ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ντόρτμουντ – Ρεάλ Μαδρίτης: Οι φανέλες που θα φορέσουν στον τελικό
Επίσημο: O Ράφαελ Βαράν αποχαιρέτησε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Οπαδοί της Άρσεναλ έκαναν τη νύχτα… μέρα έξω από το ξενοδοχείο που βρίσκεται η Σίτι (vids)
H Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε να κάνει δικό της τον Χοσέλου
O μάγος Όντεγκααρντ… έσπασε τους αστραγάλους του Άμραμπατ (vid)
SPORT: «Με τα λεφτά του Αραούχο η Μπαρτσελόνα αποκτά δύο παιχταράδες»
Μπαρτσελόνα: Ο Βίτορ Ρόκε γίνεται θυσία για την νέα «καψούρα» του Τσάβι
Ο Σέρχιο Ράμος αφήνει τη Σεβίλλη και πηγαίνει προς… Μέσι μεριά!
Χρυσό Παπούτσι 2024: Μπροστά από θηρία ο μαγικός Παυλίδης, πίσω μόνο από τον Κέιν (stats)
«Καθάρισε» εύκολα τη Σοσιεδάδ η Μπαρτσελόνα! (vid)
ΜΑΤΣΑΡΑ στην Αγγλία και μοιρασιά ανάμεσα σε Άστον Βίλα και Λίβερπουλ! (vid)
Να προσέχει ο Ολυμπιακός: Νίκη με ανατροπή για τη Φιορεντίνα! (vid)
Η Ρεάλ… σπάει τους κανόνες της για να κρατήσει τον παικταρά της!
Ίντερ: Προτάθηκε ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου!
Αστόν Βίλα – Λίβερπουλ: Ο Μαρτίνες πέτυχε το αυτογκόλ της χρονιάς! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

Η τύχη χαμογέλασε πλατιά στη «Μεγάλη Κυρία»! (vids)

H Γιουβέντους επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 1-0 της Μίλαν με τον Μάριο Λοκατέλι να δίνει τη νίκη με γκολ από... σπόντα!

Η τύχη χαμογέλασε πλατιά στη «Μεγάλη Κυρία»! (vids)

Ούτε ένα, ούτε δύο. Αλλά πέντε ματς μετρούσε η Γιουβέντους κόντρα στη Μίλαν, όπου δεν την είχε νικήσει. Το κοντέρ της «Μεγάλης Κυρίας» μηδένισε και πάλι, μετά την εκτός έδρας νίκη με σκορ 1-0 στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής της Serie A.

Οι «μπιανκονέρι» είδαν την τύχη να είναι με το μέρος τους όταν στο 63′ πήραν το προβάδισμα, ύστερα από σουτ του Μάριο Λοκατέλι, όπου η μπάλα πριν καταλήξει στα δίχτυα των Μιλανέζων βρήκε πρώτα στο γόνατο του Κρούνιτς.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η κατοχή της μπάλας ήταν μοιρασμένη στα πρώτα λεπτά. Όμως, οι χώροι ήταν λίγοι με τις δύο ομάδες να έχουν δώσει ιδιαίτερο βάρος στην υπερφόρτωση της μεσαίας τους γραμμής. Η Μίλαν ήταν εκείνη που έφτασε πιο κοντά στο γκολ πρώτη. Συγκεκριμένα στο 14′ ο Λεάο έκανε μία πολύ ωραία ατομική ενέργεια από τα αριστερά και βρήκε τον Ζιρού, ο οποίος με υπέροχο κοντρόλ και άμεσο τελείωμα προσπάθησε να νικήσει τον Σέζνι. Ωστόσο, ο Πολωνός κίπερ ήταν σε εγρήγορση και έδειξε την κλάση του, βγάζοντας την μπάλα σε κόρνερ.

Από εκεί και πέρα το παιχνίδι όχι μόνο ήταν κακό. Αλλά ήταν ένα από τα πιο βαρετά ματς που έχουμε δει για την ώρα στην Ιταλία. Μιας και δεν υπήρχε απολύτως τίποτα. Μέχρι στο 41′ όταν ο Κεν από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της Μίλαν. Μάλιστα, η ομάδα της Λομβαρδίας έμεινε με δέκα παίκτες στο 40′ όταν ο Κεν πέρασε εύκολα τον Τιάο και εκείνος για να τον σταματήσει του έκανε φάουλ, όντας ο τελευταίος παίκτης της άμυνας. Έτσι, είδε την κόκκινη κάρτα.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα όχι μόνο δεν άλλαξαν. Αλλά παρέμειναν ίδια για τα καλά. Ο ρυθμός ήταν κακός και καμία από τις δύο ομάδες δεν μπορούσε να δημιουργήσει μία φάση της προκοπής. Μέχρι που στο 63′ ο Λοκατέλι δοκίμασε το πόδι του από μακρινή απόσταση, η μπάλα βρήκε στο γόνατο του Κρούνιτς, ο οποίος άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Μίλαν με τους «μπιανκονέρι» να παίρνουν το προβάδισμα με αυτό τον τρόπο.

Από εκεί και πέρα η Γιουβέντους ήξερε πολύ καλά τι έπρεπε να κάνει και όντας με αριθμητικό πλεονέκτημα ήταν εύκολο για εκείνη να κλείσει τους χώρους και να κρατήσει την μπάλα στα πόδια της. Μάλιστα, η «Μεγάλη Κυρία» είχε και μερικές ακόμη καλές στιγμές προς το τέλος με τον Βλάχοβιτς. Ωστόσο, το 1-0 έμεινε ως το τέλος!










Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ