ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
O Χάρι Κέιν υπόσχεται γκολ… με το τσουβάλι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης
Λεβερκούζεν και Αλόνσο «ζαχαρώνουν» τον αρχηγό της «Βασίλισσας»
O Σλοτ «τρέχει» να σώσει τη Λίβερπουλ από μια ακόμη ηχηρή αποχώρηση
O εκρηκτικός Ίσακ έκανε… θρύψαλα την πρωτιά του Ζλάταν στο Νησί (stats)
Ματσάρα από τον Μέσι – Καθάρισε με… 4αρα η Ίντερ Μαϊάμι (vid)
Τα ταμεία της Μπαρτσελόνα παίρνουν μικρή ανάσα… από το πουθενά
Η Γιουνάιτεντ «μαγειρεύει» την επιστροφή του Τούχελ στην Premier League
Επίσημο: Για… πάντα στην Παρί ο Ζαΐρ-Εμερί!
Η διαιτησία στέρησε από την Τσέλσι την επική ανατροπή κόντρα στην Άστον Βίλα! (vid)
Η Ατλέτικο «πάτησε» την Μπιλμπάο και «κλείδωσε» την τετράδα! (vid)
Η Παρί πήγε για… αυτοκτονία αλλά σώθηκε στο τέλος κόντρα στη Χάβρη! (vid)
Η Άρσεναλ θέλει να… κλέψει το μέλλον της Ατλέτικο!
Πρόβλημα στην Μπάγερν λίγο πριν το ντέρμπι με τη Ρεάλ!
Νέα καλοκαιρινή αποχώρηση στην Ατλέτικο Μαδρίτης!
Σκοράρει εκτός περιοχής ο Ντε Πολ και 1-0 η Ατλέτικο την Μπιλμπάο!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ligue 1

Η Παρί ξεπέρασε την κακοδαιμονία, ρίχνοντας σβηστά… τρία! (vid)

Η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν κάτι παραπάνω από σοβαρή στο εκτός έδρας ματς κόντρα στη Ρεν και έτσι επικράτησε με σκορ 3-1.

Η Παρί ξεπέρασε την κακοδαιμονία, ρίχνοντας σβηστά… τρία! (vid)

Η Παρί Σεν Ζερμέν στη Γαλλία κάνει… πλάκα. Ωστόσο, κόντρα στη Ρεν η προϊστορία δεν ήταν υπέρ των πρωταθλητών της Ligue 1, μιας και είχαν να νικήσουν από το 2018, ενώ στις τελευταίες δύο επισκέψεις τους είχαν γνωρίσει την ήττα!

Οι παίκτες του Λουίς Ενρίκε στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος, επικράτησαν εκτός έδρας με σκορ 3-1, βάζοντας τέλος στην κακοδαιμονία στο «σπίτι» της Ρεν!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Ρεν τα τελευταία χρόνια έχει κάνει δύσκολη τη ζωή της Παρί Σεν Ζερμέν. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την μπάλα στα πόδια τους και έβγαιναν σχετικά εύκολα μπροστά. Όμως, η Ρεν είχε κλείσει πολύ καλά τους διαδρόμους προς την εστία της. Οι γηπεδούχοι είχαν ρίξει ιδιαίτερο βάρος στα προσωπικά μαρκαρίσματα κόντρα στον Μπαπέ με τον Γάλλο εξτρέμ να τα βρίσκει… μπαστούνια.

Ο σούπερ σταρ της Παρί ακόμα και όταν έπαιρνε την μπάλα στα πόδια του ήταν ακίνδυνος, αφού πάνω του έπεφταν δύο και τρεις παίκτες για να τον μαρκάρουν. Η Ρεν όσο περνούσε η ώρα κέρδιζε έδαφος και έβγαινε δειλά- δειλά μπροστά. Μάλιστα, θα μπορούσε να πάρει το προβάδισμα μετά από μία ωραία προσπάθεια του Μπλας, όμως, ο Ντοναρούμα ήταν σε ετοιμότητα.

Το 1-0 για τους Παριζιάνους έγινε στο 32′ από τον Βιτίνια. Οι παίκτες της Παρί άλλαξαν ωραία την μπάλα με τον ταλαντούχο μέσο να… γράφει με απίθανο σουτ λίγο έξω από την περιοχή. Πριν προλάβουν οι γηπεδούχοι να καταλάβουν τι τους χτύπησε ο Χακίμι είχε κάνει το 2-0 στο 34′ και όλα έδειχναν πως είχαν πάρει τον… δρόμο τους.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ρεν μπήκε ορεξάτη. Οι γηπεδούχοι μέσα σε λίγα λεπτά έκαναν τρεις πολύ καλές ευκαιρίες. Η πίεση της ομάδας  από τη Βρετάνη καρποφόρησε στο 56΄όταν ο Γκουιρί μείωσε σε 2-1. Ωστόσο, η απάντηση της Παρί ήταν κάτι παραπάνω από άμεση, αφού στην επόμενη επίθεση ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-1 με τον Κόλο Μουανί, ο οποίος μόλις είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο και στην πρώτη του επαφή νίκησε με κοντινό πλάσε τον 38χρονο, Μανταντά.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα η Παρί χαλάρωσε. Οι φιλοξενούμενοι έδωσαν χώρο στους παίκτες της Ρεν με τους Παριζιάνους να δείχνουν ότι στην αντεπίθεση είναι πιο επικίνδυνοι, αφού σε πολλές περιπτώσεις έβγαιναν 4-5 ποδοσφαιριστές. Οι γηπεδούχοι είχαν την πιο μεγάλη τους στιγμή στο 85′ με την κεφαλιά του Γιλντιρίμ να βρίσκει στο δοκάρι του Ντοναρούμα. Στη συνέχεια ο Μπαπέ έχασε ένα σίγουρο γκολ προ κενής εστίας.

Έτσι, το 3-1 υπέρ της Παρί Σεν Ζερμέν έμεινε ως το τέλος.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ