ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
SPORT: «Με τα λεφτά του Αραούχο η Μπαρτσελόνα αποκτά δύο παιχταράδες»
Μπαρτσελόνα: Ο Βίτορ Ρόκε γίνεται θυσία για την νέα «καψούρα» του Τσάβι
Ο Σέρχιο Ράμος αφήνει τη Σεβίλλη και πηγαίνει προς… Μέσι μεριά!
Χρυσό Παπούτσι 2024: Μπροστά από θηρία ο μαγικός Παυλίδης, πίσω μόνο από τον Κέιν (stats)
«Καθάρισε» εύκολα τη Σοσιεδάδ η Μπαρτσελόνα! (vid)
ΜΑΤΣΑΡΑ στην Αγγλία και μοιρασιά ανάμεσα σε Άστον Βίλα και Λίβερπουλ! (vid)
Να προσέχει ο Ολυμπιακός: Νίκη με ανατροπή για τη Φιορεντίνα! (vid)
Η Ρεάλ… σπάει τους κανόνες της για να κρατήσει τον παικταρά της!
Ίντερ: Προτάθηκε ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου!
Αστόν Βίλα – Λίβερπουλ: Ο Μαρτίνες πέτυχε το αυτογκόλ της χρονιάς! (vid)
Ο Μούντρικ ξενέρωσε τους οπαδούς της Τσέλσι: «Μη περιμένετε πολλά του χρόνου»!
Η Ρεάλ ελπίζει σε μεγάλη επιστροφή πριν τον τελικό του Champions League!
«Φτύνει» κατάμουτρα την Μπάγερν Μονάχου κι εκλιπαρεί να μείνει στη Λεβερκούζεν!
Le Parisien: Άγριος καυγάς μεταξύ Αλ Κελαϊφί και Μπαπέ, ουρλιαχτά στα αποδυτήρια!
Περισσότερο καιρό στο ρετιρέ η Λίβερπουλ, αλλά… ζαλίστηκε!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Συνεχίζεται η… κατηφόρα για την Τσέλσι – Νέα ήττα από την Άστον Βίλα! (vid)

Για ακόμη μία αναμέτρηση, η Τσέλσι έδειξε πως δεν... τραβάει φέτος και γνώρισε άλλη μία ήττα, αυτή την φορά από την Άστον Βίλα.

Συνεχίζεται η… κατηφόρα για την Τσέλσι – Νέα ήττα από την Άστον Βίλα! (vid)

Η Τσέλσι φιλοξένησε την Γουέστ Χαμ για την έκτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος. Οι «Μπλε» ξεκίνησαν την σεζόν με την ισοπαλία απέναντι στην Λίβερπουλ με 1-1 και έπειτα ηττήθηκαν από την Γουέστ Χαμ με 3-1. «Ξέσπασαν» στην Λούτον με τριάρα αλλά δεν μπόρεσαν να χτύσουν κάποιο σερί αφού μετά ηττήθηκαν από την Νότιγχαμ Φόρεστ με 0-1 και ήρθαν ισόπαλοι με την Μπόρνμουθ με 0-0.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Από την άλλη, η Άστον Βίλα ξεκίνησε την σεζόν με… διασυρμό από την Νιούκαστλ με 5-1 αλλά στην συνέχεια την πλήρωσε η Έβερτον, με τους «Χωριάτες» να νικάνε με 4-0. Στην συνέχεια επικράτησαμ και απέναντι στην Μπέρνλι με 1-3. Έχασαν από την Λίβερπουλ με 3-0, και έπειτα πήραν ξανά ένα τρίποντο απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας με 3-1.

Φυσικά, και οι δύο ομάδες ήθελαν την νίκη, με την Άστον Βίλα να καταφέρνει να παίρνει το τρίποντο, με τον Γουάτκινς να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Τσέλσι

Η Τσέλσι ούτε τώρα μπόρεσε να πάρει νίκη

Η Τσέλσι φυσικά ήθελε να επιστρέψει στις νίκες μπροστά στο κοινό της και μπήκε δυνατά στον αγώνα. Απείλησε αρκετές φορές και έχασε μία μεγάλη ευκαιρία με τον Ένζο Φερνάντες. Ο Αργεντινός βρέθηκε σε πολύ καλή θέση μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ του ήταν τραγικό και πέρασε αρκετά μέτρα μακριά από την εστία (34′). Τρία λεπτά μετά, ο Ντάγκλας Λουίζ εκτέλεσε ένα φάουλ απευθείας και η μπάλα κατέληξε κόρνερ, καθώς κόντραρε στα σώματα. Από την εκτέλεση, ο Ζανιόλο πήρε την κεφαλιά και ο Σάντες έκανε μία τεράστια επέμβαση.

Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου, στο 43ο λεπτό, η Τσέλσι κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Ντισασί έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων με κεφαλιά αλλά ήταν εκτεθειμένος και έτσι ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η πρώτη… υποψία ευκαιρίας ήρθε στο 54′. Ο Μαρτίνες έκανε ένα κακό κοντρόλ και ο Τζάκσον τον πίεσε αλλά από την κόντρα η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 57ο λεπτό άλλαξε η ροή του αγώνα, με τον Γκουστό να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα, για ένα επικίνδυνο μαρκάρισμα.

Διαβάστε επίσης: Ποτσετίνο: «Ο Τζάκσον είναι σαν τον Βινίσιους»!

Στο 59′ η Άστομ Βίλα είχε μία φάση διαρκείας με όλα τα σουτ να βρίσκουν στα σώματα, και για το επόμενο δεκάλεπτο περίπου, έπεσε ο ρυθμός του αγώνα. Στο 72′ τελικά μπήκε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, με τον Γουάτκινς να κάνει μία όμορφη ενέργεια και ένα τρομερό σουτ, διαμορφώνοντας το τελικό 0-1.

Στο 74′ η Τσέλσι παραλίγο να απαντήσει αλλά ο Μαρτίνες έβγαλε το δυνατό σουτ του Τσίλγουελ, ενώ στο 83′ ο Σάντσες έκανε μεγάλη επέμβαση, στην προσπάθεια του Ράμσεϊ. Στις καθυστερήσεις οι «Μπλε» προσπάθησαν να απειλήσουν με τους Πάλμερ και Μπρόχα, αλλά δεν άλλαξε το σκορ του αγώνα, με την Άστον Βίλα να επικρατεί απέναντι στην Τσέλσι με 0-1.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ