ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προκριματικά EURO2024

Πογέτ για «τελικό» με Ολλανδία: «Μόνο ένα πράγμα με ενδιαφέρει»

Ο ομοσπονδιακός μας προπονητής, Γκουστάβο Πογέτ, θεωρεί την αναμέτρηση με την Ολλανδία τη μεγαλύτερη της θητείας του στον ελληνικό πάγκο.

Πογέτ για «τελικό» με Ολλανδία: «Μόνο ένα πράγμα με ενδιαφέρει»

Η Εθνική ομάδα έχει έναν «τελικό» αύριο στη Νέα Φιλαδέλφεια εναντίον της Ολλανδίας (16/10, 21:45), για την 8η αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2024. Ένας αγώνας που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τη δεύτερη θέση στο Β΄ όμιλο και κατ΄ επέκταση το δεύτερο εισιτήριο για μια θέση στα τελικά της Γερμανίας, καθώς το πρώτο ανήκει ήδη στη Γαλλία.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας Γκουστάβο Πογέτ υπογράμμισε ότι ο αγώνας με τους «Οράνιε» είναι ο μεγαλύτερος στην έως τώρα πορεία του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και εστίασε στην ενότητα που θα πρέπει να υπάρξει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Αναλυτικά, ο Ουρουγουανός τεχνικός τοποθετήθηκε για: Το «πρέπει» στον αυριανό αγώνα: «Πρέπει να ταυτοποιήσω τι κάναμε στην Ολλανδία και να σιγουρέψω ότι θα είμαστε στο παιχνίδι μέχρι το τέλος. Μας ενδιαφέρει μόνο η νίκη, όχι η διαφορά των γκολ.

Είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι μας, πολύ σημαντικό αυτό με το Κόσοβο στο Nations League, αλλά το ξεπερνάει. Έχουμε το μομέντουμ και θα παίξουμε το παιχνίδι. Οι παίκτες είναι εντάξει, δεν έχουμε πολλούς τραυματίες, δεν έχουμε δικαιολογίες και πάμε να παίξουμε. Είμαστε έτοιμοι, περιμένουν να παίξουν το παιχνίδι».

Την ενδεκάδα και την προσέγγιση του αγώνα: «Νομίζω ότι πάντα προσπαθούμε να έχουμε ισορροπία, είναι το πιο σημαντικό στοιχείο. Όλοι στον κόσμο προσπαθούν να προσδιορίσουν για τους προπονητές, αν είναι αμυντικοί ή επιθετικοί, σημασία στο τέλος έχει το αποτέλεσμα.




Χρειαζόμαστε ισορροπία σε κάθε πτυχή. Μάθαμε πολλά στην Γαλλία και στην Ολλανδία και σε όλα τα ματς που παίξουμε. Θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε την ομάδα και σε κάθε στιγμή του αγώνα να είμαστε σωστοί. Να αμυνθούμε όταν χρειαστεί και να κυνηγήσουμε το γκολ όταν θα έχουμε το πάνω χέρι. Έχουμε την αυτοπεποίθηση, είμαστε έτοιμοι. Ένα τέτοιο ματς όπως το αυριανό θα είναι όπως σε αυτά του Euro. Θέλω να δείξω ότι η Ελλάδα μπορεί να σταθεί».

Το τακτικό σκέλος του παιχνιδιού: «Στο παιχνίδι με την Ολλανδία ήμασταν κατώτεροι στη δύναμη, στο ένας εναντίον ενός, στην ταχύτητα, στο τακτικό κομμάτι. Προφανώς δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε όλα, θα προπονηθούμε για το παιχνίδι σήμερα και όλα είναι θέμα μυαλού από τους παίκτες. Θα τους βοηθήσω όσο καλύτερα μπορώ, είμαστε ΟΚ.

Ακόμη και να κερδίσουμε υπάρχει περίπτωση να χάσουμε στο τελευταίο παιχνίδι. Αγαπώ να ονειρεύομαι. Να είμαστε ήρεμοι, μην λέμε πως αύριο είναι το τέλος του κόσμου. Ελπίζουμε και πάμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Την εικόνα στο ελληνικού ποδοσφαίρου: «Νομίζω πως είμαστε σε καλή στιγμή και ελπίζω θα έρθει μία μέρα που θα είμαστε ενωμένοι και δεν θα είμαστε ο ένας εναντίον του άλλου.

Αν είμαστε ενωμένοι, θα υπάρχει βελτίωση. Ακόμη είμαστε ο ένας εναντίον του άλλου. Είχα δύο αγωνιστικούς στόχους όταν ήρθα, να κερδίσω το Nations League και να προκριθούμε στο Euro.

Καταφέραμε το πρώτο, είμαστε σε καλό δρόμο για το δεύτερο. Ο προσωπικός στόχος ήταν να παίξουμε σε γεμάτο γήπεδο. Ελπίζω πως αύριο θα ευχαριστηθώ την επίτευξη αυτού του στόχου. Ίσως κάποιοι παίκτες που θα βρίσκονται στην 11άδα να μην έχουν παίξει σε γεμάτο γήπεδο. Σε βοηθάει να ασκήσεις πίεση το γεμάτο γήπεδο».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ