ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
Αρχισκόρερ (με συγκάτοικο) ο Παυλίδης στην Eredivisie με ασύλληπτο γκολ! (vid)
Στο Λονδίνο κουμάντο κάνει μόνο η Άρσεναλ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Μήνυμα καρδιάς από τον Παλίνια στο Instagram: «Κανείς δεν ξέρει τις θυσίες μου!»

Ο Ζοάο Παλίνια φρόντισε να δώσει τις δικές του απαντήσεις, λίγες ημέρες μετά το «ναυάγιο» της μεταγραφής του στην Μπάγερν Μονάχου.

Μήνυμα καρδιάς από τον Παλίνια στο Instagram: «Κανείς δεν ξέρει τις θυσίες μου!»

Ο Ζοάο Παλίνια είναι ο άνθρωπος των τελευταίων ημερών για τη Φούλαμ. Στην αρχή ήταν το γκολ του στο 87′ στο εκτός έδρας ματς κόντρα στην Άρσεναλ, όπου έκανε το 2-2 για την ομάδα του και στην ουσία χάλασε τα όνειρα των Λονδρέζων.

Μάλιστα, έφτασε πολύ κοντά σε μία σπουδαία και σημαντική μεταγραφή. Ο έμπειρος χαφ τα είχε βρει και τα είχε συμφωνήσει όλα με την Μπάγερν Μονάχου. Ωστόσο, αυτή η μεταγραφή δεν έγινε ποτέ πραγματικότητα και αυτό ήταν κάτι που δεν άρεσε σε καμία πλευρά. Ούτε εκείνη των ομάδων και ούτε του ίδιου του παίκτη.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο χάσμα μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα!

Ο Ζοάο Παλίνια μετά τις τελευταίες εξελίξεις ήταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Τουλάχιστον αυτό έγραψαν λίγο αργότερα τα αγγλικά ΜΜΕ.

Ο μέσος της Φούλαμ μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Instagram φρόντισε να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Αναλυτικά το μήνυμα του Παλίνια στη σελίδα του στο Instagram:

Αναλυτικά το μήνυμα του Παλίνια στη σελίδα του στο Instagram:

«Το να υπογράψω ένα νέο συμβόλαιο δείχνει που είναι το μυαλό μου και τι θέλω να πετύχω από εδώ και πέρα. Τις τελευταίες εβδομάδες έχουν γραφτεί και έχουν ειπωθεί πολλά για εμένα και το μέλλον μου. Απλά θα ήθελα με αυτό το μήνυμα να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα.

Πολλοί από εμάς σε αυτή τη ζωή τα δίνουμε όλα και παλεύουμε όσο πιο δυνατά και σκληρά μπορούμε, ώστε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στο επάγγελμα που κάνουμε. Αν υπάρχει που με χαρακτηρίζει από την αρχή της καριέρας μου είναι ο επαγγελματικός, όπου με εκφράζει σε όποια κατάσταση και αν είμαι και αν βρίσκομαι.

Δεν ξεχνάω από που προέρχομαι. Ούτε τις θυσίες που έχω κάνει και μόνο εγώ ξέρω πραγματικά. Και πόσες δυσκολίες είχα να αντιμετωπίσω και να τις ξεπεράσω, ώστε να βρίσκομαι εδώ που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή. Και αυτό θα συνεχίσω να κάνω.

Από τη στιγμή που έφτασα στη Φούλαμ και φόρεσα τη φανέλα της η σύνδεση που είχα και έχω τόσο με την ομάδα όσο και με τους οπαδούς της είναι κάτι που θα κρατήσει για πάντα και θα το έχω μέσα μου για πάντα. Ό,τι και αν γίνει στο μέλλον από εδώ και τώρα. Αυτό είναι κάτι που δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ.

Είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος για όλη την αγάπη κα τη στήριξη που έχω λάβει από τους φίλους της Φούλαμ από το πρώτο κιόλας παιχνίδι που φόρεσα τη φανέλα του συλλόγου. Και είναι αυτό που μου δίνει την περισσότερη δύναμη, ώστε να τα δίνω όλα δίπλα στους συμπαίκτες μου. Σας ευχαριστώ για όλα. Θα τα πούμε από κοντά στο επόμενο εντός έδρας ματς».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ