ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Μικρή» η Μπάγερν μπροστά στη… Ρεάλ – Η δήλωση Τούχελ τους ξέρανε!
Θα μας τρελάνει ο Τιάγκο Σίλβα – Βρήκε νέα ομάδα… και λέει το «ναι»!
Μπαρτσελόνα ξύπνησες – «Άρρωστη» ανανέωση στον νέο… Πουγιόλ!
To συγκινητικό αντίο του Τιάγκο Σίλβα στην Τσέλσι (vid)
O Μπαένια της Βιγιαρεάλ μας χάρισε την… διπλή σακούλα της σεζόν (vid)
O Κίμιχ… κλείνει το μάτι στα μεγαθήρια της La Liga
Ίντερ: Ο Ιντζάγκι ανανεώνει και βάζει… πλώρη για δυναστεία
H Σίτι κυνηγά την κούπα του πρωταθλητή και μαζί μια μυθική επίδοση στο Νησί
Το αστρονομικό νούμερο που θα απομακρύνει τον Σαλάχ από το Λίβερπουλ
O απίθανος κύριος Γιόκερες με τα 40 φετινά του… τεμάχια (stats)
Η Μάντσεστερ Σίτι – μοιάζει να – χάνει τον Έντερσον τη χειρότερη χρονική στιγμή
Ο μεγάλος εχθρός του Βαλβέρδε αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
Η Νάπολι ψάχνει το τέλειο… κόλπο με αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Τετάρτη (8/11)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Τετάρτη (8/11)

Ανάλυση και προγνωστικά

Το δεύτερο… πιάτο της 4 ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League είναι προγραμματισμένο για απόψε. 16 ομάδες ρίχνονται στη μάχη της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις της βραδιάς. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ (22:00): Η «απάντηση» της Μπάγερν Μονάχου στην ήττα-σοκ με 2-1 από τη Σααρμπρίκεν στο Κύπελλο Γερμανίας, ήταν ηχηρή. Σάρωσε την Ντόρτμουντ στο ντέρμπι με 4-0 μέσα στο «Signal Iduna Park» και έδειξε τι συμβαίνει όταν αμφισβητείται. Όπως το έδειξε και στην Τουρκία. Υπέφερε για σχεδόν 60-70 λεπτά από τη Γαλατασαράι, σε σημείο που το 1-1 μέχρι εκείνο το σημείο αδικούσε την αντίπαλό της. Όμως, όταν εκείνη ξέμεινε από δυνάμεις, η πρωταθλήτρια Γερμανίας έκανε επίδειξη δύναμης και με γκολ του Κέιν στο 73’ και του Μουσιάλα στο 79’, πέρασε με 3-1 και έκανε το 3/3 στον όμιλο. Μάλιστα, αρκετά είχε ζοριστεί και στη Δανία, όπου «λύγισε» με 2-1 την Κοπεγχάγη. Δεν γίνεται να χάσει την πρόκριση, ενώ με νίκη εδώ ουσιαστικά εξασφαλίζει και την πρωτιά από τώρα! Υπολογίζονται για το Μπάγερν Μονάχου – Γαλατασαράι Στοίχημα ο Ουπαμεκανό (κεντρικός αμυντικός) και ο Γκορέτσκα (μέσος), δύσκολα θα είναι μέσα ο Γκερέιρο (αριστερό μπακ), «μάλλον πάει για Χάιντενχαϊμ», όπως είπε ο Τούχελ. Εκτός είναι ο Ντε Λιχτ (κεντρικός αμυντικός), λογικά επιστρέφει στην 11άδα ο Κίμιχ, πάει και πάλι για βασικός ο Νόιερ.

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ (22:00): Η Γαλατασαράι έκανε σχεδόν το τέλειο παιχνίδι απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου και για μεγάλο διάστημα της έβαλε (πολύ) δύσκολα. Ισοφάρισε με τον Ικάρντι (πέναλτι) στο 30’, είχε αρκετές καλές στιγμές, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, όμως όταν έμεινε από δυνάμεις (λογικό, με τέτοια πίεση που άσκησε), τότε όλα έγιναν πολύ δύσκολα για εκείνη και μοιραία ηττήθηκε με 3-1. Εν τω μεταξύ, αυτή παραμένει η μοναδική της ήττα στη σεζόν, σε όλες τις διοργανώσεις! Παραμένει στο παιχνίδι της πρόκρισης, έχοντας 4 βαθμούς από το 2-2 με την Κοπεγχάγη στην πρεμιέρα και από το επικό διπλό στο «Ολντ Τράφορντ» με 3-2 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στην τουρκική λίγκα (αήττητη με 10-1-0) νίκησε 2-1 την Κασίμπασα με τα δύο γκολ του Ζαχά και πέρασε στην κορυφή, μιας και στραβοπάτησε για πρώτη φορά η Φενέρμπαχτσε (3-2 από την Τραμπζονσπόρ!). Μουσλέρα (τερματοφύλακας) και Εντομπελέ (μέσος) δίνονται αμφίβολοι, αν και είναι στην αποστολή. Βέβαια, η Γαλατασαράι ανακοίνωσε την αποστολή της με την υποσημείωση ότι είναι και για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, με τη Χατάισπορ (11/11).

Η εκτίμηση του αγώνα

ΑΡΣΕΝΑΛ – ΣΕΒΙΛΛΗ (22:00): Κάτω από τη βάση πήρε η Άρσεναλ στις δύο συνεχόμενες εκτός έδρας αποστολές που είχε για το League Cup και για την Premier League, αφού η απόδοσή της δεν ήταν στα επίπεδα που έπρεπε για τις απαιτήσεις των αναμετρήσεων και υπέστη ισάριθμες ήττες από Γουέστ Χαμ και Νιούκαστλ. Από τα «σφυριά» ηττήθηκε μέσα στο Λονδίνο (3-1) και αποχαιρέτησε πρόωρα τον θεσμό, χάνοντας μία δίοδο για έναν τίτλο, ενώ στο πρωτάθλημα ηττήθηκε στο όριο (1-0). Κόντρα στις «καρακάξες» οι ισορροπίες ήταν λεπτές και όλα κρίθηκαν στο 64’. Ο Γκόρντον ήταν ο σκόρερ, με ένα γκολ που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων, αφού σύμφωνα με τους «κανονιέρηδες» στην αρχή της φάσης, η μπάλα είχε βγει εκτός αγωνιστικών ορίων. Μάλιστα, η Άρσεναλ εξέδωσε και ανακοίνωση κατά της διαιτησίας στη φετινή Premier, κάτι που δεν θυμίζει καθόλου αγγλικό ποδόσφαιρο. Μετά την ήττα της, η Άρσεναλ έπεσε στην 4η θέση σε ισοβαθμία με τη Λίβερπουλ (24β.). Για το Champions League πήρε μια νίκη – χρυσάφι στην Ανδαλουσία κόντρα στη Σεβίλλη (1-2) και έφτασε στους 6 βαθμούς έπειτα από τρεις αγωνιστικές, σε έναν απόλυτα ανοικτό όμιλο. Οι απουσίες είναι μπόλικες, αλλά λίγο – πολύ γνωστές, με τον Αρτέτα να μην υπολογίζει τους Έντεγκααρντ, Τίμπερ, Σμιθ-Ρόου, Ζέσους και Παρτέι.

Πως να κερδίσεις στη ρουλέτα

ΑΡΣΕΝΑΛ – ΣΕΒΙΛΛΗ (22:00): Στραβά άρχισε η χρονιά για τη Σεβίλλη και με τον ίδιο τρόπο συνεχίζεται. Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, με τον Μεντιλίμπαρ να αποχωρεί και τον Ντιέγκο Αλόνσο να αναλαμβάνει τα ηνία, δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα την κατάσταση, αφού ακόμα και η περίφημη αλλαγή στην ψυχολογία δεν έχει… πιάσει. Πιο πρόσφατη αναμέτρηση αυτή στην έδρα της Θέλτα, που περιορίστηκε στον βαθμό της ισοπαλίας και πολύ της ήταν. Ο Σταρφέλτ άνοιξε το σκορ στο 22’ του αγώνα για τους γηπεδούχους, ωστόσο έμειναν με 10 παίκτες στο 65’ λόγω της δεύτερης κίτρινης κάρτας του Τάπια. Η πίεση των Ανδαλουσιάνων έπιασε τόπο στο 84’, με τον Εν-Νεσίρι να ντύνεται και πάλι… ήρωας για την ομάδα του, διαμορφώνοντας το 1-1. Τέταρτη συνεχόμενη ισοπαλία στο πρωτάθλημα κόντρα σε Βαγεκάνο, Ρεάλ Μαδρίτης, Κάντιθ και Θέλτα. Στο Champions League έχει μόλις δύο βαθμούς σε τρεις αναμετρήσεις και το κακό για την ίδια είναι ότι οι δύο από τις τρεις αναμετρήσεις του πρώτου γύρου ήταν στην έδρα της, μην μπορώντας επί της ουσίας να την εκμεταλλευτεί. Εκτός οι Φερνάντο, Σέρχιο Ράμος και Μαρκάο.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το  StoiximaView  σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ