ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Λίβερπουλ: Έτοιμος να αρπάξει μοναδική ευκαιρία ο Τσιμίκας!

Ο Κώστας Τσιμίκας οφείλει να αρπάξει από τα μαλλιά την ευκαιρία που του παρουσιάζεται ελέω του τραυματισμού του Ρόμπερτσον.

Λίβερπουλ: Έτοιμος να αρπάξει μοναδική ευκαιρία ο Τσιμίκας!

Στον χώρο του ποδοσφαίρου, οι τραυματισμοί αποτελούν μέρος της πραγματικότητας. Το πώς αντιδρούν οι ομάδες σε αυτές τις απρόσμενες αλλαγές στο ρόστερ τους αποτελεί συχνά κρίσιμη δοκιμασία για την επιτυχία τους στον αγωνιστικό χώρο. Καιστην περίπτωση της Λίβερπουλ, η ομάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με μια πρόκληση μετά τον τραυματισμό του Άντρου Ρόμπερτσον.

Ο Σκωτσέζος μπακ, ένας από τους βασικούς πυλώνες της άμυνας της Λίβερπουλ, τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια του αγώνα της Σκωτίας με την Ισπανία. Οι εξετάσεις αποκάλυψαν ότι θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 10 εβδομάδες. Αυτό αποτελεί μια σημαντική απώλεια για την ομάδα, καθώς ο Ρόμπερτσον έχει συμβάλλει τα μέγιστα στην άμυνα της Λίβερπουλ τα τελευταία χρόνια.

Η ευκαιρία του Τσιμίκα




Ωστόσο, όταν ένας παίκτης πέφτει, άλλοι πρέπει να σηκώσουν το βάρος. Και σε αυτήν την περίπτωση, η σκυτάλη της ευθύνης περνά στον Έλληνα αριστερό μπακ, Κώστα Τσιμίκα. Ο Τσιμίκας, που έχει ήδη αποδείξει το ταλέντο και την ικανότητά του στη Λίβερπουλ, τώρα έχει την ευκαιρία να δείξει την αξία του στην αρχική ενδεκάδα.

Το πρόγραμμα της Λίβερπουλ δεν προβλέπει πολλές «αναποδιές». Οι αγώνες στην Premier League ακολουθούν τον έναν μετά τον άλλο, με αντίπαλους όπως την Έβερτον, τη Μάντσεστερ Σίτι, τη Γιουνάιτεντ, τη Νιούκαστλ, και την Άρσεναλ. Οι υποχρεώσεις στο Europa League με Τουλούζ, ΛΑΣΚ, και Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ προστίθενται στο πρόγραμμα. Όλα αυτά απαιτούν ένα βασικό αριστερό μπακ που να παρέχει σταθερότητα στην άμυνα της Λίβερπουλ.

Ο Τσιμίκας διαθέτει το ταλέντο και την αφοσίωση που απαιτούνται για να ανταποκριθεί στην αυξημένη αυτή ευθύνη. Είναι η ευκαιρία του να δείξει ότι μπορεί να πάρει τη θέση του Ρόμπερτσον και να συμβάλει στη συνέχιση της επιτυχημένης πορείας της Λίβερπουλ. Και αν οι προηγούμενες εμφανίσεις του είναι οποιαδήποτε ένδειξη, τότε οι φίλαθλοι της Λίβερπουλ έχουν λόγο να είναι αισιόδοξοι για το μέλλον.

Η εναλλακτική λύση του Κλοπ που διατηρεί τον «Τσίμι» στον πάγκο

Από την άλλη, υπάρχει και μια επιλογή για τον Γιούργκεν Κλοπ η οποία δεν προϋποθέτει χρήση αριστερού μπακ. Συγκεκριμένα, ο Γερμανός προπονητής ενδεχομένως σκεφτεί να μεταβάλλει το σχήμα του από 4-3-3 σε 3-5-2. Δηλαδή με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, τον Αλεξάντερ-Άρνολντ ως μπακ-χαφ κα αριστερά ως τρέιλερ τον Λουίς Ντίαζ. Με τριάδα στα στόπερ τους Κονατέ, Φαν Ντάικ και Γκόμεζ. Στο κέντρο θα έπαιζε με τους Γκράβενμπερχ, Μακ Άλιστερ και Σζομποσλάι, ενώ θα έβαζε παρτενέρ του Νούνιες τον Σαλάχ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ