ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επικές δικαιολογίες από Τεν Χαγκ μετά την «τεσσάρα» από την Πάλας!
Βράδυ κανονικός… εφιάλτης για τον Κασεμίρο!
Τα νούμερα λένε την αλήθεια: Τα στατιστικά δείχνουν πόσο ΜΕΓΑΛΟ κακό κάνει στη Γιουνάιτεντ ο Τεν Χαγκ!
Η Κρίσταλ Πάλας ξεφτίλισε με «τεσσάρα» το… φάντασμα της Γιουνάιτεντ! (vid)
Η Κρίσταλ Πάλας γελοιοποιεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 4-0 και όσο… γράψει! (vids)
Ένα πράγμα έχει στο μυαλό του ο Μίλερ πριν παίξει στο ανακαινισμένο «Μπερναμπέου»
Ο Ολίσε έκανε… πλάκα στην άμυνα της Γιουνάιτεντ και έβαλε απίθανο γκολ! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε… βρώμα για Γκουαρντιόλα και Μπάγερν!
Ο Έμερι συγκίνησε κάθε οπαδό της Άστον Βίλα με τις δηλώσεις του!
Μπέλιγχαμ: «Στη Ρεάλ Μαδρίτης… τερματίζεις το ποδόσφαιρο! Δεν πάει πιο ψηλά μετά!»
Τέλος εποχής στη Γουέστ Χαμ: Φεύγει ο Μόγες!
Ο Αλόνσο… μίλησε – Η Λεβερκούζεν φουλάρει για το αστέρι της Χιρόνα!
Πέρασαν 40 χρόνια… από το ξύλο του Μαραντόνα – Διέλυσε όλη την Μπιλμπάο ο GOAT (vid)
Γιουνάιτεντ: Οι σταρ της ομάδας αποφάσισαν – Αυτόν θέλουν για προπονητή!
Φαν Ντάικ: «Λίβερπουλ, σε αγαπώ! Στην νέα εποχή, εγώ θα είμαι εδώ…»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 26/10)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 26/10)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ (19:45): Οριακό ματς για τον Ολυμπιακό κόντρα στα «σφυριά». Η φτηνή ήττα από τη Φράιμπουργκ στην πρεμιέρα, καθώς και η «αυτοκτονία» στο 2-2 με την Μπάτσκα Τόπολα, έστειλαν τους Πειραιώτες με την πλάτη στον τοίχο. Και στα δύο ματς οι Πειραιώτες έδειξαν συνέπεια σε δημιουργία και εκτέλεση, ωστόσο έκαναν παιδικά λάθη ανασταλτικά. Για να διατηρήσει ο Ολυμπιακός ρεαλιστικές πιθανότητες πρόκρισης θα πρέπει να κερδίσει τη Γουέστ Χαμ. Σε κάθε άλλο ενδεχόμενο, μόνο η 3η θέση θα είναι στο χέρι του. Πρωτοπόρος και αήττητος στη Stoiximan Super League, ωστόσο περιμένει τις δικαστικές εξελίξεις του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που διακόπηκε. Τιμωρημένος ο Ντόι, με πρόβλημα τραυματισμού ο Φρέιρε, θα το παλέψει ο Έσε. Φανέλα βασικού παίρνει ο Πορόσο. Θέση στην 11άδα διεκδικεί και ο Ιμπόρα, καθώς η Γουέστ Χαμ είναι πολύ δυνατή στον αέρα.

Stoiximan Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ (19:45): Άνετη φτάνει στο Φάληρο η Γουέστ Χαμ, καθώς με 2/2 οδηγεί την κούρσα στον όμιλο. Και παράλληλα επιβεβαιώνει γιατί όλοι την θεωρούσαν φαβορί για την πρώτη θέση. Επικράτησε 3-1 της Μπάτσκα Τόπολα στην πρεμιέρα, έστω και με ανατροπή. Ακολούθως πέτυχε σημαντικό «διπλό» στη Γερμανία, με σκορ 2-1 επί της Φράιμπουργκ. Έχει εξαιρετικό ρόστερ, με παίκτες όπως οι Κουφάλ, Μαυροπάνος, Κερέρ, Πακετά, Γουόρντ-Πράουζ, Φορνάλς, Κουντούς, Μπόουεν, Μπενραχμά, καθώς και Σούτσεκ. Έχει μεταπτώσεις στην απόδοση της, εντούτοις δεν παύει να ξεχειλίζει από ποιότητα και λύσεις. Γνώρισε βαριά ήττα 4-1 από την Άστον Βίλα και είναι 9η στην Premier League. Δεν μπορεί να φτάσει στην 4άδα, δεδομένα ωστόσο θα διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αμφίβολοι Κρέσγουελ και Τζόνσον για το «Καραϊσκάκης». Σε ελεγχόμενο ροτέισον θα πάει ο Μόγες.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΡΑΪΤΟΝ – ΑΓΙΑΞ (22:00): Δεν είναι σε καλό φεγγάρι η Μπράιτον και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Πολλά τα θέματα για την ομάδα του Ντε Τσέρμπι, που αγνοεί τη χαρά της νίκης από τις 24 Σεπτεμβρίου! Εχουν μαζευτεί αρκετά αρνητικά αποτελέσματα για τους «γλάρους», που όπως ήταν αναμενόμενο, λύγισαν και από τη Μάντσεστερ Σίτι στο Ετιχαντ. Δίχως τρίποντο και στους ομίλους του Europa League η Μπράιτον, παίζει τα… ρέστα της απόψε κόντρα στον Αγιαξ. Μετά την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ, οι «γλάροι» άντεξαν στο Βελοντρόμ και τσίμπησαν τον βαθμό της ισοπαλίας από τη Μαρσέιγ. Γενικά, η άμυνα της Μπράιτον δεν εμπνέει εμπιστοσύνη το τελευταίο διάστημα. Είναι χαρακτηριστικό πως δεν έχει καταφέρει ακόμα να κρατήσει το μηδέν στην εστία της την εφετινή αγωνιστική περίοδο! Πολλά τα προβλήματα για τον Ντε Τσέρμπι ενόψει της αποψινής αναμέτρησης. Νοκ άουτ οι Εστουπίναν, Λάμπτει, Μαρτς, Μόρντερ και Γουέλμπεκ.

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΡΑΪΤΟΝ – ΑΓΙΑΞ (22:00): Καζάνι που βράζει ο Αγιαξ! Δεν περιγράφονται τα όσα συμβαίνουν στον Αίαντα το τελευταίο διάστημα, με την ομάδα να βιώνει μια από τις σοβαρότερες κρίσεις στην ένδοξη ιστορία της. Δεν σηκώνει κεφάλι με τίποτα ο Άγιαξ, που γνώρισε την εκτός έδρας ήττα και από την Ουτρέχτη. Δίχως νίκη από τις 24 Αυγούστου (!) ο Αίαντας και με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες. Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία ο Στέιν, με τον Αγιαξ να πηγαίνει στο Νησί με υπηρεσιακό προπονητή τον άλλοτε ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Χέντιβχες Μαντούρο. Εκρηκτικό το κλίμα στις τάξεις της ομάδας, που αναζητά απεγνωσμένα ένα θετικό αποτέλεσμα για να σταθεί όρθια. Εφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Αγιά Σοφιά ο Αγιαξ, που μετράει δυο πόντους στους εφετινούς ομίλους. Άκρως απογοητευτική η συγκομιδή στην Eredivisie, με τον Αίαντα να βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη! Αμφίβολοι για το αποψινό ματς με την Μπράιτον οι Καπλάν, Μάνσβερκ και Ρούλι.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ