ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τσέλσι: «Τελειώνει» τον Ποτσετίνο – Σε συζητήσεις με τον πρώτο της στόχο!
«Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα κινδυνεύουν με αποκλεισμό από την UEFA»!
O Μπαλοτέλι κάνει… πλάκα με ανελέητα τακουνάκια σε συμπαίκτη του (vid)
H Άρσεναλ είναι με αποδείξεις η καλύτερη ομάδα στη φετινή Premier League (stats)
Η ανάρτηση της UEFA με Φορτούνη και OPAP Arena (pic)
O Χάαλαντ… έβαλε μουστάκι και απογείωσε τα social media (pic)
Γιουνάιτεντ: Στέλνει τρεις στη Σαουδική Αραβία και πλουτίζει
Χαοτική διαφορά στις τιμές των εισιτηρίων σε Αλιάνζ Αρένα και Σαντιάγκο Μπερναμπέου
O Τσάβι Σίμονς ετοιμάζεται να… κουφάνει τους πάντες με την επιλογή του
Η ενδεκάδα του Αντσελότι για την απόδραση της Ρεάλ από το Μόναχο
O Λεβαντόφσκι κατονόμασε τους δύο κορυφαίους ποδοσφαιριστές της χρονιάς
Μπαρτσελόνα: Με πρωταγωνιστή τον Λεβαντόφκσι κέρδισε και την άμυνα της
Άμυνα για κλάματα η Μπαρτσελόνα χάρισε δυο γκολ στη Βαλένθια (vid)
Μόνο έναν παίκτη θέλει τόσο πολύ ο Τσάβι για την επόμενη σεζόν στην Μπαρτσελόνα!
Γκιουλέρ: «Πήγα στη Ρεάλ για να γίνω ο διάδοχος του Μόντριτς»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

«Κολλημένος» με τη Super League ο Πέρεθ, μπηχτές για VAR, Λαπόρτα και La Liga!

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ σε συνέντευξη Τύπου μίλησε επί παντός επιστητού. Την... είπε σε La Liga, Λαπόρτα, ενώ ζήτησε κυβερνητική παρέμβαση για το VAR!

«Κολλημένος» με τη Super League ο Πέρεθ, μπηχτές για VAR, Λαπόρτα και La Liga!

Σάββατο μεσημέρι και ο Φλορεντίνο Πέρεθ έδωσε συνέντευξη Τύπου για να μιλήσει σχετικά με τα πάντα. Ναι, πραγματικά ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης δεν άφησε κανένα θέμα ασχολίαστο γύρω από την ομάδα του ή γενικά στο ισπανικό ποδόσφαιρο. Τα έβαλε εμμέσως με το VAR, ζητώντας κυβερνητική παρέμβαση, ενώ πέταξε και τις σπόντες του για τον πρόεδρο της La Liga αναφορικά με την υπόθεση Negreira που απασχολεί άμεσα την Μπαρτσελόνα. Βέβαια, δεν έλειψε να τοποθετηθεί για ακόμα μια φορά σχετικά με την ευρωπαϊκή Super League…

«Το ποδόσφαιρο υφίσταται μια άνευ προηγουμένου θεσμική κρίση. Η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή. Ή θα αντιδράσουμε τώρα… ή το ποδόσφαιρο δεν θα επιβιώσει. Για όλα αυτά, το εγχείρημα της Super League είναι τώρα πιο απαραίτητο από ποτέ. Η Kodak κατέληξε να χρεοκοπήσει επειδή δεν ήξερε πώς να προσαρμοστεί. Η Nokia και η Erikson έχασαν την ηγεσία τους επειδή δεν ήξεραν πώς να προσαρμοστούν. Αυτό συμβαίνει σε όλους τους τομείς και το ποδόσφαιρο δεν είναι ξένο», είπε αρχικά ο πρόεδρος της «βασίλισσας».

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας Image

Για το έργο στην έδρα της Ρεάλ, ο διάσημος επιχειρηματίας είπε: «Συνολικά, 893 εκατομμύρια ευρώ έχουν επενδυθεί στο νέο “Σαντιάγο Μπερναμπέου” μέχρι τις 30 Ιουνίου 2023. Η χωρητικότητά του θα είναι 80 χιλιάδες καθίσματα».

Το σχόλιο του Πέρεθ για ορισμένους πρώην και νυν παίκτες της Ρεάλ

«Καρίμ Μπενζεμά, οι Μαδριλένοι δεν θα ξεχάσουν ποτέ το ποδόσφαιρό σου. Ο Μπενζεμά έγραψε μια υπέροχη εποχή στον σύλλογο. Μοναδικός και ανεπανάληπτος, κερδίζοντας και τη Χρυσή Μπάλα. Σε ευχαριστώ, Καρίμ. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Ο Τζουντ Μπέλινγχαμ, σε ηλικία μόλις 20 ετών είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο. Καλείται να σηματοδοτήσει μια εποχή εδώ και να γίνει ένας μελλοντικός θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης

Θέλω να ευχαριστήσω τον Μαριάνο Ντίαζ, τον Εντέν Αζάρ και τον Άλβαρο Οντριοθόλα για το χρόνο τους στον σύλλογό μας. Ο Μάρκο Ασένσιο μας άφησε μετά από 17 τίτλους που κατέκτησε με τον σύλλογό μας. Μάρκο, σε ευχαριστώ πολύ.

Θέλω να στείλω την υποστήριξή μου στους τραυματίες, Τιμπό Κουρτουά και Έντερ Μιλιτάο. Δύο από τους καλύτερους στον κόσμο που υπέστησαν τα χειρότερα για έναν αθλητή. Όλη μας η αγάπη.»

Διαβάστε επίσης: Εγχώριος ο αντικαταστάτης του Ντε Μπρούιν στη Σίτι! Image

Σχετικά με τον πρόεδρο της La Liga, την υπόθεση Νegreira και το VAR, ο Πέρεθ ανέφερε: «Αυτό που μπορώ να επιβεβαιώσω είναι ότι, από σήμερα, ξοδεύονται περισσότερα και περισσότερα χρήματα στη LaLiga, ξεκινώντας από τον μισθό του προέδρου της. Η La Liga προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τα οικονομικά μας πλεονεκτήματα. Ενεργεί πάντα χωρίς διαφάνεια και χωρίς τη συγκατάθεσή μας. Δεν πρέπει να συνεχίσουμε έτσι.

Κανείς δεν ξέρει καλά ποιος τραβάει τις γραμμές για το VAR. Αυτό είναι που δεν βλέπουμε & αυτό είναι που δημιουργεί περισσότερες αμφιβολίες στην ισπανική διαιτησία. Δεν βλέπουμε την πλήρη και ολοκληρωμένη εικόνα. Όσο για την υπόθεση Negreira, δεν είναι φυσιολογικό για μια ποδοσφαιρική ομάδα να έχει καταβάλει 8 εκατ. ευρώ για 20 χρόνια στον αντιπρόεδρο της επιτροπής. Γίναμε δεκτοί στην υπόθεση ως ζημιωθέντες. Πρόκειται για μια υπόθεση που βλάπτει την εικόνα του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Αν δεν παινέψει το σπίτι του…

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει οπαδούς παντού… έχουμε παίκτες με 5 Champions League στην ομάδα μας… ο Μαδριδισμός είναι σε όλο τον κόσμο… ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΜΑΔΡΙΔΙΣΜΟΣ.

Έχουμε 25 ευρωπαϊκά κύπελλα, 14 στο ποδόσφαιρο, 11 είναι το μπάσκετ. Ο καλύτερος σύλλογος στην ιστορία. Έχουμε κατακτήσει 14 Champions League, κανένας σύλλογος δεν μας πλησιάζει. Αυτή η φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, η πλευρά, η κοινότητα, η αρμονία, η στάση “ποτέ μην πεθαίνεις” ανήκει στους οπαδούς μας σε όλο τον κόσμο. Είμαστε ένας παγκόσμιος σύλλογος. Κανένας σύλλογος δεν έχει τόσες ομάδες οπαδών όσο εμείς και στις πέντε ηπείρους. Είμαστε ο σύλλογος που είναι ο πιο σεβαστός, ο πιο αγαπητός, ο πιο θαυμαστός σύλλογος στον κόσμο. Η στάση μας “ποτέ μην πεθαίνεις” και η νοοτροπία μας είναι γνωστή παντού.»

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ