ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
Αρχισκόρερ (με συγκάτοικο) ο Παυλίδης στην Eredivisie με ασύλληπτο γκολ! (vid)
Στο Λονδίνο κουμάντο κάνει μόνο η Άρσεναλ! (vid)
Λάθος επιπέδου League Two ο Ράγια και γκολ απ’ το πουθενά η Τότεναμ! (vid)
Τότεναμ – Άρσεναλ: ΘΕΟΤΡΕΛΟΣ Γουάιτ, πήγε να… λύσει τα γάντια του Βικάριο! (vid)
Το VAR έκοψε… μαχαίρι τα χαμόγελα της Τότεναμ! (pics)
Κεφαλιά -κανονιά του Χάβερτς και 3-0 η Άρσεναλ! (vid)
Η Άρσεναλ ξεδίπλωσε την τέλεια αντεπίθεση και ο Σάκα έκανε το 2-0! (vid)
Με… κανονιά από την Τότεναμ έκανε το 1-0 η Άρσεναλ! (vid)
Η μυθική σεζόν του Μέσι – Γλεντάει και τους haters με τα στατιστικά του (pics)
Υποκλιθείτε στην πρωταθλήτρια Ίντερ – Έκανε πλάκα και στην Τορίνο (vid)
Πω, πω ένας Τσαλχάνογλου – Μια γκολάρα και… ΧΑΜΟΣ στο Μιλάνο! (vid)
Ανατροπή από Τσάβι – «Θέλω να μείνουν και οι δύο στην Μπαρτσελόνα»
Να τοι οι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ – Πάρτι και ανατριχίλα στην είσοδο της Ίντερ (vid)
Γράφτηκε ιστορία – Τρεις γυναίκες διαιτητές στο ματς της πρωταθλήτριας Ίντερ (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προκριματικά EURO2024

Τρομερή η Αλβανία, (σχεδόν) στο Euro η Τουρκία, ισπανικό στοπ στην… τρελο-Σκωτία! (vids)

Φοβερή νίκη με 3-0 για την Αλβανία επί της Τσεχίας και μόνο με θαύμα θα χάσει το Euro. Μεγάλο διπλό πρόκρισης της Τουρκίας στην Κροατία.

Τρομερή η Αλβανία, (σχεδόν) στο Euro η Τουρκία, ισπανικό στοπ στην… τρελο-Σκωτία! (vids)

Μια καταπληκτική πορεία διαγράφει στα φετινά προκριματικά η Αλβανία. Οι Αλβανοί θέλουν να επιστρέψουν στο Euro μετά το 2016 και όπως φαίνεται θα το καταφέρουν! Έκαμψαν εύκολα την αντίσταση της Τσεχίας με 3-0 ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με παίκτη παραπάνω. Πήγαν στους 13 βαθμούς, με την Πολωνία να ακολουθεί με 9 νικώντας με 2-0 τα Νησιά Φερόε εκτός έδρας για τον 5ο όμιλο. Στους 8 οι Τσέχοι. Άρα θέλει δυο ήττες η Αλβανία και ισάριθμες νίκες της Τσεχίας για να χάσουν το εισιτήριο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Γερμανίας το επόμενο καλοκαίρι.

Από κει και πέρα, το «θρίλερ» στον 1ο όμιλο των προκριματικών του EURO 2024 καλά κρατεί, μετά τη νίκη της Ισπανίας επί της Σκωτίας με 2-0, στον 5ο. Ενώ «τεράστιο» διπλό, που την καθιστά απόλυτο φαβορί για να βρεθεί στα γήπεδα της Γερμανίας, πέτυχε η Τουρκία επί της Κροατίας (1-0) στο Όσιγιεκ, στο ντέρμπι κορυφής του 4ου ομίλου.

Για 74 λεπτά η Σκωτία κρατούσε το πρώτο «εισιτήριο» για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Γερμανίας, αλλά ο Άλβαρο Μοράτα και ο Όινχαν Σανσέτ έδωσε ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον στον όμιλο και, πλέον, μετά το 2-0 της Ισπανίας στη Σεβίλη τα πάντα είναι ανοιχτά ενώ απομένουν δύο ματς για το φινάλε (οι Ίβηρες έχουν να δώσουν τρία).

Στην ομάδα του Στιβ Κλαρκ αρκούσε και η ισοπαλία ή, να μην κέρδιζε η Νορβηγία στην Κύπρο. Τίποτα από τα δύο δε συνέβη. Η Σκωτία υπέστη την πρώτη της ήττα στον 1ο όμιλο, μετά από 5 σερί νίκες, ενώ την ίδια ώρα στη Λάρνακα, οι Σκανδιναβοί περνούσαν άνετα το εμπόδιο της Κύπρου (4-0), με τον Ερλινγκ Χάαλαντ να σκοράρει δύο φορές.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η Σκωτία εξακολουθεί να κρατά την κατάσταση στα χέρια της, ούσα στην κορυφή του γκρουπ με 15 βαθμούς, η Ισπανία ακολουθεί με 12 και η Νορβηγία στην τρίτη θέση με 10 βαθμούς. Στις 15/10 η Νορβηγία θα φιλοξενήσει την Ισπανία (οι Σκωτσέζοι έχουν ρεπό) κι όπως γίνεται αντιληπτό από το αποτέλεσμα του ντέρμπι θα κριθούν σε μεγάλο βαθμό τα δύο «εισιτήρια».

Η Αλβανία ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι του 5ου ομίλου με την Τσεχία (3-0) και παραμένει το «αφεντικό» για την απευθείας πρόκριση στους τελικούς του EURO, ενώ και η Πολωνία με το «διπλό» επί των Νήσων Φερόε στο ίδιο γκρουπ (2-0) ανέβηκε στην 2η θέση και κρατά την τύχη στα χέρια της.

Τεράστιο «διπλό» που την φέρνει «αγκαλιά» με την απευθείας πρόκριση στα τελικά του EURO πέτυχε το Όσιγιεκ η Τουρκία, με 1-0 επί της Κροατίας, στο ντεμπούτο του Βιτσέντσο Μοντέλα στο πάγκο των Τούρκων. Το «χρυσό» γκολ πέτυχε ο Μπαρίς Γιλμάζ στο πρώτο ημίχρονο, υποχρεώνοντας την «Χρβάτσκα» στην πρώτη της ήττα στον όμιλο. Image

Τα αποψινά highlights:

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ