ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
FACE CONTROL

Σέρχιο Ράμος: Haters gonna… love him!

Δεν είναι ψέμα πως ο Σέρχιο Ράμος δεν είναι και το καλύτερο παιδί του κόσμου. Αλλά από σήμερα έχει ανέβει στα μάτια πάρα πολλών...

Σέρχιο Ράμος: Haters gonna… love him!

Ο Σέρχιο Ράμος επέστρεψε με ενθουσιασμό στην πρώτη του ποδοσφαιρική «πατρίδα», τη Σεβίλλη, με την ανακοίνωση της μεταγραφής του να γίνεται το απόγευμα της Δευτέρας (4/9). Ο 37χρονος αμυντικός, που έμεινε ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν, φορά τη φανέλα της Σεβίλλης μετά από 18 χρόνια, με την ισπανική ομάδα να ετοιμάζει ένα εξαιρετικό βίντεο παρουσίασής του. Το συμβόλαιο του πολύπειρου στόπερ θα έχει διάρκεια ένα έτος, μέχρι τον Ιούνιο του 2024. Ενώ ο μισθός του δεν θα ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ, ποσό σχεδόν 15 φορές μικρότερο από αυτό που του προσέφεραν οι Σαουδάραβες…

Αυτή η επιστροφή αποτελεί για τον Ράμος έναν κύκλο στην καριέρα του, καθώς είναι το σύλλογος που τον ανέδειξε και του προσέφερε την ευκαιρία να αναδειχθεί στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο πριν μετακινηθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης το 2005.

Διαβάστε επίσης: Η τρίχα… κάγκελο με τη δήλωση του Ράμος!

Το μήνυμα του Σέρχιο Ράμος στον κόσμο της Σεβίλλης:

«Γειά σας φίλοι της Σεβίλλης. Σήμερα είναι ξεχωριστή μέρα για μένα, πολύ συγκινητική. Τελικά επιστρέφω σπίτι και ανυπομονώ για τη στιγμή που θα νιώσω τη φανέλα της Σεβίλλης και θα έχω αυτό το έμβλημα στο στήθος μου ξανά. Πέρασαν 18 χρόνια από τότε που έφυγα, θεωρώ ότι έκανα κάποια λάθη και θα ήθελα με αυτή την ευκαιρία να απολογηθώ και ζητήσω συγχώρεση από κάθε οπαδό της Σεβίλλης που προσβλήθηκε από πράγματα και χειρονομίες που έχω κάνει.

Πιστεύω ότι είμαστε όλοι στην ίδια βάρκα, ότι είμαστε όλοι η ίδια οικογένεια. Απλά θέλω να σας πω ότι είμαι απλά ακόμα ένας παίκτης που είναι εδώ για συνεισφέρει. Είμαι εδώ για να πιέσω προς την ίδια κατεύθυνση. Ανυπομονώ να φορέσω ξανά το έμβλημα της Σεβίλλης στο στήθος, να βγω στο “Σάντσεθ Πιθχουάν” και να σας δω όλους».

«Hats off» στον Σέρχιο Ράμος

Εδώ δεν χωρούν οπαδικά που λέμε… Ο Σέρχιο Ράμος έκανε μια επιλογή που θεωρείται πια άξια συγχαρητηρίων. Διότι αυτό το καλοκαίρι τα μάτια μας έχουν δει σωρεία παικτών να προτιμούν τα πετροδόλαρα της Σαουδικής Αραβίας από την Ευρώπη. Είτε πρόκειται για μεγάλους ηλικιακά ποδοσφαιριστές τύπου Μπενζεμά είτε για νεαρούς που κάλλιστα θα μπορούσαν να πάρουν διαφορετική απόφαση τύπου Ρουμπέν Νέβες ή Βέιγκα.

Ο Ράμος ακολούθησε την καρδιά του, γιατί έτσι κι αλλιώς λεφτά έχει. Δεν «ψήθηκε» να γίνει ένα με τη μόδα-μάστιγα της Σ. Αραβίας. Ήθελε να παίξει μπάλα εκεί που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, στη Σεβίλλη. Τον τόπο του, για την ακρίβεια η γενέτειρά του είναι το Κάμας, προάστιο της Σεβίλλης. Εκεί τον έμαθε ο κόσμος και εξαργυρώνοντας τις εμφανίσεις του πήρε μεταγραφή στη Ρεάλ πριν 18 χρόνια. Η συνέχεια γνωστή, με τον Ισπανό στόπερ να κατακτά τα πάντα στο διάβα του. Και ίσως κάποιοι που δεν τον συμπαθούν και τόσο, από σήμερα να αλλάξουν γνώμη για τον τεράστιο, Σέρχιο Ράμος.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ