ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Καθάρισε» εύκολα τη Σοσιεδάδ η Μπαρτσελόνα! (vid)
ΜΑΤΣΑΡΑ στην Αγγλία και μοιρασιά ανάμεσα σε Άστον Βίλα και Λίβερπουλ! (vid)
Να προσέχει ο Ολυμπιακός: Νίκη με ανατροπή για τη Φιορεντίνα! (vid)
Η Ρεάλ… σπάει τους κανόνες της για να κρατήσει τον παικταρά της!
Ίντερ: Προτάθηκε ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου!
Αστόν Βίλα – Λίβερπουλ: Ο Μαρτίνες πέτυχε το αυτογκόλ της χρονιάς! (vid)
Ο Μούντρικ ξενέρωσε τους οπαδούς της Τσέλσι: «Μη περιμένε πολλά του χρόνου»!
Η Ρεάλ ελπίζει σε μεγάλη επιστροφή πριν τον τελικό του Champions League!
«Φτύνει» κατάμουτρα την Μπάγερν Μονάχου κι εκλιπαρεί να μείνει στη Λεβερκούζεν!
Le Parisien: Άγριος καυγάς μεταξύ Αλ Κελαϊφί και Μπαπέ, ουρλιαχτά στα αποδυτήρια!
Περισσότερο καιρό στο ρετιρέ η Λίβερπουλ, αλλά… ζαλίστηκε!
Τερμάτισε τον ρομαντισμό ο Λούκας Πέρεθ, σφράγισε στην άνοδο της Λα Κορούνια!
Μπάγερν: Έφαγε ηχηρό άκυρο – Πρέπει να δώσει 100 εκατ. ευρώ για τον στόχο της!
Ο Γκουαρντιόλα μίλησε και είπε: «Νικάμε στο Λονδίνο, αλλιώς η Άρσεναλ θα το πάρει»
Αντσελότι: «Αυτοί οι τρεις παίκτες της Ρεάλ… με τρέλαναν φέτος!»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Έρλινγκ Χάαλαντ, αυτή η πόλη είναι δική σου! (vid)

Η Μάντσεστερ Σίτι επιβλήθηκε εκτός έδρας της Γιουνάιτεντ με σκορ 3-0, δείχνοντας με πράξεις ποιος κάνει ακόμη... κουμάντο στην πόλη.

Έρλινγκ Χάαλαντ, αυτή η πόλη είναι δική σου! (vid)

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι ο άνθρωπος του Μάντσεστερ. Οι μισοί (οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι) τον λατρεύουν για τα γκολ και τις εμφανίσεις του και οι υπόλοιποι (οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) δεν θέλουν να τον βλέπουν μπροστά τους. Λογικό και επόμενο αυτή η πόλη να είναι… δική του.

Ο νεαρός φορ έκανε πράγματα και θαύματα στο «Ολντ Τράφορντ» στη νίκη της ομάδας του με σκορ 3-0 στο πλαίσιο της δέκατης αγωνιστικής της Premier League. Ο ταλαντούχος στράικερ σημείωσε δύο γκολ, ενώ έδωσε και μία ασίστ δείχνοντας ότι όταν έχει κέφια κανείς δεν μπορεί να τον κοντράρει.

Λίγα πράγματα από τους «κόκκινους διαβόλους» που αν δεν είχαν τον Αντρέ Ονάνα θα έβλεπαν το σκορ να… ξεφεύγει με ακόμη περισσότερα γκολ!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Ο ρυθμός ήταν αρκετά καλός από τα πρώτα λεπτά και όσο η ώρα κυλούσε στον αγωνιστικό χώρο του «Ολντ Τράφορντ» τόσο πιο πολύ ανέβαινε η ένταση και η ταχύτητα. Η πρώτη καλή φάση ανήκε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όταν βγήκε μπροστά, βρήκε χώρο αλλά η επιλογή του ΜακΝτόμινεϊ ήταν η χειρότερη. Η Σίτι σιγά, αλλά σταθερά είχε ολοένα και περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια της και έφτανε πιο εύκολα μέχρι έξω από την εστία του Ονάνα.

Ωστόσο, η αμυντική παράταξη της Γιουνάιτεντ έκλεινε ιδανικά τους χώρους με τους φιλοξενούμενους να αναγκάζονται να την γυρίσουν πολλές φορές. Τις περισσότερες παράλληλα. Όμως, το πρώτο γκολ της βραδιάς δεν άργησε να έρθει και ήταν από τα πόδια των πρωταθλητών Ευρώπης. Σε μία βαθιά μπαλιά ο Χόιλουντ ανέτρεψε τον Ρόδρι. Ο διαιτητής της αναμέτρησης, μετά από επισήμανση του VAR, έδωσε πέναλτι με τον Χάαλαντ να νικάει τον Ονάνα και να δίνει το προβάδισμα στη Σίτι.

Από και έπειτα οι φιλοξενούμενοι έκαναν ό,τι ήθελαν τους παίκτες του Τεν Χαγκ και θα μπορούσαν να έχουν σημειώσει περισσότερα τέρματα αν ο Ονάνα δεν ήταν σε πολύ καλή βραδιά με τον Καμερουνέζο κίπερ να κάνει την επέμβαση της σεζόν στα χασομέρια όταν σταμάτησε την κεφαλιά του Χάαλαντ εξ επαφής.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τεν Χαγκ πέρασε τον Μάουντ στο παιχνίδι και γενικότερα προσπάθησε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του. Κάτι που δεν είχε απτά αποτελέσματα, αφού η Σίτι ήταν και παρέμεινε εκείνη που ήλεγχε τον αγώνα και είχε την κατοχή της μπάλας. Μάλιστα, τα πράγματα έγιναν πιο ξεκάθαρα όταν ο Χάαλαντ από κοντά έκανε το 2-0 στο 49′.

Ο χρόνος περνούσε με τη Γιουνάιτεντ να δείχνει ανήμπορη να αντιδράσει. Μάλιστα, στο 69′ ο Ράσφορντ από καλή θέση, μετά από μαγική μπαλιά του Έρικσεν, δεν κατάφερε να νικήσει τον Έντερσον, αφού είδε την μπάλα να περνάει για λίγο έξω! Μιας και δεν μπήκε εκεί το γκολ για τους γηπεδούχους ο… νόμος του ποδοσφαίρου τους τιμώρησε με τον Φόντεν να κάνει το 3-0 από κοντά στο 80′. Όλα ξεκίνησαν από ένα σουτ του Ρόδρι, ο Ονάνα απομάκρυνε στα πλάγια, η μπάλα πήγε στον Χάαλαντ και εκείνος με τη σειρά του την έστρωσε στον Φόντεν που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ