ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
Φοβερή και τρομερή πρόταση για τον Φαν Ντάικ από τη Σαουδική Αραβία!
«Παίκτης της Ρεάλ έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο»!
Ντόρτμουντ – Παρί: ΔΥΟ δοκάρια σε λίγα δευτερόλεπτα από Μπαπέ και Χακίμι! (vid)
Η Ρεάλ ήδη ετοιμάζει φιέστα στη Μαδρίτη για το πρωτάθλημα πριν την Μπάγερν!
Το πρώτο μεγάλο stop του Ντοναρούμα κόντρα στην Ντόρτμουντ! (vid)
Ντόρτμουντ – Παρί: Θύμισε Χάαλαντ η γκολάρα του Φύλκρουγκ! (vid)
Ο κόσμος της Ντόρτμουντ έδωσε… ρέστα στο ματς με την Παρί! (vid)
O Κόντε θέλει την μεγάλη επιστροφή στην Τσέλσι!
Μαρτύρησε τον Ζιρού ο προπονητής του: «Φεύγει για MLS»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ολιμπίκ Μαρσέιγ

«3άρα» στο… ρελαντί για Μαρσέιγ! (vid)

Η Μάρσειγ πήρε μία εύκολη νίκη κόντρα στην Χάβρη και έφτασε στην βαθμολογία την Παρί Σεν Ζερμέν, με ένα ματς περισσότερο όμως.

«3άρα» στο… ρελαντί για Μαρσέιγ! (vid)

Η αντίπαλος της ΑΕΚ στον όμιλο του Europa League, Μαρσέιγ, δεν είχε ξεκινήσει καθόλου καλά την σεζόν -παρά την τεράστια επένδυση που έγινε το καλοκαίρι- με το ματς κόντρα στην Χάβρη να είναι «κυκλωμένο» από καιρό και το τρίποντο να αποτελεί επιτακτική ανάγκη.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Το σύνολο του Γκατούζο λοιπόν μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και ανέλαβε με το… καλημέρα την πρωτοβουλία των κινήσεων, έχοντας ξεκάθαρο στόχο αν βρει ένα γρήγορο γκολ που θα διώξει το άγχος. Το πλάνο του Ιταλού προπονητή δικαιώθηκε και ουσιαστικά μέσα σε ένα τρίλεπτο η ομάδα του κατάφερε να «κλειδώσει» το θετικό αποτέλεσμα.

Αρχικά το εξαιρετικό και ασφυκτικό πρέσινγκ επέφερε το κλέψιμο, με τον Σαγκαντέ να στέκεται άτυχος και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του με προβολή, έπειτα από σέντρα που έγινε από τα δεξιά στο 18′. Τρία λεπτά μετά, οι Μασσαλοί έβγαλαν την τέλεια αντεπίθεση και ο Αρίτ βρήκε με μια υπέροχη κάθετη τον Ομπαμεγιάνγκ, που δεν δυσκολεύτηκε να «σκάψει» την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα για το 2-0. Μαρσέιγ

Η Μαρσέιγ… καθάρισε από νωρίς τον αγώνα

Από εκεί και πέρα το ημίχρονο… έσβησε και οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο, χάνοντας νέα μεγάλη ευκαιρία με σουτ του Ομπαμεγιάνγκ που κόντραρε τελευταία στιγμή σε αμυντικό στο 37′. Τρία λεπτά μετά ωστόσο, ο Ρασούλ Εντιαγέ σταμάτησε με τράβηγμα μια αντεπίθεση της Μαρσέιγ και δέχτηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα (στο 12′ είχε πάρει την πρώτη), αφήνοντας τους φιλοξενούμενους με 10 παίκτες και βάζοντας οριστικά τέλος στην υπόθεση νίκη.

Το δεύτερο μέρος ήταν… κυριολεκτικά διαδικαστικού χαρακτήρα, με την Μαρσέιγ να έχει τον απόλυτο έλεγχο και να βρίσκεται διαρκώς γύρω από την αντίπαλη περιοχή, δίχως πάντως να προσπαθεί να φτιάξει πολλές φάσεις. Η σπουδαιότερη ήρθε στο 53′, με τον Ομπαμεγιάνγκ να βγαίνει τετ-α-τετ από την μπαλιά του Αρίτ αλλά να μην καταφέρνει να κερδίσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Διαβάστε επίσης: «Ηρωική» Μπράιτον χάλασε το… πάρτι της Μαρσέιγ – Κορυφή για Γουέστ Χαμ! (vids)

Στο 80′ ο Εντιαγέ… κατάφερε να χάσει ένα από τα ευκολότερα γκολ της καριέρας του, πλασάροντας πάνω στον τερματοφύλακα μετά από ωραίο παράλληλο γύρισμα από αριστερά, με το τελικό 3-0 να έρχεται στο 84′. Ο Ομπαμεγιάνγκ πέρασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έφυγε πλάγια, όμως πρόλαβε να γυρίσει την μπάλα με υπέροχο τακουνάκι, για να έρθει ο Σαρ να την σπρώξει στην ανυπεράσπιστη εστία και να «σφραγίσει» τον θρίαμβο της ομάδας του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ