ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
Αρχισκόρερ (με συγκάτοικο) ο Παυλίδης στην Eredivisie με ασύλληπτο γκολ! (vid)
Στο Λονδίνο κουμάντο κάνει μόνο η Άρσεναλ! (vid)
Λάθος επιπέδου League Two ο Ράγια και γκολ απ’ το πουθενά η Τότεναμ! (vid)
Τότεναμ – Άρσεναλ: ΘΕΟΤΡΕΛΟΣ Γουάιτ, πήγε να… λύσει τα γάντια του Βικάριο! (vid)
Το VAR έκοψε… μαχαίρι τα χαμόγελα της Τότεναμ! (pics)
Κεφαλιά -κανονιά του Χάβερτς και 3-0 η Άρσεναλ! (vid)
Η Άρσεναλ ξεδίπλωσε την τέλεια αντεπίθεση και ο Σάκα έκανε το 2-0! (vid)
Με… κανονιά από την Τότεναμ έκανε το 1-0 η Άρσεναλ! (vid)
Η μυθική σεζόν του Μέσι – Γλεντάει και τους haters με τα στατιστικά του (pics)
Υποκλιθείτε στην πρωταθλήτρια Ίντερ – Έκανε πλάκα και στην Τορίνο (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δευτέρα 23/10)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δευτέρα 23/10)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΕΜΠΟΛΙ (21:45): Με την ελπίδα να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε, επιστρέφει μετά τη διακοπή η Φιορεντίνα. Οι «βιόλα» έχουν κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα και μπορεί να έχουν παιχτεί μόλις οχτώ αγωνιστικές, ωστόσο, άπαντες εκτιμούν ότι μπορεί να αποτελέσει βασική διεκδικήτρια μιας θέσης, που οδηγεί στα αστέρια. Η ομάδα του Βιτσέντζο Ιταλιάνο έχει πέντε νίκες σε οχτώ αγώνες, με πιο πρόσφατη την… άλωση του «Ντιέγκο Μαραντόνα», όπου επικράτησε με 3-1 της Νάπολι. Σκοράρει κατά ριπάς και τα 18 γκολ σε 8 αγώνες αποτελούν ισοφάριση του καλύτερου ρεκόρ από τη σεζόν 1992-93. «Σε κάποιες περιπτώσεις πρέπει να είμαστε κυνικοί, αλλά μετράει κυρίως η προσωπικότητα κι εμείς έχουμε» ήταν τα πιο πρόσφατα λόγια του Ιταλού τεχνικού. Νοκ άουτ οι Ντοντό (δ. μπακ) και Μίνα (στόπερ). Την Πέμπτη (26/10) υποδέχεται στο «Αρτέμιο Φράνκι» την Τσουκαρίτσκι για την 3η αγωνιστική του Europa Conference League.

Stoiximan Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΕΜΠΟΛΙ (21:45): Την ευκαιρία να δουλέψει με τους παίκτες της Έμπολι σε θέματα τακτικής είχε στο διάστημα της διακοπής ο Αουρέλιο Αντρεατσόλι. Ο Ιταλός προπονητής συμπλήρωσε έναν μήνα στον πάγκο της ομάδας της Τοσκάνης και ουσιαστικά ήταν η πρώτη φορά που είχε την ευκαιρία να κάνει πράγματα χωρίς το άγχος των αγώνων. Στα τέσσερα παιχνίδια με αυτόν στο τιμόνι, ήρθαν οι πρώτοι βαθμοί (4) και είναι ηλίου φαεινότερο ότι η ομάδα παρουσιάζεται βελτιωμένη σε κάποιους τομείς του παιχνιδιού. Παρ’ όλα αυτά, χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμη, μιας και βρίσκεται στα πολύ χαμηλά πατώματα της βαθμολογίας. Αν είχε καταφέρει να πάρει τη νίκη στο τελευταίο παιχνίδι πριν τη διακοπή με την Ουντινέζε, τα πράγματα θα ήταν ακόμη καλύτερα. «Κάναμε καλή εμφάνιση, μακάρι να είχαμε επιβραβευτεί» ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του προπονητή. Τα προβλήματα παραμένουν, καθώς είναι τραυματίες οι Πετζέλα (αρ. μπακ) και Κοβαλένκο (μέσος).

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΟΤΕΝΑΜ – ΦΟΥΛΑΜ (22:00): Η Τότεναμ έχει την ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή και να είναι μόνη αυτήν τη φορά, μιας και η Άρσεναλ έμεινε στο 2-2 στο ντέρμπι με την Τσέλσι. Είναι σε καλή κατάσταση συνολικά στη σεζόν, έχοντας 2 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και 6-2-0 με 18-8 γκολ. Νίκησε 1-0 τη Λούτον με το ωραίο τελείωμα του Φαν ντε Φεν στο 52’ και ενώ έπαιζε από το 45+4’ με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Μπισουμά. Ανόητη αποβολή. Πήρε μία κίτρινη στο 38’ για σκληρό μαρκάρισμα και αποβλήθηκε στο 45+4’ για θέατρο! Η Τότεναμ ήταν πολύ καλύτερη, θα μπορούσε να είχε βάλει και 2 και 3 γκολ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ακόμη και όταν της «στράβωσε» το παιχνίδι, βρήκε τον τρόπο. Θυμίζουμε, είχε προηγηθεί το 2-1 επί της Λίβερπουλ, ματς στο οποίο οι «κόκκινοι» είχαν αδικηθεί ξεκάθαρα με την αποβολή και το ακυρωθέν γκολ. Επιπλέον, ίσως να έχει ένα παραπάνω κίνητρο η ομάδα του Ποστέκογλου, μιας και στα τέλη Αυγούστου είχε αποκλειστεί στα πέναλτι από τη Φούλαμ, στο Λιγκ Καπ Αγγλίας. Εκτός για το Τότεναμ – Φούλαμ Στοίχημα οι Μπεντακούρ (μέσος), Σεσενιόν (μπακ-εξτρέμ), Γκιλ (εξτρέμ), αμφίβολος ο Τζόνσον (επιθετικός), είναι εντάξει οι Ρομέρο και Σον.

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΟΤΕΝΑΜ – ΦΟΥΛΑΜ (22:00): Η Φούλαμ ζορίστηκε λίγο, αλλά εν τέλει το έκανε το καθήκον της απέναντι στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και πήρε μία ανάσα. Καλύτερη ήταν στο παιχνίδι, όμως, ισοφαρίστηκε στο 68’ από το αυτογκόλ του Ρόμπινσον. Στη συνέχεια, πίεσε, προηγήθηκε με αυτογκόλ του Φοδέρινγχαμ στο 76’ και «κλείδωσε» τη νίκη στο 92’ με τον Γουίλιαν. Σε μία στιγμή που δεν έχει ενθουσιάσει με την εικόνα της, τη δουλειά της την κάνει καλά. Μάλιστα, αυτό ήταν το καλύτερό της παιχνίδι ως τώρα και πέρα από το πρόβλημα στο γκολ, έχει θέμα και στη δημιουργία. Το ένα (δημιουργία) φέρνει το άλλο (γκολ), προφανώς. Είχε προηγηθεί η εντός έδρας ήττα με 2-0 από την Τσέλσι. Συνολικά, είναι στους 11 βαθμούς με 3-2-3 και 8-13 γκολ. Δεν υπολογίζονται ούτε για το ντέρμπι του Λονδίνου οι Ντιόπ (κεντρικός αμυντικός), Τραορέ (εξτρέμ), Τετέ (μέσος) και Ανταραμπιόγιο (κεντρικός αμυντικός).

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ