ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

«Βασιλιάς» στη σάμπα -και όχι τσάμπα- ο Ροντρίγκο! (vid)

Ο Ροντρίγκο έκανε πράγματα και θαύματα στο εκτός έδρας ματς της Ρεάλ Μαδρίτης με την Κάντιθ στη νίκη με σκορ 3-0 για τη La Liga.

«Βασιλιάς» στη σάμπα -και όχι τσάμπα- ο Ροντρίγκο! (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πολλές απουσίες και τραυματισμούς να διαχειριστεί. Αλλά δεν ανησυχεί. Ειδικά αν ο Ροντρίγκο έχει κέφια. Όπως στο εκτός έδρας ματς κόντρα στην Κάντιθ στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της La Liga.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ σημείωσε δύο γκολ, χορεύοντας… σάμπα τους αντίπαλους αμυντικούς και συνέβαλλε τα μέγιστα, ώστε η ομάδα του να επικρατήσει με σκορ 3-0. Ακόμη ένα τέρμα από τον Τζουντ Μπέλιγχαμ! Το άχαστο έχασε ο Χοσέλου!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Ρεάλ Μαδρίτης από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης έδειξε ότι θα έχει εκείνη τον πρώτο λόγο και το πάνω χέρι στην αναμέτρηση με την Κάντιθ. Οι γηπεδούχοι γνώριζαν πολύ καλά ότι δεν έχουν την ποιότητα των Μαδριλένων. Έτσι, στις πιο πολλές φάσεις έμπαιναν πολύ δυνατά. Ωστόσο, ακόμη και έτσι δύσκολα μπορούσαν να ανακόψουν τον Ροντρίγκο που είχε κέφια και δεν άργησε να το δείξει! Ο νεαρός εξτρέμ ήταν εκείνος που έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, κάνοντας το 1-0 στο 14′.

Από εκεί και πέρα -και ας ήταν νωρίς ακόμα- τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο εύκολα για τους φιλοξενούμενους που δεν ήθελαν να ανεβάσουν πολύ τον ρυθμό. Μάλιστα, αν ο Λεντέσμα δεν ήταν εκεί που έπρεπε όταν έπρεπε οι Μαδριλένοι θα είχαν σημειώσει πιο εύκολα και πιο γρήγορα ακόμη περισσότερα τέρματα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ροντρίγκο συνέχισε τον… χαβά του. Μάλιστα, εκείνος ήταν όπου με δεύτερο γκολ στο 64′ η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε το 2-0. Ο Λατίνος επιθετικός έδωσε μάλιστα την ευκαιρία στον Χοσέλου να σκοράρει, όμως, ο Ισπανός φορ… κοιμήθηκε και έχασε μία πολύ μεγάλη στιγμή για ένα τέρμα. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε από τον «καυτό» Μπέλιγχαμ. Ο Άγγλος μέσος στο 74′ εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την πάσα του Ροντρίγκο και με διαγώνιο, δυνατό σουτ νίκησε για τρίτη φορά τον τερματοφύλακα της Κάντιθ για το 3-0.

Λίγο νωρίτερα μία… σουτάρα του Μόντριτς είχε βρει στο δοκάρι της εστίας του κίπερ της Κάντιθ. Ο Αντσελότι μετά το 3-0 έδωσε εντολή στους παίκτες του να παίξουν ακόμη πιο χαλαρά. Εκείνος από τη μεριά του έκανε αλλαγές και έδωσε χώρο και τόπο στα νιάτα της ομάδας του με το 3-0 να μένει μέχρι και το τέλος!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ