Ποτσετίνο: «Πιο δύσκολος εχθρός της Τσέλσι είναι… η Τσέλσι»!
Μέσι: «Οι οπαδοί της Αργεντινής δεν με σέβονταν, τώρα με αγαπάνε όλοι»!
Ο Αντσελότι μετά τον Ζιντάν συνέκρινε τον Μπέλινγχαμ και με τον Κακά!
ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ αυτογκόλ από τον τερματοφύλακα του Αμβούργου! (vid)
Ο Ποτσετίνο βλέπει τους Λάβια και Ενκουνκού και… χαμογελάει!
Ο Γκάμπριελ Ζεσούς σχολίασε τις φήμες για την απόκτηση του… αντικαταστάτη του!
Ο Σουάρες μένει ελεύθερος και ετοιμάζεται για… Αμερική και Μέσι!
Τεν Χαγκ για Ονάνα: «Ο δεύτερος καλύτερος τερματοφύλακας της Premier League»!
Ο Γκουαρντιόλα «υποκλίθηκε» στον Ποστέκογλου: «Κάνει το ποδόσφαιρο καλύτερο»!
Ποτσετίνο: «Μην κρίνετε τον Καϊσέδο, δεν έχει προσαρμοστεί στην Τσέλσι»!
Διπλές Προσκλήσεις για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson!
Μέσι: Ανατροπή με το Mundial 2026 – Η δήλωση… που μας μπέρδεψε!
Μέσι: «Λίγοι έχουν πετύχει τα πάντα στο ποδόσφαιρο! Δόξα τω Θεώ, εγώ το έκανα!»
Αρτέτα για Χάβερτς: «Ο τύπος… δεν υπάρχει! Αν του πω να πάει στον πόλεμο, θα τρέξει να το κάνει»
Σίτι: «Ο Γκουαρντιόλα είπε να μην αγοράζουμε… παίκτες από δύο ομάδες»
Τσέλσι

Ποτσετίνο: «Ο Πάλμερ μου θυμίζει πολύ τον Ντι Μαρία»

Ο προπονητής της Τσέλσι, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο βλέπει στο πρόσωπο του Κόουλ Πάλμερ τον Άνχελ Ντι Μαρία.

Ποτσετίνο: «Ο Πάλμερ μου θυμίζει πολύ τον Ντι Μαρία»

Αρχίζει να αλλάζει το κλίμα στην Τσέλσι! Οι Λονδρέζοι αναπτέρωσαν το πεσμένο ηθικό τους μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκη στο ντέρμπι επί της Τότεναμ και βλέπουν με αισιοδοξία το μέλλον. Απέναντί τους σε μερικές ώρες θα βρεθεί η πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα. Μια πολύ δύσκολη αποστολή για τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και την ομάδα του.

Ο Αργεντινός προπονητής βλέπει το ρόστερ του να γεμίζει ξανά από επιλογές. Το επόμενο διάστημα, μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να επιστρέψουν αρκετοί παίκτες του από τραυματισμό με πρώτο και καλύτερο τον Κριστοφέρ Νκουνκού. Το κλίμα έχει αλλάξει στο Στάμφορντ Μπριντζ, τα χαμόγελα έχουν δειλά δειλά επανέλθει και μαζί με αυτά η αισιοδοξία για κάτι καλύτερο στο επόμενο διάστημα.
Είναι χαρακτηριστική η διάθεση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στη συνέντευξη Τύπου μια μέρα πριν τη συνάντηση με την Μάντσεστερ Σιτι. Ο έμπειρος τεχνικός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε εκτενώς και στο νέο αστέρι της Τσέλσι, Κόουλ Πάλμερ. Ο Βρετανός επιθετικός θα είναι το πρόσωπο του αγώνα με τους «Πολίτες» μιας και στο φινάλε του καλοκαιριού η Τσέλσι τον έκανε δικό της αρπάζοντας τον από τις… αγκάλες του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο Ποτσετίνο βλέπει τον Ντι Μαρία στο πρόσωπο του Πάλμερ

Το ταλέντο του 21χρονου εξτρέμ έχει γεννήσει μπόλικες συζητήσεις! Στο Νησί πολλοί αναφέρουν πως τα χαρακτηριστικά του στο παιχνίδι θυμίζουν πολύ τον Χουάν Μάτα. Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο πάντως έχει διαφορετική γνώμη, με τον Αργεντινό να συγκρίνει τον ποδοσφαιριστή του με ένα άλλο αστέρι που έχει περάσει από τα αγγλικά γήπεδα.
«Μοιάζει περισσότερο με τον Άνχελ Ντι Μαρία παρά με τον Μάτα. Δείτε το σώμα του και τις κινήσεις του μέσα στο γήπεδο, μου θυμίζει πολύ τον Ντι Μαρία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ποτσετίνο.

💯 ΔΩΡΕΑΝ παιχνίδι Χ5 + ακόμα 5Χ 💵 για 🍒 ΠΑΡΕ ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΟΥ εδώ🔥

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ