ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Με πρωταγωνιστή τον Λεβαντόφκσι κέρδισε και την άμυνα της
Άμυνα για κλάματα η Μπαρτσελόνα χάρισε δυο γκολ στη Βαλένθια (vid)
Μόνο έναν παίκτη θέλει τόσο πολύ ο Τσάβι για την επόμενη σεζόν στην Μπαρτσελόνα!
Γκιουλέρ: «Πήγα στη Ρεάλ για να γίνω ο διάδοχος του Μόντριτς»
Ο Σάκα πρώτα έβγαλε ασίστ και μετά γέλαγε μπροστά στους οπαδούς της Τότεναμ! (vid)
Λεβαντόφσκι: «Άξιζα Χρυσή Μπάλα! Αυτοί είναι οι δύο κορυφαίοι της φετινής σεζόν»
Ο Νταβίντ Λουίζ ταπείνωσε τον Κάραγκερ: «Αστείο! Δεν πήρες ποτέ τίτλο, αλλά…»
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Η τεχνολογία μίλησε – Εκεί θα καταλήξει ο τίτλος της Premier League… και η τελική βαθμολογία!
Έκτακτο: Οριστική συμφωνία της Λίβερπουλ – Έπεσαν υπογραφές! (pic)
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Ηχηρές αποχωρήσεις σε Ίντερ και Μίλαν – Χαιρέτησαν οι πρώτοι δύο!
«Μικρή» η Μπάγερν μπροστά στη… Ρεάλ – Η δήλωση Τούχελ τους ξέρανε!
Θα μας τρελάνει ο Τιάγκο Σίλβα – Βρήκε νέα ομάδα… και λέει το «ναι»!
Μπαρτσελόνα ξύπνησες – «Άρρωστη» ανανέωση στον νέο… Πουγιόλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Παρασκευή 15/9)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Παρασκευή 15/9)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ (21:30): «Έπαιξε με τη φωτιά» η Μπάγερν Μονάχου, αλλά έστω και δύσκολα, νίκησε 2-1 εκτός έδρας την Γκλάντμπαχ και έκανε το 3/3 στη Bundesliga. Και τώρα έχει το ντέρμπι κορυφής, πριν μπει στο Champions League με το ντέρμπι απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (20/9). Μέτριο το πρώτο ημίχρονο, βρέθηκε να κυνηγάει από το 30’, αλλά στο δεύτερο ανέβασε στροφές, κυριάρχησε και έφτασε στη νίκη. Ο Σανέ (είχε δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο) με πλασέ από κοντά, στο 58’, ισοφάρισε και ο Τελ στο 87’ με κεφαλιά έδωσαν στην πρωταθλήτρια Γερμανίας τη νίκη. Ο νεαρός Γάλλος φορ αποδείχθηκε «χρυσή» αλλαγή, μιας και πέρασε στο γήπεδο λίγα λεπτά πριν, στο 81’, στη θέση του Γκορέτσκα. Παραμένουν εκτός ο Γκερέιρο (αριστερό μπακ) και ο Νόιερ (τερματοφύλακας), αμφίβολοι ο Κίμιχ (μέσος), ο Μουσιάλα (μεσοεπιθετικός), ο Τσούπο-Μοτίνγκ (επιθετικός) και ο Ουπαμεκανό (κεντρικός αμυντικός).

Όλα όσα θες να ξέρεις για το Mundobasket 2023

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ (21:30): Η Λεβερκούζεν έκανε και εκείνη το 3/3 στο πρωτάθλημα και ήταν εντυπωσιακή στο 5-1 επί της Ντάρμσταντ. Δύο γκολ από τον Μπονιφάς (21’, 61’) και από ένα από τους Παλάσιος (49’), Χόφμαν (67’), Χλόζεκ (83’) και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα. Φουλ επιθετική και παραγωγική, μπορούσε κι άλλα γκολ. Έτσι κι αλλιώς ήταν μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας. Μαζί με την αποψινή της αντίπαλο είναι οι μοναδικές ομάδες που έχουν μόνο νίκες ως τώρα. Είχαν προηγηθεί το 3-2 επί της Λειψίας (εντός) και το 3-0 επί της Γκλάντμπαχ (εκτός). Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις έχει κι εκείνη, στο Europa League και υποδέχεται την προσεχή Πέμπτη τη Χάκεν. Δίνονται εκτός Σικ (επιθετικός) και Αρτούρ (δεξί μπακ), αμφίβολος ο Χιντσάπιε (κεντρικός αμυντικός).

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΝΙΣ (22:00): Ήταν δεδομένο ότι η κατάστασή της και η αγωνιστική της παρουσία θα βελτιωθεί σε σχέση με τα πρώτα ματς της σεζόν. Σιγά – σιγά ο Λουίς Ενρίκε θα προσάρμοζε την ομάδα στα «θέλω» του και επιπλέον μπήκε στην εξίσωση ο Κιλιάν Εμπαπέ, που αρχικά ήταν εκτός, ενώ και ο Ουσμάν Ντεμπελέ δίνει άλλη διάσταση στο παιχνίδι της. Αποκορύφωμα αυτής της σταδιακής βελτίωσης ήταν οι δύο συνεχόμενες νίκες κόντρα σε Λανς (εντός 3-1) και Λυών (1-4 εκτός). Συνολικός απολογισμός 7-2 σε δύο ματς. Εντυπωσιακό. Στην έδρα της Λυών έκανε… πάρτι. Στο 4’ ο Εμπαπέ άνοιξε το σκορ με πέναλτι, στο 20’ ο Χακίμι έκανε το 0-2, στο 38’ ο Ασένσιο έδωσε διαστάσεις θριάμβου (0-3) ενώ το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με ακόμα ένα γκολ του Εμπαπέ. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 74’ με πέναλτι του Τολισό. Την Τρίτη (19/9) φιλοξενεί τη Ντόρτμουντ. Ολοκληρώθηκε και τυπικά η πώληση του Μάρκο Βεράτι.

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΝΙΣ (22:00): Ήταν ποδοσφαιρικό παράδοξο και άδικο το γεγονός ότι μέχρι τώρα δεν είχε πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη η Νις στο πρωτάθλημα και κόντρα στο Στρασβούργο έκανε το αναμενόμενο, επιβεβαιώνοντας τον ρόλο του φαβορί. Είχε τρεις ισοπαλίες κόντρα σε Λιλ (1-1 εντός), Λοριάν (1-1 εκτός) και Λυών (0-0 εντός), αλλά στην τελευταία της αγωνιστική υποχρέωση έκανε τη δουλειά. Δυσκολεύτηκε μέχρι να ανοίξει το σκορ στο 45’. Ο Ατάλ με μια μαγική ενέργεια σε ατομική προσπάθεια και τελείωμα, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ, ενώ το αποτέλεσμα του αγώνα διαμορφώθηκε στο 75’ με τον Μοφί να κάνει το 2-0. Έτσι, λοιπόν, παρέμεινε αήττητη αλλά έχει και μια νίκη.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ