Σκότ(ωσε) την Τσέλσι ο… διαβολικός ΜακΤόμινεϊ! (vid)
Οι «χωριάτες» του Έμερι πήραν φόρα και δεν σταματούν πουθενά! (vid)
Η Μαρσέιγ δεν βλέπει και δεν… ακούει τη Λιόν από τον πάτο της βαθμολογίας! (vid)
Έπαθε κι έμαθε από νεοφώτιστη η Λίβερπουλ, εκ νέου στη σκιά της Άρσεναλ! (vid)
AS: Τα έσπασε με Τσάβι ο Τόρες, φευγάτος από την Μπαρτσελόνα!
Εδώ Χάαλαντ κάνεις stop: Οι δύο απίθανες «τάπες» του Μαρτίνες! (vid)
Γιουνάιτεντ – Τσέλσι: Έχασε πέναλτι ο Φερνάντες, άλλο ένα «παστέλι» ο ΜακΤόμινεϊ (vids)
Ο Γκουαρντιόλα σκέφτεται το… τέλος: Η μεγάλη του ατάκα!
Άψογο γκολ ο Φαν Ντάικ, θα το ζήλευε κι ο Νούνιες! (vid)
Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις NBA (6/12)
Καθηλώνει και πωρώνει το trailer για το ντοκιμαντέρ της Αργεντινής! (vid)
Φονέας των γιγάντων από τη Γ’ κατηγορία Γερμανίας – Μετά την Μπάγερν, ξέρανε και την Άιντραχτ!
Ο Λάμπαρντ ακολουθεί τον Μέσι: Κοντά σε ομάδα του MLS!
«Ο Σκαλόνι αποχωρεί από την Αργεντινή λόγω Μέσι»!
Κατά του Τεν Χαγκ και ο Λίνεκερ: «Δεν μπορείς να κάνεις τα όσα πράττει»!
Μίλαν

Δεν της έφτανε η γκέλα χθες, χάνει και Λεάο για ένα μήνα η Μίλαν!

Έντονος «πονοκέφαλος» για τον Στέφανο Πιόλι και τη Μίλαν, μιας και ο Ράφαελ Λεάο υπέστη τραυματισμό στο ματς με τη Λέτσε.

Δεν της έφτανε η γκέλα χθες, χάνει και Λεάο για ένα μήνα η Μίλαν!

Ο σταρ της Μίλαν Ράφα Λεάο υπέστη βλάβη πρώτου βαθμού στον δεξιό μηριαίο δικέφαλο, ενώ ο Νταβίντε Καλάμπρια έχει πρόβλημα καμπτήρα, αλλά οι βλάβες για τον Ιταλό διεθνή έχουν αποκλειστεί μετά τις ιατρικές εξετάσεις της Κυριακής. Και οι δύο παίκτες αναγκάστηκαν να βγουν από το γήπεδο στην ισοπαλία 2-2 της Μίλαν εναντίον της Λέτσε το Σάββατο.

Υποβλήθηκαν σε μαγνητική τομογραφία το πρωί της Κυριακής και οι ιατρικές εξετάσεις κατέδειξαν έναν τραυματισμό του μηριαίου δικέφαλου πρώτου βαθμού για τον Λεάο, ο οποίος αντικαταστάθηκε μόλις στο 10′ του αγώνα από τον Οκαφόρ. Ο χρόνος αποθεραπείας του Πορτογάλου άσου είναι ακόμα αβέβαιος, αλλά φαίνεται απίθανο να δώσει το «παρών» στην εθνική του ομάδα για παιχνίδια με Λιχτενστάιν και Ισλανδία για τα προκριματικά του Euro.

Ο τραυματισμός του Καλάμπρια φαίνεται λιγότερο σοβαρός καθώς ιταλικές πηγές, συμπεριλαμβανομένων των MilanPress και Milan News, ισχυρίζονται ότι ο Ιταλός αμυντικός έχει οίδημα που προκαλείται από υπερφόρτωση του αριστερού καμπτήρα.

loading...

Όπως γίνεται αντιληπτό, η απουσία του Λεάο φέρνει ανησυχία στις τάξεις της Μίλαν. Με τον Πιόλι να ανησυχεί για την κατάστασή του, αν και η διακοπή των πρωταθλημάτων τον ευνοεί κατά κάποιο τρόπο. Όπως και να έχει, ιδεατά θα τον ήθελε στο κρίσιμο ματς με την Ντόρτμουντ στις 28 του μήνα για το Champions League.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ