ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο μεγάλος εχθρός του Βαλβέρδε αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
Η Νάπολι ψάχνει το τέλειο… κόλπο με αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Παρασκευή (17/11)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Παρασκευή (17/11)

Ανάλυση και προγνωστικά

Παρασκευή σήμερα και οι επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι είναι αρκετές. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις της ημέρας. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις.

Ελλάδα – Νέα Ζηλανδία (19:00): Περίεργο το κλίμα στην εθνική Ελλάδας, καθώς η κόντρα του Πογέτ με την ΕΠΟ δύσκολα θα έχει happy end. Μοιραία, επηρεάζει τα αποδυτήρια λίγες μέρες πριν το μεγάλο παιχνίδι με τη Γαλλία (21/11). Στην 3η θέση του Group B η Ελλάδα, ισόβαθμη με την 2η Ολλανδία, που έχει ωστόσο ένα ματς λιγότερο. Μαθηματικές περισσότερο και όχι ρεαλιστικές οι ελπίδες πρόκρισης. Στόχος πλέον να πάρει το εισιτήριο για τα τελικά του Euro 2024 μέσω του Nations League. Εκτός μάχης ο Μπακασέτας όπως και ο Παπανικολάου, αμφίβολος ο Γιακουμάκης καθώς και ο Σιώπης. Ο Βαγιαννίδης είναι στην αποστολή, όχι ωστόσο και ο Δουβίκας, καθώς ο Πογέτ προτιμά τους Παυλίδη, Ιωαννίδη και Γιακουμάκη. Δεν περιμένουμε πολλές δοκιμές από τον Ουρουγουανό τεχνικό, καθώς το ματς με τους Νεοζηλανδούς είναι πρόβα τζενεράλε γι' αυτό με τους «τρικολόρ».

Δείτε το σημερινό κουπόνι

Ελλάδα – Νέα Ζηλανδία (19:00): Η Νέα Ζηλανδία έφτασε μέχρι τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, έμεινε ωστόσο εκτός τελικής φάσης μετά την ήττα 1-0 από την Κόστα Ρίκα. Έκτοτε έχει δώσει μια σειρά φιλικών αγώνων. Οκτώ στο σύνολο, με απολογισμό δύο νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες καθώς και τέσσερις ήττες. Πιο πρόσφατη εξ αυτών, το 0-2 από την Αυστραλία. Έδειξε ανταγωνιστικό πρόσωπο, ωστόσο της έλειψε η ουσία με τη μπάλα στα πόδια. Στηρίζει πολλά στο physical game, εντούτοις το έλλειμμα ποιότητας είναι χάντικαπ που σπάνια καταφέρνει να ξεπερνά. Έχει παίκτες από την Premier League, την Championship, τις χαμηλότερες κατηγορίες της Αγγλίας, την Serie A, το MLS, την Σκωτία, την Ολλανδία, τη Δανία, τη Σερβία καθώς και την Ιρλανδία. Ελάχιστοι από αυτούς ωστόσο έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο ή παίζουν σε υψηλό επίπεδο. Ξεχωρίζουν ο φορ Γουντ, ο Στάμενιτς και ο Κάσας.

Η εκτίμηση του αγώνα

Μολδαβία – Αλβανία (19:00): Ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης έμεινε η Μολδαβία, μετά το 1-1 που απέσπασε από την Πολωνία. Ένα αποτέλεσμα που τη φέρνει στους 9 βαθμούς, στους 10 η Πολωνία, στους 11 η Τσεχία και στους 13 η πρώτη Αλβανία που έχει τον πρώτο λόγο. Σε έναν όμιλο… διαολεμένο που όλα θα κριθούν στο φινάλε. Σαφώς και για τους Μολδαβούς το ματς απέναντι στην Αλβανία είναι ένα από τα σημαντικότερα της ιστορίας της. Και αν το πάρει, θα γίνει τέτοιο και αυτό με την Τσεχία την τελευταία αγωνιστική. Στα έξι παιχνίδια της έχει μόλις μία ήττα και παρά το γεγονός πως ήταν το αουτσάιντερ, δε σταματάει να παλεύει για το… θαύμα. Στα τρία τελευταία εντός έδρας ματς είναι αήττητη με 1-2-0. Λευκό το απουσιολόγιο του προπονητή, με όλους τους ποδοσφαιριστές θα πάει για μια νίκη που θα την κρατήσει ζωντανή.

Blackjack κανόνες

Μολδαβία – Αλβανία (19:00): Στην Αλβανία ζουν όνειρο. Στη δυάδα του περασμένου μήνα με τα δύο σερί εντός έδρας ματς υπέταξε με 2-0 την Πολωνία και με 3-0 την Τσεχία και πλέον βρίσκεται με το 1,5 πόδι στο EURO του καλοκαιριού. Μια επιτυχία που θα φέρει τεράστιο ενθουσιασμό σε όλη τη χώρα. Στην πρώτη θέση με 13 βαθμούς. Επί της ουσίας θέλει μία νίκη στα δύο τελευταία παιχνίδια για να πάρει την πρόκριση και την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τα Νησιά Φερόε που έχουν μόλις έναν βαθμό. Σαφώς και θέλει να το τελειώσει μία αγωνιστική νωρίτερα, θα το κάνει αν κερδίσει στη Μολδαβία. Εκτός οι τραυματίες Αγέτι, Κουμπούλα και Μιχάι. Έτοιμος ο Ισμαΐλι.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το   StoiximaView  σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ