ιτιχάντ. Ήταν ελεύθερος παίκτης, οπότε η προθεσμία μεταγραφών την Παρασκευή δεν ίσχυε για αυτόν. Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Ράμος θα κερδίζει περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ καθαρά στη Σεβίλλη, σχεδόν 15 φορές λιγότερα από όσα θα κέρδιζε αν υπέγραφε στη Σαουδική Αραβία.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ