ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Με πρωταγωνιστή τον Λεβαντόφκσι κέρδισε και την άμυνα της
Άμυνα για κλάματα η Μπαρτσελόνα χάρισε δυο γκολ στη Βαλένθια (vid)
Μόνο έναν παίκτη θέλει τόσο πολύ ο Τσάβι για την επόμενη σεζόν στην Μπαρτσελόνα!
Γκιουλέρ: «Πήγα στη Ρεάλ για να γίνω ο διάδοχος του Μόντριτς»
Ο Σάκα πρώτα έβγαλε ασίστ και μετά γέλαγε μπροστά στους οπαδούς της Τότεναμ! (vid)
Λεβαντόφσκι: «Άξιζα Χρυσή Μπάλα! Αυτοί είναι οι δύο κορυφαίοι της φετινής σεζόν»
Ο Νταβίντ Λουίζ ταπείνωσε τον Κάραγκερ: «Αστείο! Δεν πήρες ποτέ τίτλο, αλλά…»
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Η τεχνολογία μίλησε – Εκεί θα καταλήξει ο τίτλος της Premier League… και η τελική βαθμολογία!
Έκτακτο: Οριστική συμφωνία της Λίβερπουλ – Έπεσαν υπογραφές! (pic)
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Ηχηρές αποχωρήσεις σε Ίντερ και Μίλαν – Χαιρέτησαν οι πρώτοι δύο!
«Μικρή» η Μπάγερν μπροστά στη… Ρεάλ – Η δήλωση Τούχελ τους ξέρανε!
Θα μας τρελάνει ο Τιάγκο Σίλβα – Βρήκε νέα ομάδα… και λέει το «ναι»!
Μπαρτσελόνα ξύπνησες – «Άρρωστη» ανανέωση στον νέο… Πουγιόλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 7/9)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 7/9)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΕΡΒΙΑ – ΟΥΓΓΑΡΙΑ (21:45): Με… buzzer beater του Λάζοβιτς κατάφερε και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στη Βουλγαρία, παραμένοντας αήττητη και στην πρώτη θέση μαζί με την Ουγγαρία μετά από τρεις αγωνιστικές στον έβδομο όμιλο. Τα βρήκε δύσκολα απέναντι στους Βούλγαρους, ο Ντεσπόντοφ που πλέον ανήκει στον ΠΑΟΚ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους. Η Σερβία πίεσε και τελικά κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης με τον Λάζοβιτς στο 96ο λεπτό της συνάντησης. Δύο νίκες μια ισοπαλία στα πρώτα τρία ματς, όπως και η τωρινή της αντίπαλος, η Ουγγαρία. Είναι τα φαβορί για την πρόκριση, δε θα έχει τον Τζούρισιτς του Παναθηναϊκού που τραυματίστηκε στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Όλα όσα θες να ξέρεις για το Mundobasket 2023

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΕΡΒΙΑ – ΟΥΓΓΑΡΙΑ (21:45): Σχετικά εύκολη αποδείχτηκε η δοκιμασία της Ουγγαρίας με τη Λιθουανία. Από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο για τους Ούγγρους, που επικράτησαν με 2-0, παρέμειναν αήττητοι και είναι στην κορυφή του ομίλου μαζί με τους Σέρβους. Σαφώς και το μεταξύ τους ματς θα παίξει μεγάλο ρόλο για την κατάληψη της πρώτης θέσης στον όμιλο. Ο Βάργκα στο 32' ήταν ο παίκτης που άνοξε το σκορ για την Ουγγαρία στο ματς με τους Λιθουανούς, ο Σάλαϊ στο 83' κι ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλησαν να πιέσουν, έκανε το 2-0 και… καθάρισε το ματς. Καλή η φουρνιά της Ουγγαρίας, με φιλοδοξίες και στόχους, είναι ικανή να βρεθεί σε μεγάλες διοργανώσεις και να κάνει καλές πορείες.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ (21:45): Στα μέσα Ιουνίου είδαμε για τελευταία φορά την Ολλανδία, η οποία έλαβε μέρος στο… φάιναλ φορ του Nations League το οποίο έγινε στη χώρα της. Ηττήθηκε ωστόσο στον ημιτελικό από την Κροατία με 4-2 στην παράταση, ενώ έχασε και από την Ιταλία στον μικρό τελικό με 3-2. Με τους Ιταλούς να παίρνουν προδάδισμα δύο τερμάτων με Ντιμάρκο (6') και Φρατέζι (20'). Ο Μπέρχβαϊν μείωσε στο 68', με τον Κιέζα να κάνει το 3-1 στο 72' και τον Βαϊνάλντουμ να μειώνει στο τελικό 3-2 στο τελευταίο λεπτό. Ο Κούμαν στις δηλώσεις του ενόψει του αγώνα με την Ελλάδα ανέφερε μεταξύ άλλων πως «είναι σαφές ότι πρέπει να βελτιωθούμε, όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και βάσει αποτελεσμάτων. Θέλουμε να βάζουμε περισσότερη πίεση στον αντίπαλο, δεχόμαστε πολλά γκολ και πρέπει να το αλλάξουμε αυτό». Εκτός είναι ο Μπέιλοου της Φέγενορντ, δεν παίζει ο Ντεπάι της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ (21:45): «Πέταξε» για Ολλανδία με στόχο να έχει μια εικόνα παρόμοια με εκείνη απέναντι στη Γαλλία, αλλά αυτή τη φορά να πάρει και αποτέλεσμα η Εθνική. Στη Γαλλία έχασε με ένα πέναλτι του Εμπαπέ στο 55', ενώ στο 69' αποβλήθηκε ο Μαυροπάνος. Δεν ήταν απειλητική, προσπάθησε μόνο προς το φινάλε να βγει μπροστά αλλά
ήταν προφανές πως δεν μπορούσε κυρίως με το αριθμητικό μειονέκτημα. Έχει εσωτερικά προβλήματα, αφού έγινε ολόκληρο θέμα ο αποκλεισμός παικτών όπως ο Κωνσταντέλιας, ο Βαγιαννίδης και ο Αλεξανδρόπουλος. Αποχώρησε από την εθνική ομάδα ο Κώστας Φορτούνης. «Έχει μείνει η Ελλάδα για πολλά χρόνια εκτός μεγάλων διοργανώσεων. Είμαστε σε μια καλή κατάσταση τώρα, είναι ένα παιχνίδι – κλειδί αυτό με την Ολλανδία. Θέλουμε τη στήριξη όλων». Δεν παίζει ο Μαυροπάνος, τη θέση του θα πάρει πιθανότατα ο Κουλιεράκης.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ