Μπαρτσελόνα: Αυτοπροτάθηκε το… φιλαράκι του Ντε Γιονγκ
Βλέπει μπροστά η Άρσεναλ – Ρίχνει… δίχτυα στην ταλεντάρα της Γιουβέντους
Χωρίς επιθετικό, με ένα σωρό τραυματίες – Ο Αντσελότι κάνει… πλάκα με τη φετινή Ρεάλ Μαδρίτης (stats)
H καλύτερη 11αδα της Serie A βάζει… κάτω κάθε αντίπαλο (pic)
Η χρυσή βίβλος του «Golden Boy» – Ο Μπέλινγχαμ έκανε σεφτέ για τη Ρεάλ!
Γιουνάιτεντ, πες αλεύρι… το πρόγραμμα του Δεκέμβρη έρχεται να σε «αποτελειώσει»!
Ολάκερος ο πλανήτης κινείται στον αστερισμό του Τζουντ Μπέλινγχαμ
Άρσεναλ, δυστυχώς… η καψούρα του Αρτέτα σε «ακύρωσε»!
Μην μας γελούν τα μάτια μας – Ο Μέσι κάνει γυμναστική! (vid)
Νιούκαστλ: «Κεραμίδα» για Χάουι, χάνει τον βασικό του γκολκίπερ για μήνες!
Μπέλινγκχαμ για Μέσι: «Αυτό θέλω για να είμαι ο κορυφαίος στον κόσμο!»
Μάτιτς τους… πετσόκοψες: «Αυτοί οι δύο παίκτες αργούσαν καθημερινά στις προπονήσεις»
Euro 2024: Τεχνολογία αιχμής στην μπάλα, μικροελεγκτής για επαφή χεριού!
Τεν Χαγκ, διόρθωσε τώρα το λάθος σου – Ο «κομμένος»… οργιάζει και εσύ κοιμάσαι!
Συγκινεί ο Σουάρες: «Μόνο οι γιατροί ξέρουν τι περνάω! Παίρνω χάπια για να παίξω»
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μια ανάσα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Πάολο Μαλντίνι

Ο Τζιμ Ράτκλιφ κάνει... απόβαση στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και φέρνει μαζί του... μιλανέζικο αέρα μέσω του Πάολο Μαλντίνι.

Μια ανάσα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Πάολο Μαλντίνι

Η εμπλοκή του Τζιμ Ράτκλιφ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως θα φέρει σαρωτικές αλλαγές στη βρετανική ομάδα. Ο πλουσιότερος άνθρωπος του Ηνωμένου Βασιλείου ετοιμάζεται να εισχωρήσει στον χώρο του ποδοσφαίρου παίρνοντας από την οικογένεια Γκλέιζερς το 25% των μετοχών των «Κόκκινων Διαβόλων». Μπορεί με το νούμερο αυτό να είναι στο τραπέζι των συσκέψεων και των αποφάσεων ως μειοψηφία όμως ο Ράτκλιφ έχει δώσει τα χέρια με τους ιδιοκτήτες της Γιουνάιτεντ στο πως θα είναι αυτός ο υπεύθυνος για τη στελέχωση της ομάδας στις καίριες θέσεις.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ήδη οι αλλαγές αυτές αρχίζουν να παίρνουν σάρκα και οστά. Ο επί 16 συναπτά έτη CEO της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρίτσαρντ Άρνολντ αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο. Το ρεπορτάζ της βρετανικής Telegraph σήμερα αποκαλύπτει πως ο Ράτκλιφ έχει βρει τον άνθρωπο που θα πάρει τη θέση του Άρνολντ και θα έχει την κύρια ευθύνη στην κατάρτιση του ρόστερ από εδώ και στο εξής.

loading...

Διάβασε επίσης: Δράμα δίχως τέλος στη Ρεάλ Μαδρίτης – Τραυματίστηκε και ο Βινίσιους

Ο Ράτκλιφ φέρνει τον Μαλντίνι στο Ολντ Τράφορντ

Ο εκλεκτός του Βρετανού μεγιστάνα δεν είναι άλλος από τον Πάολο Μαλντίνι. Ο Ιταλός παλαίμαχος και μέχρι το καλοκαίρι αθλητικός διευθυντής της Μίλαν βρίσκεται πολύ κοντά σε μια μεγάλη πρόκληση για την καριέρα του. Να βρεθεί σε ηγετική θέση στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να προσπαθήσει να φέρει τους «Κόκκινους Διαβόλους» στον δρόμο των επιτυχιών.

Ράτκλιφ και Μαλντίνι κατά την Telegraph πάντα έχουν δώσει τα χέρια και απομένουν τα τυπικά για να συνάψει ο Ιταλός συνεργασία με τον βρετανικό σύλλογο. Ο Πάολο Μαλντίνι δεν έχει πολλές εμπειρίες σε αυτή τη θέση. Αρκεί όμως η παρουσία του στη Μίλαν για να εκτοξεύσει τη φήμη του. Θυμίζουμε πως επί παρουσίας του στους «Ροσονέρι» η ομάδα κατέκτησε το Καμπιονάτο τη σεζόν 2021/22 ενώ επέστρεψε και στο Champions League καταγράφοντας την επόμενη χρονιά και εκεί εξαιρετική πορεία.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ