ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βάζει «λάδι στη φωτιά» ο Νούνιες, διέγραψε φωτογραφίες του με τη Λίβερπουλ στο Instagram! (pic)
Σταράτος ο μάνατζερ του Ρόκε: «Δεν φεύγει δανεικός από την Μπαρτσελόνα, άλλοι μας έδιναν τα διπλά»
Έχασε η Μπενφίκα, σήκωσε το 20ό η Σπόρτινγκ, πράσινη η Λισαβόνα! (vids)
Στην Αγγλία γράφουν για «φλερτ» Μπαρτσελόνα με Νούνιες!
Πένθος στο ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Σέζαρ Λουίς Μενότι
Ρόμα – Γιουβέντους: Όλα μοιρασμένα στο «Ολίμπικο», κοιτάζουν πίσω τους οι Ρωμαίοι (vid)
ΚΕΡΑΥΝΟΣ του Πέλκα από τα 30 μέτρα «χτύπησε» τον Γιαννιώτη! (vid)
Τεράστια νίκη η Άλκμααρ με «clutch» Παυλίδη και όνειρα για Champions League! (vid)
Λάρισα… εμπιστευτικό με Χρήστο Παπαδόπουλο να «οργώνει» την Ιταλία (vid)
Από την Premier League στον Παναθηναϊκό: Έκλεισε Μπάλντοκ το «τριφύλλι»!
«Τορπίλισε» τη Βιγιαρεάλ ο εορτάζων Δουβίκας και έσωσε τη Θέλτα! (vid)
Έδωσε δικαιώματα η Μίλαν, ατσαλάκωτη η Τζένοα στο «Σαν Σίρο» με ντεμπούτο Παπαδόπουλου (vid)
Ξέφρενο πάρτι στη Φρανκφούρτη η Λεβερκούζεν εν τη απουσία του Τσάμπι Αλόνσο! (vid)
Η Λίβερπουλ καθάρισε σαν (πασχαλινό) αυγό την Τότεναμ! (vid)
Σώζει τα προσχήματα η Τότεναμ στο «Άνφιλντ» με Σον και Ριτσάρλισον (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Team Of the Week

Team of the Week: Τα «αστέρια» των ομάδων έδωσαν ρεσιτάλ και 11αδα… τρομάζει! (pic)

Ο "Βασιλιάς" δημιούργησε την κορυφαία 11αδα της αγωνιστικής... με τους επιθετικούς να ξεχωρίζουν!

Team of the Week: Τα «αστέρια» των ομάδων έδωσαν ρεσιτάλ και 11αδα… τρομάζει! (pic)

Μια ακόμα αγωνιστική των κορυφαίων εθνικών πρωταθλημάτων… ήρθε στο τέλος της και είχαμε αρκετές εκπλήξεις και πολλές ΜΑΤΣΑΡΕΣ που θα μνημονεύουμε μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν με αποκορύφωμα φυσικά το 4-4 ανάμεσα στην Τσέλσι και την Μάντσεστερ Σίτι.

Ποιοι ήταν όμως αυτοί που ξεχώρισαν και οδήγησαν τις ομάδες του σε νίκες… πριν την διακοπώ λόγω εθνικών ομάδων;

Ψάξαμε, αναλύσαμε και εν τέλει καταλήξαμε στους 11 κορυφαίους, δημιουργώντας την… team of the week!

Μενιάν

Ο γκολκίπερ της Μίλαν σίγουρα αδικείται από το τελικό 2-2 κόντρα στην Λέτσε. Οι συμπαίκτες του τον “πρόδωσαν” με τις κακές τους τοποθετήσεις, ωστόσο χωρίς τον Μενιάν, η ομάδα του Πιόλι ίσως και να… μην έφευγε ούτε με την ισοπαλία, από την έδρας της Λέστε, παρά το γεγονός πως προηγήθηκε με 2-0. Highligt της αγωνιστής η σπουδαία του επέμβαση 39′ του ματς!

Σαλιμπά – Λίντελοφ

Το κορυφαίο κεντρικό αμυντικό δίδυμο της αγωνιστικής έρχεται από την Premier League. Ο Σαλιμπά επέστρεψε στην βασική ενδεκάδα και «έσωσε» την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα. Ενώ το ματς ήταν στο 1-1, ο έμπειρος πλέον στόπερ βρήκε δίχτυα αμέσως μετά το γκολ που δέχθηκε η ομάδα του, χαρίζοντας ένα σπουδαίο τρίποντο στους “κανονιέρηδες”. Ο Σαλιμπά σιγά σιγά αρχίζει να ξεπερνάει τον τραυματισμό και… να γίνεται ο ηγέτης της άμυνας των Λονδρέζων.

Από την άλλη ο Λίντελοφ έγινε ο απρόσμενος ήρωας για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντε! Ο στόπερ των “κόκκινων διαβόλων” ήταν ο σκόρερ του 1-0 κόντρα στην Λούτον και μετά από πολύ καιρό έκανε όλον τον οργανισμό να μιλάει για την εμφάνιση του. Σκόραρε μετά από τρία χρόνια και δεν είχε κανένα αμυντικό ζήτημα.

Ντάνι Καρβαχάλ

Ο δεξιός μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης έκανε το καλύτερο του φετινό ματς κόντρα στην Βαλένθια, στο νικηφόρο 5-1 των Μαδριλένων. Στο 2′ ο Ισπανός μπακ πήρε την μπάλα από δεξιά και αφού πέρασε έναν αντίπαλο του έκανε ένα φανταστικό σουτ εκτός περιοχής στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

«Παίξτε δυνατά! Πάμε να βάλουμε 8 γκολ», ήταν τα λόγια προς τους συμπαίκτες του, ενώ το σκορ ήταν στο 3-0. Από τον Ισπανό σταρ ξεκίνησαν πολλές επιθέσεις της Ρεάλ και έπαιξε καθοριστικό ρόλο.

Ντι Μάρκο

Από αυτήν την 11αδα δεν θα μπορούσε να λείψει με τίποτα ο Φεντερίκο Ντιμάρκο! Ο αριστερός μπακ-χαφ της Ίντερ… έκανε όλον τον πλανήτη να μιλάει για χάρη του, μετά το ΤΡΕΛΟ γκολ που σημείωσε κόντρα στην Φροζινόνε, από την μεσαία γραμμή.

Γκριμάλντο

Ο χαφ της Λεβερκούζεν κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και άνοιξε τον δρόμο για μια ακόμα νίκη της φανταστικής… Μπάγερ Λεβερκούζεν, η οποία προελαύνει στην κορυφή της Bundesliga μετά το 4-0 κόντρα στην Ουνιόν.

Ο Πορτογάλος σκόραρε το πρώτο γκολ της ομάδας του με έναν φανταστικό τρόπο και η αγωνιστική του εικόνα παραμένει… σταθερά καλή από το ξεκίνημα της χρονιάς.

Κοβαλένκο

Ο άνθρωπος που διέλυσε τους πρωταθλητές Ιταλίας. Η Έμπολι πήρε εμφατικό διπλό μέσα στην έδρα της Νάπολι με 1-0, με τον Ουκρανό μέσο να σημειώνει το γκολ της νίκης στο 90′, κάνοντας το γήπεδο των Ναπολιτάνων να σιγήσει.

Ο 27χρονος άσος μπήκε στα μέσα του δεύτερου ημιχρόνου στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή και κατάφερε να χαρίσει ένα ιστορικό τρίποντο στην Έμπολι.




 

Πάλμερ

Ο επιθετικός της Τσέλσι.. πλήγωσε την πρώην του ομάδα στο τρελό 4-4 με την Μάντσεστερ Σίτι. Ο Άγγλος σταρ ήταν εξαιρετικός και ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι της ισοφάρισης. Ενώ η μπάλα “έκαιγε”, ο Πάλμερ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και σίγουρα οι οπαδοί της Σίτι θα αναρωτιούνται ακόμα για ποιον λόγο τον άφησε να αποχωρήσει ο Γκουαρντιόλα.

Μπαπέ

Τρομερός! Έκανε για μια ακόμα αγωνιστική πλάκα στο γαλλικό πρωτάθλημα, σημειώνοντας χατ-τρικ στο εκτός έδρας 3-0 κόντρα στη Ρεμς! Ο Γάλλος επιθετικός έφτασε τα 13 γκολ σε 11 αγωνιστικές, δείχνοντας σε όλους ποιος είναι ο φυσικός ηγέτης των Παριζιάνων.

Χάαλαντ

Μετά από μια περίοδο… ξηρασίας, ο Νορβηγός σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Σίτι, επανέρχεται στα γνωστά του στάνταρ. Ο σπουδαίος επιθετικός των πρωταθλητών Αγγλίας, σκόραρε ακόμα 2 γκολ στο εκτός έδρας 4-4 κόντρα στην Τσέλσι, ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα δεν τον αφήνει να τα χαρεί όπως θα ήθελε.

Πάντως δείχνει μετά από καιρό πως έχει βρει ξανά τον εύκολο δρόμο προς τα δίχτυα, κάνοντας του στόπερ της Τσέλσι να “τρομάζουν”.

Λεβαντόφσκι

Ο Πολωνός έχει ακούσει πολλά από το ξεκίνημα της σεζόν, όμως χωρίς αυτόν, η Μπαρτσελόνα είναι άλλη ομάδα, προς το… χειρότερο. Οι Καταλανοί τα βρήκαν σκούρα κόντρα στην Αλαβές και βρέθηκαν στο να κυνηγάνε από πολύ νωρίς το σκορ.

Παρόλα αυτά ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δήλωσε ξανά “παρών” και με δύο γκολ, ανέτρεψε το ματς και χάρισε ένα τρίποντ0-λύτρωση στους Μπλαουγκράνα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ