ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
Αρχισκόρερ (με συγκάτοικο) ο Παυλίδης στην Eredivisie με ασύλληπτο γκολ! (vid)
Στο Λονδίνο κουμάντο κάνει μόνο η Άρσεναλ! (vid)
Λάθος επιπέδου League Two ο Ράγια και γκολ απ’ το πουθενά η Τότεναμ! (vid)
Τότεναμ – Άρσεναλ: ΘΕΟΤΡΕΛΟΣ Γουάιτ, πήγε να… λύσει τα γάντια του Βικάριο! (vid)
Το VAR έκοψε… μαχαίρι τα χαμόγελα της Τότεναμ! (pics)
Κεφαλιά -κανονιά του Χάβερτς και 3-0 η Άρσεναλ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Παρασκευή 22/9)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Παρασκευή 22/9)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Παρασκευή 22/9)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΛΕΤΣΕ – ΤΖΕΝΟΑ (21:45): Αν έλεγε κάποιος σε έναν οπαδό της Λέτσε ότι μετά τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές θα είναι αήττητη μαζί με την πρωτοπόρο Ίντερ και τη δεύτερη
Γιουβέντους και ότι θα έχει απολογισμό δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες, θα τον περνούσε για τρελό. Κι όμως… Με τον Ρομπέρτο Ντ’ Αβέρσα στο τιμόνι, το ξεκίνημα είναι εντυπωσιακό και αυτό που κυρίως τη διακρίνει, είναι η μαχητικότητα και η άρνηση στην ήττα. Στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μόντσα, προηγήθηκε μόλις στο 3’ με πέναλτι του Κρστόβιτς και δέχθηκε την ισοφάριση στο 24’. Όμως, στο 55’ έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αυστηρής αποβολής του Μπασκιρότο και όλα άλλαξαν. Στο υπόλοιπο του αγώνα, έριξε το βάρος στην άμυνα και τελικά κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1). Τραυματίες είναι οι Ντερμάκου (αμυντικός) και Μπαντά (αρ. εξτρέμ), ενώ ο Μπασκιρότο (στόπερ) είναι τιμωρημένος.

Stoiximan Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΛΕΤΣΕ – ΤΖΕΝΟΑ (21:45): Ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν στον οργανισμό τηςΤζένοα το πώς χάθηκε η νίκη στο τελευταίο παιχνίδι με τη Νάπολι. Η ομάδα της Γένοβας έπαιξε στα ίσια την περυσινή πρωταθλήτρια και πραγματικά το τελικό 2-2 την αδικεί. Οι παίκτες του Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο είχαν τον έλεγχο και κατάφεραν να προηγηθούν στο 40’ με τον Μπάνι. Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου «χτύπησαν» με τον Ρετέγκι στο 56’ και το εξίσου σημαντικό είναι ότι δεν δέχονταν πίεση από τη μεγάλη αντίπαλό τους. Όμως, οι «παρτενοπέι» έδειξαν την ποιότητά τους σε δύο περιπτώσεις στο 76’ και στο 84’, με αποτέλεσμα να χαθεί η νίκη. «Είναι κρίμα που δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς, αλλά, η εμφάνιση αυτή πρέπει να μας δώσει μεγάλη αυτοπεποίθηση και γίνει η αρχή για όσα θέλουμε να κάνουμε τη φετινή σεζόν» δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός. Παραμένουν τραυματίες οι Μεσίας (εξτρέμ) και Βολιάκο (στόπερ).

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΑΛΑΒΕΣ – ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ (22:00): Ομάδα έδρας έως τώρα η Αλαβές, έχει δύο στα δύο μέσα στο γήπεδό της απέναντι σε Σεβίλλη και Βαλένθια, αλλά τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς έξω απ' αυτή. Από Κάντιθ, Χετάφε και από τη Βαγιεκάνο, από την οποία ηττήθηκε με 2-0 πριν από λίγες μέρες. Η Βαγιεκάνο ήταν από το ξεκίνημα του αγώνα καλύτερη από την Αλαβές, κατάφερε να επιβάλλει τον ρυθμό της, να κάνει ευκαιρίες και να ανοίξει το σκορ στο 43' με πέναλτι του Παλαθόν. Σε ένα κομβικό σημείο για τον αγώνα. Η Αλαβές μακριά από τον καλό της εαυτό δεν κατάφερε να βρει τρόπους να απειλήσει και στο 39; ήρθε το δεύτερο γκολ από τον Ντε Φρούτος για το τελικό 2-0. Για το ματς με την Μπιλμπάο
δε θα έχει διαθέσιμο και πάλι τον Τζιοβάνι Σιμεόνε.

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΑΛΑΒΕΣ – ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ (22:00): Καλό το ξεκίνημα της Μπιλμπάο, δέκα βαθμούς και εντός τετράδας μετά από πέντε παιχνίδια. Με τρεις νίκες, μια ισοπαλία και μία ήττα, αυτή που έκανε στην πρεμιέρα από τη Ρεάλ. Στο τελευταίο της παιχνίδι δεν είχε πρόβλημα να επιβληθεί με 3-0 εντός έδρας της Κάντιθ, σε ματς που έπιασε καταπληκτική απόδοση. Δύο δοκάρια αλλά 0-0 στο πρώτο ημίχρονο, ξέσπασμα στο δεύτερο για την ομάδα του Βαλβέρδε που άνοιξε το σκορ στο 66' με τον Γκουρουθέτα. Δύο λεπτά αργότερα ο Βιγιαλίμπρε το 2-0, στο 90′ ο Ινιάκι Ουίλιαμς έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για το 3-0. Χωρίς τους Νίκο Ουίλιαμς και Νολασκοαϊάν στο ματς απέναντι στην Αλαβές.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ